Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή κόκκινα μωσαϊκά 2019

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikosk1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τι όμορφα που είναι Νίκο. Να τα χαίρεσαι! Βλέπω έχουν αρχίσει να κοκκινίζουν σιγά σιγά. Με το καλό λοιπόν να τα καμαρώσεις με το τελικό τους πτερωμα!
Ευχαριστώ Γιάννη! Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
 
Καλησπέρα Νίκο! Όλα βαίνουν καλώς και επιτυχημένα! Εύγε! Πολλά μπράβο! Ενθουσιάστηκα με τις πρώτες πινελιές κόκκινου χρώματος στους ώμους των νεαρών μωσαϊκών σου σαν να είναι δικά μου! Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι όλα τους, έφηβα, νεογέννητα και έτοιμα για εξόδους από την φωλιά! Καλή σου συνέχεια! 🙂👌👏
 
Πανέμορφα! Και του χρόνου με καλύτερα αποτελέσματα σου εύχομαι Νίκο! Πότε αρχίζει η χρωστική τώρα;
Να σε καλά Γιάννη! Στα περισσότερα απο αυτά σε 25 ημέρες.
 
Ο τελευταίος απογαλακτισμός σήμερα.FB_IMG_1560760793466.webpFB_IMG_1560760807978.webp
Μία χρόνια με μέτρια αριθμητικά αποτελέσματα για διάφορους λόγους (αν και ο αριθμός δεν ήταν ο στόχος μού) όπως και με την απώλεια μίας καναρας στην τελευταία γέννα την δέκατη ημέρα επώασης με τέσσερα ενσπορα αυγά που δεν πρόλαβα να τα σώσω, παρ' όλα αυτά σίγουρα ανέβηκε το επίπεδο της ποιότητας στα πουλιά μού και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για σωστά συμπεράσματα ακόμα ένα σκαλοπάτι το ανέβηκα και ελπίζω του χρόνου να κατακτήσω ακόμα ένα με καλύτερα αποτελέσματα, υγεία να έχουμε και τού χρόνου θα είμαστε σοφότεροι και σίγουρα καλύτερη μελετώντας το τι δεν πήγε καλά φέτος.
Τώρα σειρά έχει να ολοκληρωθεί το βάψιμο και το αν θα καταφέρω να μπει κάποιο πουλάκι από αυτά σε εκθεσιακό κλουβί.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Πολλά τα μπράβο Νίκο και για την προσπάθεια αλλά και για το γεγονός πως δεν φοβήθηκες να τα εκθέσεις σε μας μέσα από τις υπέροχες και πολλές φωτογραφίες και βίντεο.
Αισθάνομαι όμορφα όταν μέλη μας μπορούν να κάνουν όλα όσα οι άλλοι ντρέπονται και κρύβουν.
 
Αντε με το καλό!
Νικόλα, τώρα πλέον τα πρωτεύοντα, ουρές και τα κινητήρια, πρέπει να μείνουν σε άριστη κατάσταση και για κανένα λόγο να μην αφαιρεθούν "πένες". Εχω τη γνώμη οτι πρέπει να κάνεις έναν διαχωρισμό απο τώρα, ώστε να μικρύνει ο πληθυσμός σε κάθε κλούβα στο ελάχιστο δυνατόν. Θα μπορούσες για παράδειγμα να αφαιρέσεις τελείως τα πουλάκια με τα μελανινικά στίγματα. Θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο και ο διαχωρισμός σε θηλυκά - αρσενικά
 
Πολλά τα μπράβο Νίκο και για την προσπάθεια αλλά και για το γεγονός πως δεν φοβήθηκες να τα εκθέσεις σε μας μέσα από τις υπέροχες και πολλές φωτογραφίες και βίντεο.
Αισθάνομαι όμορφα όταν μέλη μας μπορούν να κάνουν όλα όσα οι άλλοι ντρέπονται και κρύβουν.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη για τα καλα σού λόγια!
Μπράβο @nikosk1 !

Εύχομαι του χρόνου να ανέβεις ακόμη περισσότερο και σε αριθμούς και σε επίπεδο...
Σε ευχαριστώ! Ο αριθμός δεν είναι κάτι που με απασχολεί τόσο όσο η προσπάθεια στο να βγει κάτι σωστό σε αυτά τα δύσκολα πουλιά που δυστυχώς η περισσότερη που βλέπω τα καταστρέφουν ακόμη περισσότερο και έχει γεμίσει ο τόπος από ροζ πουλάκια με μάσκα που θυμίζουν περισσότερο κοινά καναρίνια.
Εχω τη γνώμη οτι πρέπει να κάνεις έναν διαχωρισμό απο τώρα, ώστε να μικρύνει ο πληθυσμός σε κάθε κλούβα στο ελάχιστο δυνατόν.
Ευχαριστώ κ. Μάκη!
Προς το παρόν είναι χωρισμένα με τής ηλικίες τούς μέχρι να ξεκινούσουν όλα χρωστική και μετά θα κάνω διαχωρισμό με τα αρσενικά που έχουν κάποια καλα χαρακτηριστικά και θα μπούνε μόνα τούς στις 60αρες, δυστυχώς από τώρα έχω θέμα με κάποιες ουρές, Ευχαριστώ για την συμβουλή!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολλά μπράβο Νίκο για τα αποτελέσματα σου και πολλά ευχαριστώ για τον χρόνο που δαπανάς ώστε να μας παρουσιάσεις όλη την πορεία της αναπαραγωγικής σου (επιτυχημένης) προσπάθειας!
 
Back
Top