Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

Σιγα που ειναι οι πρωτες φωλιες σου! Αστα αυτα και δειξε μας τα πουλακια που ηδη εχεις βγαλει! Σιγουρο ειναι αυτο!
Καλη συνεχεια να εχεις Βασιλη! Σου ευχομαι τα καλυτερα!

Ισως και η τελευταία μου χρονιά στην αναπαραγωγή της καρδερίνας.
Για να κάνεις παρέα με το Μιχάλη, κόλλησες λογοδιάρροια :D ...Αυτό που γράφεις θέλει επεξήγηση. Επειδή το έγραψες και δημόσια, χρειάζεται δημόσια (έστω και ολιγόλεκτη) επεξήγηση.👎

Μου τον θυμίζει τα τελευταία τρία χρόνια ο Βασίλης...😛
Τα'χει όμως άψογα... Περιποιημένα, καθαρά, παστρικά... Πέρα από την πλάκα, τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν οργανώνεσαι.

Η καρδερίνα είναι κοκέτα, τα θέλει όλα περιποιημένα καθαρά και όμορφα!

Για να κάνεις παρέα με το Μιχάλη, κόλλησες λογοδιάρροια :D ...Αυτό που γράφεις θέλει επεξήγηση. Επειδή το έγραψες και δημόσια, χρειάζεται δημόσια (έστω και ολιγόλεκτη) επεξήγηση.👎

Αν δεν αλλάξει το καθεστός που επικρατεί με τα ιθαγεννή δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσω.

Γίνονται κάποιες κινήσεις τον τελευταίο καιρό όσο ανφορά την νομιμότητα στην εκτροφή τους.

Θα δειξει... Και θα ενημερωθείτε αν έχουμε κάποιες θετικές εξελίξεις.

Και είπα..."ίσως".

Μην το δενετε ότι τα παρατάω.

Καλή επιτυχία Bill! Περιμένουμε να δούμε πουλάκια...
Υ. Γ Ελπίζω να κάνεις πλάκα στο παραπάνω σχόλιο...

Αν θες μας λες δύο λόγια γι αυτές τις κινήσεις; Μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς;

Mιχάλη δεν το έπιασε καλά το βάτεμα φέτος η κάμερα.

Αρχισαμε να ντρεπόμαστε μάλλον... Πφπφπφπφ

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Καλή συνέχεια Βασίλη. Μία ερώτηση για εσένα και τους υπόλοιπους έμπειρους..
Ένωσα τις καρδερίνες μου πριν τρεις εβδομάδες. Εδώ και τέσσερις ημέρες έχουν έτοιμη φωλιά με τη συμμετοχή στο χτίσιμο και των δύο πουλιών. Με την ένωση όμως και μετά, ο αρσενικός δεν κελαηδάει καθόλου! Ούτε πολλά φιλιά και ταΐσματα βλέπω αλλά όμως και καθόλου τσακωμούς. Πριν την ένωση είχε τρελαθεί στο κελάηδημα. Μήπως περιμένει να κελαηδήσει την κατάλληλη στιγμή όπως στο προηγούμενο βίντεο; Ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά; Να τονίσω πως σήμερα το πρωί είχα μια πολύ περίεργη συμπεριφορά. Ενώ ο αρσενικός ήταν μέσα στην φωλιά και έβαζε βαμβάκι ξαφνικά στήθηκε όπως στήνονται τα θηλυκά στο ζευγάρωμα και έκανε τον ίδιο ήχο. Είναι φυσιολογικό?

Ολα φυσιολογικά είναι Κώστα.

Δες εδώ...

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Συμφωνώ ! Κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του χαρακτήρα και τρόπο.. Την κίνηση που κάνει ο δικός σου μετά το βάτεμα την κάνει ο δικός μου μέσα στην φωλιά χωρίς βάτεμα..

Συμφωνώ ! Κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του χαρακτήρα και τρόπο.. Την κίνηση που κάνει ο δικός σου μετά το βάτεμα την κάνει ο δικός μου μέσα στην φωλιά χωρίς βάτεμα..

Tην καλεί για κο-κο βρε.

Καλησπερα! Παλι ομορφα βιντεο Βασιλη! Εισαι πλεον απιαστος! Καλη, πολυ καλη συνεχεια!
Στις καρδερινες εγω εβαλα φωλιες αλλα αργουμε ακομα! Μας πηγε πισω ο καιρος εμας τους εξωτερικους! Τα φλωρια μονο ξεκινησαν!
Τα ιδια και ο Αντρεας!
Ο Σταματης βεβαια (εσωτερικος) πηρε σημερα το τριτο αυγο απο το ενα ζευγαρακι!
Ας ελπισουμε για ολους μια ομορφη συνεχεια!

Καλησπέρα κι από μένα! Όπως τα είπε ο Κωστής Βασίλη ακόμα περιμένουμε... Υπάρχει μια κινητικότητα αλλά θα δείξει ο καιρός πάει να στρώσει αλλά είναι ακόμα περίεργος... Μετά από μια βδομάδα λιακάδα και ψηλές θερμοκρασίες σήμερα είχε συννεφιά και σχετική ψύχρα.. Εσύ απ ότι βλέπω τα πας μια χαρά! Περιμένουμε να δούμε μικρά... Μην τα κρίβεις δε ματιάζουμε εμείς οι χιώτες!

Με το καλό Βασίλη! σήμερα έδωσα και εγώ φωλιά. Για να δούμε τι θα δούμε...

σήμερα πήρα κ το 5 αυγό κ περιμένω να δω φως στο τούνελ !

στο άλλο ζεύγος βρήκα τα νήματα εκτός φωλιάς χτες!

σήμερα πήρα κ το 5 αυγό κ περιμένω να δω φως στο τούνελ !

στο άλλο ζεύγος βρήκα τα νήματα εκτός φωλιάς χτες!

Μία φωλιά έχεις στην κλούβα Σταμάτη;

Εχει πολλά γυρίσματα και ο καιρός...

Εγώ έχω 4 φωλιές για την ώρα.

Να και ο Λάζαρος...

img

ναι μια ειχα κ ειδα οτι την γεμιζε...
αλλα μαλλον σε καποιον δεν αρεσε
σημερα εβαλα κ δευτερη..

Back