Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των budgie μου Knorr και Maggi

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marco
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ολο και πιο συχνά βγαίνει το θυληκό έξω, φιλιά με το αρσενικό και μετά πάλι στην φωλιά ειναι καλό αυτό?
 
Χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω, αλλά το ότι βγαίνει συχνά δεν μου ακούγεται και τόσο καλό. Θα μπορούσες να μας περιγράψεις αναλυτικότερα την συμπεριφορά της;
Φιλικά!
 
είναι όλη την μέρα μέσα στην φωλιά, παλιότερα εβγαινε μόνο για να φαει ή να πιει νερό, τώρα όταν βγαίνει καθεται λίγη ακόμη ώρα έξω, με τον αρσενικό, και μετά ξαναμπαίνει, ακούγεται κανονικά πάλι όταν κάθεται ότι γυρνάει τα αυγά. Και παλιότερα έβγαινε τόσες φορες οπως και τωρα, απλά τωρα μένει λίγο περισσότερο έξω, Κλωσσάει κανονικά ολόκληρη μέρα και νύχτα, απλά τα διαλήματα είναι λίγο μεγαλύτερα (συγνώμη δεν το διατύπωσα σωστά πριν, αντι για πιο συχνά ήθελα να πω περισσότερη ώρα έξω)
 
Αν δεν κάθεται μεγάλα διαστήματα και επανειλημμένα έξω όχι.
 
δεν ειναι συχνά τα διαστήματα, ούτε μεγάλα δεν χαρακτιρίζονται
 
Καλησπέρα σας φίλοι μου! Τελικά έμαθα ποιος ήταν ο λόγος που έβγαινε τόσο συχνά η παπαγαλίνα μου, από την φωλιά! Η φασαρία στον υπολογιστή, σήμερα που ήταν χαμηλή η ένταση στον υπολογιστή βγήκε μόνο μια φορα από την φωλιά..
 
Άαα... Είδες πόσο επηρεάζει η καθημερινότητα μας τα πουλιά; Πράγματα που για μας είναι συνηθισμένα, αντίθετα, για εκείνα που θέλουν να εκτελέσουν την αναπαραγωγή είναι ενόχληση. Άρα φρόντισε είτε να έχεις χαμηλή την ένταση στον υπολογιστή σου είτε να κλείνεις το παράθυρο, ώστε να μην ακούγεται και να έχουν απόλυτη ησυχία του πουλάκια σου. Τα πας τόσο καλά και είναι κρίμα να καταστραφεί η προσπάθεια τους!
Όπως πάντα συμβουλευτικά και φιλικά! Καλή σου συνέχεια!
 
Καλησπέρα, Ακόμη κανένα νέο.. από άυριο μετράει αντίστροφα ο χρόνος.. λογικά θα υπάρξουν αφίξεις... έτσι θέλω να πιστέυω!
 
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Αυριο έχω ρεπό.. άρα πρέπει να είναι κάποιο σημάδι! Βέβαια αν μου κόψουν το ρεπό θα σημαίνει πως δεν θα βγεί άυριο πουλάκι! 😀
 
Καλημέρα στους φίλους μου! Έχω μισ απορία... Ο αρσενικός έχει καταντήσει σαν ανεμιστήρας από τα πολλά πεταρίσματα που κάνει.. είναι λογικό?
 
καλημέρα, το θηλυκό πως αντιδρά σ' αυτή την συμπεριφορά; Μάλλον θέλει να ξαναζευγαρώσει
 
το θυληκό, κανονικά στην φωλιά του κάθεται και κλωσσάει και καμιά φορα βγαίνει έξω για κανενα λεπτο, μήπως να τα χώριζα Μαρία;
 
Όχι αφού δεν την ενοχλεί. Κανονικά θα της φέρνει τροφή όταν σκάσουν τα αυγουλάκια αλλά και θα ταίζει και ο ίδιος τους νεοσσούς. Τότε αν δεις ότι είναι ενοχλητικός θα τον βγάλεις. Κάτι που σπάνια συμβαίνει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Καλησπέρα σας! Θυμάμαι το πρώτο αυγό είχε γίνει κατά τις βραδυνές ώρες.. άρα ελπίζω κατά το βραδάκι να έρθει ο πρώτος νεοσσός! Για να δούμε.. Βέβαια δεν το ΄δενω "κόμπο"
 

Σχετικά θέματα

Back
Top