Αναπαραγωγή Φροντίδα μπάντζι μωρού

Παιδιά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας!
Εδώ και μέρες το μωρό εξερευνούσε γύρω από τη φωλιά, μα δεν τολμούσε να βγεί, παρόλες τις προσπαθειες της μαμάς του! Εκείνη καθόταν στην πατήθρα στο άλλο άκρο και του τιτίβιζε να βγεί και εκείνο είχε βγεί σχεδόν, αλλά δεν τολμούσε το τελευταί άλμα. Η μαμά τα βράδυα κοιμώταν έξω, ενώ το μικρό το άκουγα και πετάριζε μέσα στη φωλιά.
Σήμερα ήταν το μισό απο έξω και καθόταν και με άκουγε ωρα που του μιλούσα, ως συνηθως.
Δεν άντεξα και είπα πια να κάνω ένα πείραμα! Μόλις πλησίασα πολύ, εκείνο μπήκε στη φωλιά, ακολουθώντας την μαμά.
Πήγα έπλενα τα χέρια μου, επέστρεψα και άνοιξα τη φωλιά λίγο παραπάνω. Το πήρα στη χούφτα μου και εκείνο δεν φοβήθηκε καθόλου. Το φίλισα στο κεφαλάκι, το χάιδεψα, του είπα μερικά γλυκόλογα και το έβαλα πίσω στην φωλιά, Ολα κύλησαν πολυ ήρεμα. Μετά από 1 λεπτό άνοιξα πάλι και πήρα στην χούφτα μου την μαμά. Εκείνη αρχικά λίγο με τσίμπισε ελαφρά, αλλά όταν άρχισα να τη φιλάω και να της λέω γλυκόλογα, σταμάτησε. μετά την έβαλα πίσω...
Σε 10 λεπτά πήγα να δω αν ξεπέρασαν το σοκ και, ω, Θεε! Ηταν και τα 2 έξω στην πατήθρα!)
Ζήτω! Σήμερα το μωρό είναι 31 ημερών και πρώτη φορά βγήκε έξω, κάθεται πλάι της μαμάς και με κοιτάζει με περιέργεια και χωρίς φόβο!) Γιούπι!)
Το βράδυ επιτέλους θα ανεβάσω φωτό, μου χάρισαν φωτογραφική σήμερα!)
Πότε είπαμε ότι βγάζω εκείνη τη βρώμικη φωλιά)

1120160712_135752.webp 2220160712_135817.webp 33320160712_135823.webp 44420160712_135834.webp
 
Το βράδυ επιτέλους θα ανεβάσω φωτό, μου χάρισαν φωτογραφική σήμερα!
Θα τις περιμένουμε..
Πότε είπαμε ότι βγάζω εκείνη τη βρώμικη φωλιά
Μη βιαστείς... άσε μερικές μέρες ακόμη τη φωλιά μέχρι να διαπιστώσεις πως ούτε τη μέρα αλλά ούτε και το βράδυ τους είναι χρήσιμη.
 
Ανατολια πως κατλαβες ότι βγεικε από μονο του; Μηπος με αυτό που εκανες τα αναστατοσες;


Φιλικά!
Οχι, προσπαθουσε εδώ κα ημέρες να πάρει θάρρος να βγεί, γκίρινιαζε κιόλας, καθώς δεν έχει πατήθρα η φωλιά και κριτσίνιζε γύρω-γύρω. Τώρα μαλον πήρε το θάρρος, διότι από την αρχη η παρουσία μου δεν ήταν τρομακτική για αυτό. Τώρα κάθεται μαζί με τη μαμά στην πάνω πατήθρα και περιστασιακά μπαινω-βγανω και τα μιλάω και με κοιτάνε και τα 2!) Το μικρό αρχίζει την εξερευνηση του κλουβιού) Αν ήταν ανάστατωμένο, θα κρυβόταν αμέσως στη φωλιά και δεν θα εμφανιζότανι μεχρι το βράδυ νομίζω...
 
Υπέροχα, άντε να σου ζήσει καλότυχο να είναι!
Μην βιαστείς να βγάλεις την φωλιά αλλά να έχεις το νου σου μήπως ζευγαρώνουν οι γονείς και έχει επιπτώσεις αυτό στον νεοσσό.
 
Το ωραιο ειναι οτι ειπε οτι θα βαλει ψοτο το βραδυχα, χα.χα! 😛
Γυναίκα είμαι, έχω και δουλειές!)
Τις έστειλα και τώρα μένει να τις ανεβάσουν τα παιδιά. Λίγη υπομονή ακόμη!)
 
Back
Top