Γενικά Χάθηκε ο Γιούτζι

Γιωργια μαλλον κανει συλλογη απο παπαγαλους αυτος.

Καταρχας να πω πως το πουλι οταν το εχασα απο το μπακλονι που καθοταν, πεταξε προς εκεινο το μερος.

Αν λοιπον ακουσε αυτον που ειχε πιασει εδω και καιρο,θα πηγε εκει.

Επισης οι γειτονες ειπαν πως τις 3 τελευταιες μερες ο παπαγαλος εκανε φασαρια και εβαζε τις φωνες...
 
Γιωργια μαλλον κανει συλλογη απο παπαγαλους αυτος.

Ενας λογος παραπανω!
Ξερω οτι κατα βαθος θες να... 😡... Αντε μην πω... 😡, αλλα κανε την καρδια σου πετρα κ πηγαινε με συμβιβαστικη λυση!
Ουσιαστικα θα "ξαναπληρωσεις" τον Γιουτζι αλλα τι να κανεις; Το θεμα ειναι να πετυχεις αυτο που θες (να τον παρεις κοντα σου)
 
Εχω μεινει με ανοιχτο το στομα και εχω αρχισει να τρεμω απο τα νευρα μου!

Ιωαννα σιγουρα ξερεις καλυτερα εσυ, αλλα για μενα μην το αφηνεις ετσι!
Δεν σου μιλαω αοριστα υπαρχουν διαφορες λυσεις και δεν πρεπει να καθυστερεις!
Να πας εκει με την αστυνομια τωρα κιολας και με φωτογραφιες του πουλιου!
 
ακου πι8ανες λυσεις π σκευτομαι. Αν τσ κανεις μυνηση οι γειτονεσ μπορει να πουν οτι τον ακουγαν μονο εκεινεσ τισ 3 μερες... Επεισης πριν τιν μυνηση μπορεις να πας να τσ εκβιασεισ(δν το συνιστω αλλα στην αναγκη) και να τους πεις οτι 8α φερεις αστυνομια κ εχεισ αποδειξεις. Επεισης τοσες φωτογραφιες εχεις(πιστευω) δν γινεται σε καποια να κανεισ ζοομ και να δεις το δακτυλιδι; ή αν το πηρες απο εκτροφεα δν ξερω πωσ λειτουργουν αλλα ισως ξερει αυτος. Ελπιζω να πανε ολα καλα. αντε με αυτους τσ εγωιστες αυτοι 8ελουν πολυ ξυλο



επεισης αυτοι ισως δν ξερουν απο πουλια κ ετσι μπορει νανε υπερ σου οτι ξερεις το φυλο και τιν ηλικια. Κ αν το πηρες απο εκτροφεα μπορει ο ιδιος να το επιβεβεωσει οτι εχεισ παρει ενα τετοιο πουλι απο αυτον. Επεισης ξερεις τι απανταει ο παπαγαλος οταν λες μια συγκεκριμενη λεξη
 
Εγω λεω να παμε μια βολτα απο κει 2-3 ατομα παρεουλα να του κανουμε μια συζητηση τωρα αν δεν παιρνει απο λογια υπαρχουν και αλλοι τροποι! Και δεν θα του αρεσει αυτο! Ειμαι σιγουρος! Εγω ειμαι μεσα παντος count me in!
 
Πω πω τι ειναι αυτα που ακουω! Εχω εκνευριστει αφανταστα! Ιωαννιτσα κανε καταγγελια για κλοπη. Κανε και μια μηνυση! Το ο,τι δε σου εδειξε το πουλι αυτο ειναι πολυ υποπτο. Γιατι αν οντως ηταν δικο του δε θα ειχε προβλημα! Πηγαινε με καποιον αντρα και με αστυνομια αυριο κιολας! Με τσαμπουκα!
 
Σιγα μην αχοληθει η αστυνομια! Θα σου πει ηρθες γα τα γραφειοκρατικα; οχι θα πεις! ααα λυπαμε πολυ εχουμε πολυ δουλεια τωρα γεια σας θα απαντησουν! Οτι κανεις κανε το γρηγορα γιατι νυχτα θα γινει η μεταφορα του πουλιου και ειναι κριμα!
 
μην αφηνεις τον χρονο να περναει ετσι, ο χρονος ειναι πολυτιμος, οντως ειμαι υπερ να πας με καποιον και με αλλους δυο,ισως καταφερετε κατι,ισως και νομικη βοηθεια χρειαζοταν για να κινηθεις αναλογα, τι να πω για τον ηλιθιο... Τα νευρα μου! Εκει στον αγωνα μην τα παρατας! Να τα παρατησει αυτος που θελει να βγει και αποπανω! 😡
 
Καλημέρα, εγώ νομίζω ότι πρέπει να τους πάρει με το καλό, από την αρχή, μη τυχόν, εάν το έχουν, το αφήσουν να φύγει, το δώσουν αλλού κ.ά! Από ό,τι ξέρω, εύρετρα προβλέπονται! Άλλωστε η Ιωάννα στο post #51, 31/07/ δήλωσε ότι "είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το βρει"! Εάν η ίδια έχει αντιπαρατεθεί ήδη μαζί τους, μπορεί να στείλει άνθρωπο (να τον γνωρίζει & να του μιλά ο Γιούτζι), που να είναι διατεθειμένος να τους "προσεγγίσει" με ευγενικό / κατάλληλο τρόπο! Τουλάχιστον να βεβαιωθούν ότι εκεί βρίσκεται ο Γιούτζι!
 
