πηγες στην αστηνομια να δυλωσεις απολια τελικα;
Μα να παρω βρε Φωτη μου ενα αλλο πουλι που δεν ειναι δικο μου;
Εξαλλου εγω δεν ψαχνω κατι αλλο περα απο τον φιλαρακο μου.
Υπομονη δυσκολη, απο την μια πιστευω πως το πηρε απο το σπιτι και απο την αλλη περιμενω την ωρα και τη στιγμη που θα τον ακουσει η μητερα μου η εγω και θα μπουκαρω να τον αρπαξω...
ειναι πολυ απογοητευτικο να διαπιστωνεις συνεχος οτι δεν υπαρχει κρατος κ οτι δεν προστατευομαστε πουθενα κ απο τιποτα
ναι εχεις δίκιο, δε μπορεις να μπαινεις με το έτσι θέλω σε ξένο σπίτι, αλλα ποιος σου λέει οτι αυτος ο άνθρωπος έχει φιλότιμο;
σου λέω την αίσχατη περιπτωση, ακούς το παιδι σου μέσα απο ένα σπίτι και σου μιλάει, προφανως και εισαι σιγουρος για τη φωνη του,θα κατσεις να το διαπραγματευτεις;
η πιο σωστη και χαμηλών τόνων λύση κατα τη γνώμη μου είναι να πάρεις ενα όργανο, να του δείξεις 2 φωτογραφίες δικες σου με το πουλι και μετά αυτος μπορει να απετήσει να μπει μεσα στο σπίτι, δε μπορουν να αρνηθούν(ετσι νομιζω τουλαχιστον), δε το ανέφερα παραπάνω όμως για εναν απλο λόγο:εδώ δεν ασχολούνται με αλλα ΠΟΛΥ σοβαρότερα θέματα, θα κατσουν να ασχοληθουν με τον παπαγάλο; Προφανως και δε λεω οτι δεν ειναι σημαντικο αλλα πιστευεις πως ενας αστυνομικος θα κατσει να το κανει αυτο; Εκτος και αν η Ιωαννα εχει καποιον γνωστό στο σώμα οποτε ειναι gg (Η)
εχεις δικιο πολυβιε αλλα σκευτομε ερχρτε καποιος κ μου χτιπαει το κουδουνι κ μου λεει αν εχω το πουλι του, αφου δεν εχω να κριψω κατι απλα ανοιγω αφινω τον ανθρωπο να δει τα ζωα μου κ τελειονει το θεμα, αρα θεορω απο την συμπεριφορα τους οτι κατι κρυβουν
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας