Γενικά Χάθηκε ο Σπύρος (κοκατίλ)

Ίσως, αλλά τελικά αυτό σε δίδαξε ''κάτι''...
Όχι ίσως... Μπορεί να μην άνοιξα εγώ την μπαλκονόπορτα (αν θυμάσαι την ιστορία), αλλά δεν έπρεπε να τον αφήσω χωρίς επίβλεψη.
Μου έγινε μάθημα 100%. :) Ποτέ ξανά δε λες τίποτα...

Οπότε @Stavros, μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος: "χάθηκε ο Σπύρος και παρόλη τη βλακεία του Γιώργου βρέθηκε".
:) και ευχαριστώ που διόρθωσες και έβαλες παραγράφους στο παραληρηματικό πρώτο μου μήνυμα. :)

Δεν ξέρω αν το nickname σου το έβαλες τυχαία, αλλά ταιριάζει γάντι με την περίπτωση σου. Στα λατινικά προέρχεται από μια ρίζα του επιθέτου "τυχερός".
Να τον χαίρεσαι τον φιλαράκο σου!

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω αν το nickname σου το έβαλες τυχαία, αλλά ταιριάζει γάντι με την περίπτωση σου. Στα λατινικά προέρχεται από μια ρίζα του ρήματος "τυχερός".
Να τον χαίρεσαι τον φιλαράκο σου!
Ξέρω ναι... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Καλησπέρα Γιώργο! Χαίρομαι αφάνταστα με την εν τέλει αίσια τελείωση της όλης περιπέτειας σας! Συμμερίζομαι απόλυτα όλα τα θετικά συναισθήματα που σε κατακλύουν, σαν ειλικρινά να το βιώνω εγώ! Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι θα ξανασυναντηθείτε και θα έχετε ο ένας τον άλλον! Και μην ανησυχείς για την εμφάνιση του, θα επανέλθει πολύ σύντομα και θα είναι όπως και πριν και ακόμα πιο όμορφος! Καλή σας επανένωση και συνέχεια σας εύχομαι, χωρίς δράματα! 🙂

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφέρω το πόσο συγκινήθηκα και χάρηκα με όλη την βοήθεια, την υποστήριξη, την άμεση δράση και την ανθρωπιά των ανθρώπων του φόρουμ! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους! Η οργανωμένη, συντονισμένη και άρτια αντίδραση τόσο του Γιώργου, όσο και των μελών μας έπιασαν για τα καλά τόπο! Ότι και να πω θα είναι πολύ λίγο!👍

Καλησπέρα Γιώργο! Χαίρομαι αφάνταστα
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να κλείσω μάτι απ' τη χαρά... Περιμένω πως και πως να ξυπνησει αύριο και να πάω να τον χαϊδέψω με τον τρόπο που του άρεσε. 🙂
Και μην ανησυχείς για την εμφάνιση του
Καθόλου. Ο χαρακτήρας του είναι ίδιος. Και να μην επανέλθει (που θα επανέλθει) δε με νοιάζει καθόλου. Το μόνο που με νoιάζει είναι να είναι υγιής και που μετά από 2 νύχτες έξω κοιμάται τώρα ζεστός και ασφαλής στο αγαπημένο του σημείο (το πιο άβολο στο κλουβί..χεχε🙂)
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφέρω το πόσο συγκινήθηκα και χάρηκα με όλη την βοήθεια, την υποστήριξη, την άμεση δράση και την ανθρωπιά των ανθρώπων του φόρουμ!
Είμαι ένα μήνα μόνο στο φόρουμ. Δεν περίμενα τέτοια υποστήριξη. Ήταν συγκινητικό 🙂

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να κλείσω μάτι απ' τη χαρά... Περιμένω πως και πως να ξυπνησει αύριο και να πάω να τον χαϊδέψω με τον τρόπο που του άρεσε. 🙂
😀! Μα φυσικά! Είναι επόμενο και απολύτως φυσικό να λαχταράς να ξαναζήσετε τις ίδιες αξέχαστες, φιλικές στιγμές σας! 🙂

Σε εΚαθόλου. Ο χαρακτήρας του είναι ίδιος. Και να μην επανέλθει (που θα επανέλθει) δε με νοιάζει καθόλου. Το μόνο που με νoιάζει είναι να είναι υγιής και που μετά από 2 νύχτες έξω κοιμάται τώρα ζεστός και ασφαλής στο αγαπημένο του σημείο (το πιο άβολο στο κλουβί..χεχε🙂)
Είναι εξαντλημένος και αδύναμος, για αυτό. Στις επόμενες ημέρες, όπου η καθημερινή σίτιση και ανάπαυση του θα επανέλθουν στα συνήθη επίπεδα, θα τονωθεί και θα επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες. Όλα θα πάνε καλά!