Ιωαννα πραγματικα λυπαμαι με ολα αυτα που ακουω☹Αυτοι δεν ειναι ανθρωποι😡! Ειναι αντε μην πω τωρα... Ευχομαι να κανεις κατι συντομα και να το παρεις. 🙂
 
Ιωαννα τι να πω και εγω...
Εχω σοκαριστει με αυτα που ακουω...☹
Το μονο καλο ειναι οτι ο παπαγαλος μαλλον βρεθηκε...
Πολλα απο αυτα που σου ειπαν τα υπολοιπα παιδια ειναι καλες λυσεις...
Εγω απο τη μερια μου σου προτεινω γιατι σιγουρα αν ο παπαγαλος ειναι δικο σου θα τον μεταφερουν καπου αλλου...
Αν δεν καταφερεις τπτ με τα παραπανω, μπορεις να περιμενεις κατω απο το σπιτι σημερα και αυριο και να δεις... Αν τον πιασεις στα πρασα τοτε σιγουρα ο Γιουτζι θα γυρισει σπιτι...
Ευχομαι καλη τυχη Ιωαννα... 😉
Και μην ξεχνας οτι τουλαχιστον τον εχεις βρει...
 
καλησπέρα, παρακολούθησα την αγωνία σου απ την αρχή και χάρηκα που έστω κι έτσι ξέρεις τουλάχιστον οτι το πουλάκι δεν βρίσκεται σε επικίνδυνους κι αφιλόξενους δρόμους.
καταλαβαίνω και την δίκαιη αγανάκτησή σου. Θα σου πω κι εγώ να το χειριστείς με ήπιο τρόπο το θέμα σου γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να πάρεις το πουλάκι πίσω. αφού είσθε γείτονες κάποιος γνωστός σας θα γνωρίζει αυτήν την οικογένεια. Βάλτε τον να τους μιλήσει για την σχέση σας με το πουλάκι σας, ότι κι αν δεν είναι αυτό το δικό σας, τουλάχιστον να το δείτε να ησυχάσετε. αν είναι αυτό να σας το δώσουν με αντάλλαγμα ένα άλλο επίσης ήρεμο και μαθημένο (υπάρχουν εκτροφεία). μην ξεχνάμε δεν το έκλεψαν, το βρήκαν αδέσποτο και καλώς το μάζεψαν. κακώς δεν το επιστρέφουν φυσικά γιατί αυτό απαιτεί ήθος και ψυχική ευγένεια που σπανίζουν. κι ακόμα δεν πιστεύω να οργανώσουν διαφυγή του πουλιού το βρίσκω τραβηγμένο σενάριο. εύχομαι μέσ απ την καρδιά μου να είναι αυτό το πουλάκι ο φίλος σου και να τα συμφωνήσετε με τους πονηρούληδες γείτονες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Pigaki
Tα σημερινα νεα εχουν ως εξης:
πηρε ο πατερας μου τηλ στο μαγαζι του και τον ζητησε. Ρωτησανε ποιος ειναι και ο πατερας απαντησε ενας φιλος-στην τελικη αληθεια ειναι αν και εχει χρονια να τον δει-. Η απαντηση τους ηταν πως αν ηταν φιλος να τον παρει στο κινητο, εχουμε δουλεια και του το εκλεισαν στη μουρη. Καταφερα λοιπον και βρηκα το κινητο του. Τον πηρε αλλα δεν το σηκωνει.
Η μητερα μου καθε μερα ειναι διατεθιμενη να πηγαινει στη διπλανη πολυκατοικια μεχρι μια μερα να τον ακουσει και οταν γινει αυτο θα καλεσει την αστυνομια. Εαν βεβαια δεν μετακινησει το πουλι κατι που φοβαμαι.
Εγω θα περναω απο το μαγαζι, ειναι σε διπλανη περιοχη και θα παρακολουθω μηπως και τον πανε εκει.
Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση χτες ηταν το οτι οταν του ειπα αυτουνου οτι τον ξερω απο το μαγαζι που ειχε για χρονια στην πλατεια μας, κολλησε και στο τελος με ρωτησε :δικο σου ειναι το πουλι; Ειμαι σιγουρη πως αν απαντουσα ναι θα μου το εδινε, ηταν ετοιμος.
 
Τώρα που διαβάζω αυτά μου πέρασε μιά σκέψη: Εύχομαι να τον πιάσει τον Γιούτζι επιθετική μανία, να τους τσακίσει τα δάχτυλα, να μην τους αφήνει να κοιμηθούν, μπας και καταλάβουν οτι τα λεφτά δεν είναι το παν. Γιατί δεν υπάρχει άλλος λόγος να τον κρατήσουν, εκτός αν θέλουν να τον πουλησουν.
 
Mπα...
Εμενα για συλλογη απο παπαγαλους μου φαινεται πως κανει...
 
Μα να παρω βρε Φωτη μου ενα αλλο πουλι που δεν ειναι δικο μου;
Εξαλλου εγω δεν ψαχνω κατι αλλο περα απο τον φιλαρακο μου.

Υπομονη δυσκολη, απο την μια πιστευω πως το πηρε απο το σπιτι και απο την αλλη περιμενω την ωρα και τη στιγμη που θα τον ακουσει η μητερα μου η εγω και θα μπουκαρω να τον αρπαξω...
 
Back
Top