Και γιατί δεν μας την καταθέτεις εδώ... Να μάθουμε όλοι.Οχι ομως μεσα στην φωλια θα ελεγα εγω
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Γιατί στη δοκιμή που έκανα εγώ πριν χρόνια δεν είχα κανένα θάνατο... κι ας μούσκεψα και τις φωλιές με τα μικρά!
Και γιατί δεν μας την καταθέτεις εδώ... Να μάθουμε όλοι.Οχι ομως μεσα στην φωλια θα ελεγα εγω
Και γιατί δεν μας την καταθέτεις εδώ... Να μάθουμε όλοι.
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Γιατί στη δοκιμή που έκανα εγώ πριν χρόνια δεν είχα κανένα θάνατο... κι ας μούσκεψα και τις φωλιές με τα μικρά!
Πρόταση όπως η παραπάνω αφήνει ασάφειες και υπονοούμενα που πιθανόν να μας βγάλουν κερδισμένους αν συζητηθούν.Αν πιστευεις οτι αν ψεκασεις φωλια και νεοσσους και γεννητορες και μετα δυο τρεις ημερες κανουν επιδρομη οι ψειρες θα γλυτωσεις, αυτο το φαρμακο δεν ειναι καταλληλο.
Είναι φάρμακο που έχει για αρκετές βδομάδες δράση πάνω σε κάθε επιφάνεια...Και κατι ακομη, αν το ελεκτορ ηταν φαρμακο επιφανειων θα το εγραφε με κεφαλαια γραμματα διοτη ειναι συγκριτικο πλεονεκτημα.
Ακριβώς αυτό είναι που δεν αποδίδεται κατά τη γνώμη μου σωστά.Αν μετα απο μερικες μερες εμφανιστουν παλι και δεν ψεκασεις ξανα θα παθεις οτι και εγω.
Ένα φάρμακο που το χρησιμοποιούμε πολλά χρόνια... (ίσως και το πρώτο που βγήκε με δυνατότητα καταπολέμησης) αλλά με μέτρια αποτελέσματα.Υ/Γ Η πανα "μετατρεπει" ενα φαρμακο επαφης σε φαρμακο επιφανειας.
Νίκο χαίρομαι κάθε διάλογο (και με σένα) που ανεβάζει τους προβληματισμούς, αυξάνει τη σκέψη μας και κυρίως προσφέρει γνώσεις. όταν φυσικά απουσιάζουν τέτοιες εκφράσεις.χανω τον χρονο μου.
Και κατι ακομη, αν το ελεκτορ ηταν φαρμακο επιφανειων θα το εγραφε με κεφαλαια γραμματα διοτη ειναι συγκριτικο πλεονεκτημα.
Κανενα σκευασμα για χρηση επιφανειων δεν γραφει στις οδηγιες επαναληψη, γραφει μονον ποσους μηνες και υπο ποιες συνθηκες ειναι σε ισχυ η δραση του φαρμακου.
Σαφη απαντηση αν το ελεκτορ ειναι επαφης η επιφανειων δεν πηρα και απευθυνθηκα στον ιδιο Dr Peter Coutteel.
Ελπιζω να εχω απαντηση
Τι πάει να πεί επαφής ή επιφανειών; Δηλαδή όταν ψεκάζουμε επιφάνειες τι προσδοκούμε; Δεν ελπίζουμε να περάσουν απο εκεί οι επισκέπτες και να έλθουν σε επαφή με το φάρμακο; Αυτό δεν κάνει το συγκεκριμένο;
Μάλιστα εδώ έχουμε την ίδια την εταιρεία που το παράγει και έχει την πατέντα για την ονομασία και το φάρμακο που λέει οτι η δράση του φτάνει μέχρι 12 εβδομάδες. Τ
Aμέσως!Μάκη, μπορείς αν θέλεις να μου το στείλεις στο e-mail για να το ανεβάσω στο #87.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας