- Όνομα
- Μαρίνα
Οκ ευχαριστώ. Οταν φευγουμε κανει ενα σφυυριγματακι μονωτονο αλλα οχι σαν του θυλικου(ειδαμε βιντεακια στο YouTube ) και παρολου που το βαλαμε σφυριγματα απο κοκατιλ ενα τσιου και τελειωσαμε...
Δεν σκέφτεσαι σωστά.. Η χύμα τροφή πιθανότατα να είναι και χαλασμένη οπότε θα πάει τσάμπα το πουλάκι και όχι η τροφή... Εσύ διαλέγεις!μας εβαλε πολυ τροφη με ηλιοσπορους και κριμα να παει τζαμπα...
@maria p Μαρία μου το κλουβί είναι καλό για ένα κοκατιλάκι;Κλουβακι κατα ανοιξη για να συνηθισει τονν χωρο και να υπαρχουν χρηματα...
Ιδανικό δεν είναι Αλίκη μου αλλά είναι το μίνιμουμ ανεκτό αν παραμείνει μόνο του και είναι προσεκτική η διάταξη των αντικειμένων, ιδιαίτερα δε αν βγαίνει και έξω για πτήσεις και παιχνίδι.Μαρία μου το κλουβί είναι καλό για ένα κοκατιλάκι;
Υπομονή! Κατά τη γνώμη μου άσε τώρα τα χέρια μέσα στο κλουβί και τις ενοχλήσεις. Δώστου τουλάχιστον 10 μέρες να εξοικειωθεί με το περιβάλλον. Να είσαι δίπλα του να του μιλάς, αλλά μην βάζεις ακόμα χέρι μέσα στο κλουβί. Και μόνο του να ανεβαίνει όσο να ναι στρεσάρεται! Προέχει πρώτα να νιώσει άνετα, να εξοικειωθεί με το νέο περιβάλλον, τους ήχους, τους ανθρώπους, να φάει και μετά η εξημέρωση!Και τωρα που παρατηρω εχε φαει και λιγο millet(τροφη οχι ακομα ☹ )
Αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο! Θυμάμαι κι εγώ τον δικό μου που έτρωγε μόλις καθόμασταν στο τραπέζι! Αρχίζει να σας θεωρεί το ''σμήνος'' του!Εχει σκασει να τρωει... Τρωμε εμεις τρωει και αυτο..
Δεν είμαι σίγουρος αν η τηλεώραση του κάνει καλό...Αλλά άκουσε και άλλες απόψεις...Το τοποθετησαμε διπλα στην τηλεοραση... Τηλεορασακια πρεπει να το βγαλουμε![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας