Ακόμα δεν μπήκε Φλεβάρης! Ούτε καναρίνια να ήταν
Ακόμα δεν μπήκε Φλεβάρης! Ούτε καναρίνια να ήταν
Σταύρο, βάλε αυτό το ανθρωπάκι που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο...pls !Αυτός είναι ο εκτροφικός μου στόχος.
Να μπορέσω να τα κάνω...ίδια με τα καναρίνια.
Κατα κάποιον τρόπο πλησιάζω κατά πολύ.
Θα δούμε...
Έλα τώρα πες την αλήθεια.. Είναι περσινές έτσι; Πες γιατί θα αρχίσω να ανεβάζω φωλιές με μικρά και θα πέσουν και οι 5 τρίχες του Παιάνα...
Το τζάμι γιατί το έχεις μπροστά; Βάλε καμιά φωτό από απόσταση.
Και ο φωτισμός φαίνεται καλός. Οποτε έχεις διάθεση και θέλεις να μοιραστείς λεπτομέρειες, κάνε μια παρουσίαση του χώρου σου Ιδιοκατασκευές, Παρουσιάσεις Εκτροφείων • PetBirds
Καλή επιτυχία Βασίλη, αν μπορείς βάλε μια ολόσωμη φωτογραφία την κλούβα καθώς επίσης και τις διαστάσεις της. Θελω κάτι να συγκρίνω, ευχαριστώ.Για το φίλο μου το Σταμάτη
Καλή επιτυχία Βασίλη, αν μπορείς βάλε μια ολόσωμη φωτογραφία την κλούβα καθώς επίσης και τις διαστάσεις της. Θελω κάτι να συγκρίνω, ευχαριστώ.
Βασίλη, μου το είπες και από κοντά... αλλά δεν σε πίστεψα αρχικά, ελπίζω να αλλάξεις γνώμη, τις "μεγάλες αγάπες" δύσκολα εγκαταλείπεις...Ισως και η τελευταία μου χρονιά στην αναπαραγωγή της καρδερίνας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας