Α! Τη φωνή θα την ακούσεις αργά ή γρήγορα. Όταν φέραμε το κοκατού σπίτι τις πρώτες 2 εβδομάδες δεν ακούστηκε κιχ, μετά για καναδυό εβδομάδες κόντευαν να σπάσουν τα τζάμια.Κι ύστερα ήρθε ευτυχώς στα συγκαλά της.

Α! Τη φωνή θα την ακούσεις αργά ή γρήγορα. Όταν φέραμε το κοκατού σπίτι τις πρώτες 2 εβδομάδες δεν ακούστηκε κιχ, μετά για καναδυό εβδομάδες κόντευαν να σπάσουν τα τζάμια.Κι ύστερα ήρθε ευτυχώς στα συγκαλά της.
Σε ευχαριστώ Φοίβο.. Να είσαι καλά.. Το κλουβί που είναι τώρα είναι μια χαρά από θέμα χώρου.. είναι μεγάλο και άνετο.. Δεν φαίνεται καλά ίσως στο βίντεο αλλά έχει αρκετή σκουριά στα περισσότερα σημεία..στις ενώσεις και στις πόρτες ειδικά..σε κανένα μπαλκόνι μπορεί να ήτανε..η λεκάνη του επίσης.έχει σημάδια από κουτσουλιές..σαν να έχει "καεί" σε εκείνο το σημείο.. Οι πατηθρες του παρόλο αυτά είναι σαν καινούργιες.. Απλά μου φαίνονται πολύ χοντρές για τα ποδαράκια του..Καλορίζικο! Το κλουβί δεν είναι άσχημο και οι τροφές που του πήρες είναι μια χαρά. Το πουλάκι μαδάει τα φτερά του εμφανώς στο λαιμό και στο στήθος. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, δώστου χρόνο και θα καταλάβεις τι του φταίει. Για το φύλο δεν ορκίζομαι ότι είναι θηλυκό καθώς λείπει το φτέρωμα στο λαιμό όπου θα φαινόταν αν έχει δαχτυλίδι ή όχι.
Φρόντισε επίσης να κοιμάται καλά, 12 ώρες σε ήσυχο σκοτεινό δωμάτιο ακόμη και σκεπασμένο αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος ξεχωριστός χώρος.
*Η κουτσουλιά του οπτικά δείχνει καλή = δεν έχει διάρροια, δεν έχει αχώνευτα σπόρια κατά τ΄άλλα μόνο οι εξετάσεις θα δείξουν αν υπάρχει κάτι...*Δεν βλέπεις δηλαδή κάτι που να σε ανυσηχει θες να πεις Τάκη;
** ..λέω να του φτιάξω κανένα απλό παιχνιδάκι με φλοιό και λίγα κλαδάκια μήπως αρχίσει και ασχολείται σιγά σιγά..
Σε λίγο θα ξεκινήσω να ασχοληθώ με τις πατηθρες.. Οπότε θα του φτιάξω και κάτι μικρό κ απλό όπως λες..χωρίς όγκο και πολλά χρώματα.. ΜήπωςΚαλά θα κάνεις να του φτιάξεις κάτι ν΄ασχολείται Χριστίνα, στην αρχή κάτι μικρό, χωρίς όγκο για να μην τρομάξει...
Και στη πλ
Δοκίμασα να του φτιάξω μια γωνία χτες με ένα σεντονακι.
.*το φοβήθηκε όμως..όση ώρα του το είχα καθόταν σκημενο και το κοιτούσε. Έκανε και πολύ ζέστη επίσης οπότε του το έβγαλα για να αερίζεται και κάπως καλητερα.. Τη ζέστη σκέφτομαι και σχετικά με τον ύπνο που προτείνει ο Φοίβος να το σκεπάσω..
Σε λίγο θα ξεκινήσω να ασχοληθώ με τις πατηθρες.. Οπότε θα του φτιάξω και κάτι μικρό κ απλό όπως λες..χωρίς όγκο και πολλά χρώματα.. Μήπως
**του κινήσει λίγο τη περίεργα και ξεχάσει το φόβο του το κακόμοιρο..
το φόβο που αισθάνεται γενικότερα εννοούσα Σίσσυ μου... Τη περισσότερη ώρα σήμερα είναι πέρα δώθε πάνω στο ξύλο του.. Με το παραμικρό θόρυβο πετάγεται στα κάγκελα το κακόμοιρο.. Κατά τις 8 άκουσε τα άλλα που φώναζαν να τα βάλω για ύπνο.. Και φώναζε κι αυτό για κάνα δεκάλεπτο.. Δεν έχει και πολυυυ δυνατή φωνουλα τελικά.. Κάνει όμως ένα περίεργο θόρυβο..σα να πετάει κάποιος με δύναμη στο τοίχο πλαστικά παπάκια..ψαχνοντουσαν τα άλλα τα κακομοιρα..Δεν μας ενδιαφέρει ο φόβος του, σε σχέση με το παιχνίδι, αυτό είναι θέμα λίγων ημερών. Στο θέμα του μαδήματος να ευχόμαστε να παίξει θετικό ρόλο.
Αυτό εννοώ κι εγώ Χριστίνα, αυτή η αλλαγή της ζωής του μόνο καλά θα φέρει. Γενικότερα οι φόβοι του είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν. Ένα σπίτι δεν έχει σχέση με το ''κατάστημα'' (και τις συνθήκες) που βρισκόταν. Θα ξεφοβηθεί, δεν θ΄αργήσει έχοντας σταθερά άτομα δίπλα του και σταθερό χώρο. Θα γνωριστεί αργότερα και με τ΄άλλα πουλιά και θα τα έχει συντροφιά!το φόβο που αισθάνεται γενικότερα εννοούσα Σίσσυ μου...
Βαγγέλη ήθελα να πω.. κοιμάμαι ακομα λίγο..ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τη προσφορά σου
@Sissy και @Omorfoulis η απάντηση απ' το Animal Medical Center ήταν πως σε κουτσουλιές 2 ή 3 ημερών μπορεί ήδη να έχουν αναπτυχθεί είτε νέοι πληθυσμοί βακτηρίων είτε πολύ μεγαλύτεροι απ' ότι στην πραγματικότητα και αυτό να "εκτρέψει" τη διάγνωση σε λάθος υποθέσεις.Φρέσκων ή κάποιων ημερών (2-3) Διονύση, όχι ξηρών![]()
Ήμουν σίγουρη! Δεν είμαι γιατρός, αλλά η λογική ''μου'' αυτό υπέθετε, θα το καταλάβετε κι εσείς αν αναλογιστείτε...@Sissy και @Omorfoulis η απάντηση απ' το Animal Medical Center ήταν πως σε κουτσουλιές 2 ή 3 ημερών μπορεί ήδη να έχουν αναπτυχθεί είτε νέοι πληθυσμοί βακτηρίων είτε πολύ μεγαλύτεροι απ' ότι στην πραγματικότητα και αυτό να "εκτρέψει" τη διάγνωση σε λάθος υποθέσεις.
Νομιζω δοθηκε μια εξηγηση, η μια εξεταση γινεται στο μικροσκοπιο και η αλλη με αντιδράσεις
Τίποτα δεν ''εξυπακούεται'' για κανέναν Τάκη μουΚαλα εξυπακούεται απλα στα υποψιν!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας