Γενικά Αδιαφορία από το online pet shop kiklos

trelogauros7

PB New Member
Εγγραφή
31 Ιαν 2008
Μηνύματα
35
Πόλη
Πάτρα
Καλησπερα σε ολους!Ρε παιδια τι γινετε; εκανα μια παραγγελεια μεσω internet κ ακομα περιμενω... Την εταιρια θα την ξερετε ολοι "Κυκλος" λεγεται. Το θεμα ποιοι ειναι ομως;! Αφου επικοινωνησα με τον υπευθυνο κ τηλεφωνικα, μου ειπε ολα οκ! Εδω κ ενα μηνα περιμενω αλλα τιποτα!
 
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά έχω ακούσει τρελλές καθυστερήσεις. Μήπως πρέπει να επικοινωνήσεις πάλι και να τον ρωτήσεις πότε θα παραλάβεις;
 
Επειδη στην επαρχια ειναι δυσκολο να βρεις αυτο που θελεις εχω παραγγειλη και εγω απο την συγκεκριμενη εταιρια πολλες φορες, εχω παρει τα προιοντα μου σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα με λιγα λογια ηταν τυπικοτατοι.
 
Καλησπερα σε ολους!Ρε παιδια τι γινετε; εκανα μια παραγγελεια μεσω internet κ ακομα περιμενω... Την εταιρια θα την ξερετε ολοι "Κυκλος" λεγεται. Το θεμα ποιοι ειναι ομως;! Αφου επικοινωνησα με τον υπευθυνο κ τηλεφωνικα, μου ειπε ολα οκ! Εδω κ ενα μηνα περιμενω αλλα τιποτα!
O Αλεξανδρος φιλε μου εχει καθε μερα τηλεφωνηματα και παραγγελιες απο ποσα ατομα. Μαλλον ειναι μικρη η παραγγελια σου ή κατι που δεν το εχει στοκ και περιμενει να του ερθει το εμπορευμα.
Υπομονη ή κανε ενα τηλεφωνο ακομα.😱
Βασιλης Αλεξανδρουπολη.
 
online shop

Culpret.gr
Φιλοι εκτροφεις δεν θελω να θεωρηθει διαφημιση αλλα εαν θελετε παρτε και εδω ενα τηλεφωνο να δειτε εαν υπαρχει διαφορα στην τιμη, ποιοτητα και χρονο παραδοσης.
Φιλικα Βασιλης
 
Culpret.gr
Φιλοι εκτροφεις δεν θελω να θεωρηθει διαφημιση αλλα εαν θελετε παρτε και εδω ενα τηλεφωνο να δειτε εαν υπαρχει διαφορα στην τιμη, ποιοτητα και χρονο παραδοσης.
Φιλικα Βασιλης
Μιλάμε και για επαρχία Βασίλη;
 
Κάνω παραγγελίες στον Άλεξ αλλά και στο culpret. Ωφείλω να πώ οτι και οι 2 είναι εξυπηρετικότατοι. Ιδίως για τον Αλέξ όταν χρειάστηκα esb3 (προιόν που δεν εμπορεύεται) το αγόρασε και μου το έστειλε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Απλά με τα εν λόγο ''καταστήματα'' πρέπει να προγραμματίζετε τις αγορές σας για τον απλούστατο λόγο οτι δεν διαθέτουν στοκ αλλά τα εισάγουν. Αλλά Έλληνες είμαστε :D (δεν το λέω για να προσβάλω κανέναν και εγώ τα ίδια κάνω)

Φιλικά
 
Το θεμα το εχουμε ξανασυζητησει παρα ταυτα να πω οτι τα εν λογω online shop κατα μεσω ορο θελουν 3-4 εβδομαδες να σου στειλουν την παραγγελεια ετσι προγραμματιζεις τη σου χρειαζεται αρκετα νωριτερα επισης νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητω να τους ζαλιζουμε με TL καθε μερα!
 
3 φορες παραγγειλα απο κυκλο και το πολυ σε 10 μερες μου τα στελνανε! Ειμαι απο επαρχια! Υπομονη και προγραμματισμο οπως ειπαν οι προηγουμενοι!
 
