Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των budgie μου Knorr και Maggi

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marco
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το μπολάκι με το νερό είναι κάτω από το κλουβί, η αυγοτροφή βγήκε, έφτιαξα μία ωραία σαλάτα με τριμμένο καρότο, τριμμένο μήλο, και μπρόκολο, (το πείραμα με την χαρτοπετσέτα είχε ως αποτέλεσμα να είναι πεντακάθαρη σήμερα το πρωί άρα δεν υπάρχουν ψείρες)
 
Πω πω πω φροντίδα και αγάπη! :) εύχομαι να σε γεμίσουν μπομπιρακια! Σου αξίζει Μάρκο μου! :D
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Σε ευχαριστώ πολύ Αλίκη μου! Να είσαι καλά 🙂 και εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά
 
Μια χαρά πολύ καλά τα πας! Άντε με το καλό :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Μαρία χτες είχαμε το τεταρτο και σήμερα το πέμπτο αυγό,... είναι δυνατόν;
 
Ναι βέβαια μπορεί να κάνει και άλλα ακόμα, ίσως και 8 σε εξαιρετικές περιπτώσεις και παραπάνω. Καλά κάνεις και τις δίνεις ασβέστιο γιατί βλέπω ότι κάνει αρκετά. Μόνο επειδή μπορεί να σκληρύνουν αρκετά τα αυγά, τις τελευταίες μέρες να έχεις βρεγμένη πετσέτα στην οροφή του κλουβιού για περισσότερη υγρασία. Όχι να το καλύψεις, σε ένα σημείο, διπλωμένη υγρή.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
:) ναι, εννοείτε πως θα βάλω! Σε ευχαριστω πολυυυ! Όταν θα κοντευει η μέρα για να εκκωλαφθει το πρώτο αυγο; Δεν θα υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα;
 
Καλησπέρα σας, σήμερα έκανα την καθημερινή μου επίστεψη στην φωλιά των Budgie μου, και διαπίστωσα ότι το ένα από τα πέντε αυγουλάκια είναι ελαφρός σπασμένο από την μία μερια.. Τι σημαίνει αυτό? Στεναχωρήθηκα λίγο..
 
Έχει μέσα πουλάκι; Όπως και να χει αφαίρεσέ το θα γίνει εστία μολύνσεωςΜπορεί να έγινε από ατύχημα
 
μπορεί να ήταν και το τελευταίο που ήταν 2 ημερών, απλά ήταν όπως ένα αυγό που το σπάς και έχει κανονικά τον κρόκο του και το ασπράδι, ουτε κάποια βουλίτσα που λένε πως είναι όταν είναι γονιμοποιημένο, έκανα πριν μια σύντομη ωοσκόπιση με έναν μικρο δυνατό φακο.. Δεν μπορεσα να καταλάβω τίποτα.. Δεν ξάνα ανοίγω τόσο συχνά την φωλιά μπορεί από δικό μου λάθος να να το ράγισε η παπαγαλίνα, είδα όταν έκανα την ωοσκόπιση πως το ένα στην άκρη του ήταν λίγο πιο έντονο σκουρο προς κίτρινο χρώμα.. Δεν ξέρω τι να πω 🙂
 
Τόσο μικρό πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος για να καταλάβεις αν ήταν γονιμοποιημένο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Μην έχεις άγχος, όλα θα πάνε καλά, αυτό να πιστεύεις. Γιατί να μην έχει;
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Μου φαίνεται σαν ψέμα, ακόμη δεν μπορω να πιστεψω ότι κατάφερα να ζω κάτι τέτοιο :), Όλα καλά θα πάνε έχεις δίκιο! :D
 

Σχετικά θέματα

Back
Top