Γενικά Χάθηκε ο Γιούτζι

και γιατι οταν ησουν στην πορτα ενω σ δειχνε αλλον παπαγαλο και ακουσες τον γιουτζι δεν του ζητησες να σ φερει τον αλλο που ακουγεται απο μεσα και εμεινες μονο στο να τον φωναζεις\;
 
Ρε παιδιά κρίμα. Τι να πω. Και εγώ λυπήθηκα πολύ. Μα καλα... Τι να πω δεν έχω λόγια. Προσπάθησε με το καλό να τον πάρεις. Παρακάλεσε τον και πες του δωσε τον μου και τα ξεχνάω όλα δεν με νοιάζει που τον πήρες. Τι να πω και εγώ δεν έχω λόγια. Μακάρι να τον ξαναπάρεις. Σίγουρα πάντως είναι ο παπαγάλος τι συζητάμε. Αφού μόλις τον ρώτησατε πρώτη φορά ακούστηκε η φωνή από μέσα που είπε "πες ότι τον έχουμε αγοράσει εδώ και μήνες". Νομίζω αν τα πείτε όλα λογικά στην αστυνομία θα σας βοηθήσει και αυτή. Συμβουλέψου και κάποιον δικηγόρο αν έχεις και κάποιον γνωστό τόσο καλύτερο. Καλή επιτυχία.
 
H εκτύπωσε μια σελίδα με τη φωτογραφία του πουλιού και τα στυχία τησ επικοινωνίας και βάλε στα κοντινά SuperMarkets, Περίπτερα, Στάσεις λεωφορείου και Μετρό. Δηλαδή καμία 100σταρα αγγελίες χρειάζεται για να είναι αποτελεσματική η αναζήτησή σου.. Βάλε και αμοιβή 50 ευρώ... αμα έχει έρθει σε ενα σπίτι στους άσχετους με πουλιά πολλές πιθανότητες να προτιμήσουν να πάρουν λεφτά αντί να κρατήσουν το πουλί.

... Εγώ αυτό θα ηχα κάνει... Φτου-φτου-φτου.
 
Ρε παιδιά τι γίνεται με τον παπαγαλάκο; Πείτε νέα να ξέρουμε.
 
Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση και το ενδιαφερον που δειχνετε.
Το σκεφτηκα και εγω να τυπωσω φωτο και να δινω αμοιβη σε οποιον ειδε η ξερει κατι αλλα αλλος ενας λογος να διωξει το γιουτζακο μου, αν δεν εχει ηδη γινει.
Ο τυπος εχει μεγαλο θρασος. Τον πηρε ο πατερας μου και του ειπε πως δεν ειναι ο Αλεκος, κανει λαθος...
Χτες στο μπαλκονι που περασαν παλι οι γονεις μου ειχε τον τριτο παπαγαλο, εναν μου ειπαν που τραγουδουσε.
Τι να πω...
Δε μπορει να καταλαβει μαλλον οτι δεν εχει αξια το ποσο κανει αυτο το πουλι αλλα το τι χαρα μου εδινε και αγαπη οταν ηταν διπλα μου.
 
Iωαννα πηγαινε στην αστυνομια και πες τους οτι εισαι σιγουρη οτι ειναι δικο σου το πουλι κι αν ειναι δυνατον να ρθει καποιος αστυνομικος μαζι σου να μπειτε στο σπιτι και να τον παρετε. Κριμα ειναι... Μην τον αφησεις εκει τον Γιουτζακο.
 
Βρε Φωτη και αν το πουλι το εχει παει καπου αλλου;


Ιωαννα εσυ θα κανεις αυτο που νομιζεις. Εγω σου λεω την αποψη μου. Δικος σου ειναι ο Γιουτζακος.

Απλα εγω σου λεω να κανεις αλλη μια τελευταια προσπαθεια να πας εκει να σου φυγει αυτο το ΑΝ απο το μυαλο σου.
 
Χαζή πιθανόν ερώτηση: Παίζει το ενδεχόμενο να ανεβεί κάποιος στη βεράντα και να τον κλέψει; Εννοώ, είναι σε χαμηλό όροφο; Τα πουλιά τα αφήνουν έξω το βράδυ;
 
Δεν νομιζω πως υπαρχει αν...
Απλα του την εχουν στημενοι οι δικοι μου αλλα και εγω.
Καποια στιγμη θα ξεχαστει, κατι θα γινει.
Ειμαι 100% σιγουρη γι'αυτο.



Χαζή πιθανόν ερώτηση: Παίζει το ενδεχόμενο να ανεβεί κάποιος στη βεράντα και να τον κλέψει; Εννοώ, είναι σε χαμηλό όροφο; Τα πουλιά τα αφήνουν έξω το βράδυ;
Ειναι στον τριτο οροφο και το απογευμα τα μαζευουν.
 
δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο ρε παιδια! Ποσο <email removed> μπορει να ειναι ο ανθρωπος. Πραγματικα ειναι απεριγραπτος. Οτι και να κανεις ιωαννα (νομιμο η λιγοτερο νομιμο) σου δινω 1000 φορες δικιο. απιστευτη ιστορια. μπορει να μην εχεις το δικαιωμ ανα του κανεις μηνυση αλλα στην θεση σου θα τον εκανα ρομπα σε ολα τα φορουμ και τα site για πουλια (φανταζομαι ξερεις το ονομα του). Δεν μπορει καπου θα μπαινει αυτος η καποιος αλλος υδροκεφαλος απο το σπιτι του και θα ενημερωνεται αφου εχει τοσα πολλα ζωα.
 
Αυτο πιστευω και εγω, σιγουρα ειναι καπου...
Δε μπορω να εκφρασω με λογια το πως αισθανομαι.
Καθε μερα περναω απο το σπιτι του για να παω στο δικο μου, μιλαμε για 2 τετραγωνα.
Και μονο στην ιδεα οτι ειναι εκει μεσα τρελαινομαι και θελω να μπουκαρω και να του τα κανω ολα λιμπα...
 
Ιωάννα μου το καθυστερείς,το καθυστερείς πολύ(πάντα με καλη διαθεση στο λεω)
παραπάνω ανέφερες οτι τα "μαζευει" το απογευμα, αυτο σημαίνει οτι μπορεις να δεις και να ακουσεις τον γιουτζι μεχρι το απογευμα που θα τον μαζέψει, αυτο σημαίνει οτι μπορεις να εισαι σιγουρη για το αν τον έχει εκει μέσα, πήγαινε με κάποιον αστυνομικό και 2 φωτογραφίες και ζήτα τον λόγοκαι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα αναφέρεις όλα όσα έγιναν, αυτο που ακουσες πίσω απο την πόρτα για το ποσο καιρο εχουν το πουλι(ή μαλλον σου λενε οτι εχουν το πουλι)και γενικα ολα οσα μπορουν να αποδείξουν την ενοχή του.
Αν έχεις msn στείλτο μου με πμ :) νομιζω πως μπορω να βοηθήσω, οχι όμως δημόσια 😛
 
Δεν εχω τον χρονο εγω να ειμαι εκει, ειμαι κλεισμενη μεσα σε ενα καραβι και αναγκαστικα αυτο το κανουν οι γονεις μου!
Εχει περασει μια εβδομαδα και οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ με παιρνει απο κατω.
 
Αν ειχα νεα θα ησασταν και οι πρωτο που θα το μαθαινατε.
Απλα κανω υπομονη-οσο μπορω-και περιμενω...
 
Back
Top