Είμαι ένα μήνα μόνο στο φόρουμ. Δεν περίμενα τέτοια υποστήριξη. Ήταν συγκινητικό 🙂
Γιώργο, ξέρεις τι έχω διδαχθεί πολλάκις στην μέχρι τώρα ζωή μου και εμπειρία μου; Ότι δεν έχει τελικά και τόση σημασία ο χρόνος που γνωρίζεις κάποιον για να σου δώσει κάτι από εκείνον. Αρκεί μόνο να είναι αμοιβαία τα αισθήματα και να είναι πολύ καλός χαρακτήρας και άνθρωπος. Θεωρώ ότι τις τελευταίες ημέρες όλοι τους σου το απέδειξαν περίτρανα και με το παραπάνω! 🙂

Στο α΄ πληθυντικό έπρεπε να το γράψεις..."όλοι μας"
Σε ευχαριστώ και πάλι!
Τι με ευχαριστείς; Αλίμονο, δεν έκανα τίποτα! Είναι το πολύ λιγότερο που μπορώ να κάνω! Να είσαι καλά! 🙂

Χαρηκα παρα πολυ! ΜΠΡΑΒΟ, ειμαι σιγουρη πως θα γινεται πιο αχωριστοι απο πριν!
Θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου. Και ξαναλέω... ελπίζω όλη αυτή η ιστορία να γίνει μάθημα όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους αρχάριους που μπαίνουν και διαβάζουν εδώ :)
Σε ευχαριστώ πολύ!

Αυτά είναι νέα!

Είπαμε, σίτες παντού. Αν το σπίτι δεν είναι δικό σου πες στον σπιτονοικοκύρη ότι σε τρώνε τα κουνούπια και τις χρειάζεσαι.
.υπάρχει και η φθηνότερη λύση #20 😉

Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησει η Κυριακη μου.

Γιωργο χαρηκα παρα μα παρα πολυ που τον βρηκες τον Σπυρακο. Ειχα στεναχωρηθει πολυ οταν χαθηκε γιατι κατα καποιο τροπο ειχα ταυτιστει μαζι σου μιας κι εγω περιμενω το πρωτο μου κοκατιλ κι αν θυμασαι μια μερα πριν χαθει μου λεγες για το πως θα μου βγει κι εμενα καλο-κακομαθημενο.

Θα βάλω.

Η πάμφθηνη λὐση... Πάω να πάρω :)
Γιώργο, είχα τέτοιες στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Και για να μην πηγαινοερχονται καθόλου από τον αερα είχα ράψει στο κάτω μέρος βαρίδια (αυτά που χρησιμοποιουνται στο ψάρεμα). Όσο πιο σταθερή τόσο το καλύτερο.

Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησει η Κυριακη μου.

Γιωργο χαρηκα παρα μα παρα πολυ που τον βρηκες τον Σπυρακο. Ειχα στεναχωρηθει πολυ οταν χαθηκε γιατι κατα καποιο τροπο ειχα ταυτιστει μαζι σου μιας κι εγω περιμενω το πρωτο μου κοκατιλ κι αν θυμασαι μια μερα πριν χαθει μου λεγες για το πως θα μου βγει κι εμενα καλο-κακομαθημενο.
Εννοείται θυμάμαι... Πρόσεχε πάρα πολύ...
Ο Σπύρος έκανε 13 ώρες ύπνο, έκανε την τεράστια πρωινή κουτσουλιά και επανήλθε πλήρως στη συμπεριφορά.. Θυμάται τα πάντα. Νόμιζα ή θα μου κρατήσει κακία και θα δαγκώνει ή ότι η σχέση μας και η εκπαίδευση θα πάνε πίσω... αλλά έρχεται πάλι πάνω μου όλη την ώρα και με φιλάει και τρώει τις ραφές...

Γιώργο, είχα τέτοιες στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Και για να μην πηγαινοερχονται καθόλου από τον αερα είχα ράψει στο κάτω μέρος βαρίδια (αυτά που χρησιμοποιουνται στο ψάρεμα). Όσο πιο σταθερή τόσο το καλύτερο.
Ευχαριστώ Ζωή... Ήδη έκανα μια αναζήτηση. Για τη μία μπαλκονόπορτα θέλω...Αύριο μεσημέρι θα πάω.

***προσοχη ομως μη το δαγκώνουν... Περιεχει μολυβδο που ριναι θανατηφορος για τα πουλάκια. Έτσι εχασα τα 2 πρωτα μου κοκατιλ, απο το βαρυδακι της κουρτινας (στο τελειωμα, στη ραφη..)που επαιζαν. Τα εχασα απο δηλητηριαση χωρις να ξερω το κακο που θα τους προκαλουσε.

Back