Καλησπερα σας... Επεσα στο θεμα μαλλον.. Και εγω θελω να κανω παραγγελιες μεσω διαδυκτιου... Τοσο πολυ καιρο παιρνει;Ερωτηση: Με αντικαταβολη ερχονται;
 
online shop

Μιλάμε και για επαρχία Βασίλη;
Kαι οι δυο ειναι απο Αθηνα αλλα στελνουν παντου οπου και να τους πεις αρκει να ειναι απο ενα λογικο ποσο και πανω απο τα εξοδα μεταφορας. Στην Θεσσαλονικη υπαρχει η Quiko αλλα εχει μονο δικα της προίοντα.
Quiko Mega pet 2310489070-1 🙄
Βασιλης EV 08
 
εγω το μόνο που μπορώ να πω για τον κυκλο είναι οτι είναι πολυ εξυπηρετικος όποτε παω απο εκει να ψωνησω και ισα ισα με βοηθαει σε οτι τον ρωταω η χρειάζομαι
 
Και γω πιστεύω ότι έχω υποχρέωση να αναφέρω πως χθες περίπου μια ώρα μετά που έγραψα για το άγχος μου σχετικά με την πορεία της παραγγελίας μου από τον κύκλο,με πήρε τηλέφωνο ο Αλέξανδρος για να μου πει την πορεία της παραγγελίας μου. Θεωρώ πως αυτό είναι απόδειξη υπευθυνότητος του ανθρώπου αυτού.
 
Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν κ ποσο μαλλον τον αλεξανδρο, γι αυτο κ δεν ειπα το ονομα του, απλα ενταξει πηρα τηλεφωνο, εστειλα κ μηνυμα ε τι αλλο να κανω; Περασε ενας μηνας σχεδον ! Ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απ τον αλεξανδρο γι αυτο θα επικοινωνησω κ παλι μαζι του κ θα δουμε!
 
Εκτος απο την τελευταια παραγγελια που λιγο αργησε γιατι υπηρξε ενα προβληματακι ολες τις αλλες φορες μεσα σε 3-4 μερες επαιρνα την παραγγελια, νομιζω οτι ο Αλεξανδρος κανει καλη δουλεια

Οσο αναφορα την culpret τα προιοντα δεν ειναι stock, δηλαδη πρωτα τα παραγγελουν απο Γερμανια και μετα σου τα στελνουν, αυτο καθυστερει περισσοτερο γυρω στις 10-15 μερες
 
δεν μπορω να ξερω τι εξυπηρετηση ειχε ο καθενας ειτε απο αυτο (τον κυκλο) ειτε απο καποιο αλλο on-line shop. Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι και οταν ειχα συναλλαση μεσω ταχυδρομειου ειχα γρηγορη εξυπηρετηση παρολο που ο ανθρωπος εφευγε για γερμανια και οταν καποια στιγμη περασα να ψωνισω απο κοντα επειδη χρειαζομουνα συν τοις αλλοις περιλλα και δεν ειχε γιατι το φορτιο ηταν ακομα τελωνειο ο ανθρωπος μου εδωσε απο την δικια του και μαλιστα σε τιμη λιγοτερο και απο την μιση. Δεν συνηθιζω να λεω καλα λογια για νθρωπο που θα εξω πιθανον ξανα συναλλαγη(για να μην θεωρηθει γλυψιμο μια που του ανεφερα αργοτερα οτι βγαινω σαν jk21) αλλα οταν καποιος ειναι αμυνομενος δικαια άδικα αν εχεις να πεις κατι καλο πρεπει να το λες. Ετσι κι αλλιως για προιοντα (αυγοτροφες και συμπληρωματα) που και αυτη η εταιρια εμπορευεται εχω κανει φανερη την επιιφυλακτικη μου σταση απεναντι τους χωρις περιστροφες.
τελος θελω να πω και πολλοι το ξερουν οτι σαν φιλος των πουλιων αυτο το ατομο εχει προσφερει με τις γνωσεις του διακριτικοτατα σε αυτην την ιστοσελιδα χωρις να παρουσιαζει και την επαγγελματικη του ιδιοτητα.
 
Πριν απο λιγο με πηρε τηλεφωνο κ ολα καλα, καποιο μπερδεμα ειχε γινει με την παραγγελεια κ ο αλεξανδρος ειναι οπως τον περιγραφεται, μαλλον φταιω εγω που δεν μπηκα στον κοπο να παρω αλλο ενα τηλεφωνο. Να στε καλα παιδια κ εσυ Αλεξ για το ενδιαφερον!
 
Back
Top