Δεν πειράζει Αντώνη.. Εξήγησε άλλωστε και τον λόγο ο Γιάννης που μου έκανε τη προσφορά του και δημόσια.. Δεν είμαι ακαταδεκτη ούτε άτομο που μπορεί να παρεξηγησω αγνές προθέσεις..ίσα ίσα μου δίνει δύναμη το γεγονός να γνωρίζω πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν..όπως είπα και στον ίδιο όμως δεν υπάρχει η περίπτωση να δεχτώ χρήματα.. Αν τώρα σε κάποιο φάση της θεραπείας μας δω πως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω άμεσα για την αγορά κάποιου φαρμάκου και αυτό βάζει σε κίνδυνο την υγεία του Αστέρη.. Τότε θα ζητήσω όντως τη βοήθεια σας.
.. Προς το παρών απ' ότι μου είπε ο γιατρός της Κομοτηνής θα προχωρήσουμε αντιμετωπίζοντας το σκουλίκι.. Νομίζω πως μου είπε και για ακάρεα εντομεταξη.. Αλλά και τον μύκητα.. Τον οποίο δεν μου τον ονόμασε αλλά με μια γρήγορη έρευνα που έκανα εδώ έχω την εντύπωση πως πρόκειται για αυτό που λέμε Ασπεργιλλωση.. Ταιριάζουν τα συμπτώματα και η περιγραφή του γιατρού.. Ελπίζω να κάνω λάθος.. Εφόσον τέλος πάντων αντιμετωπίσουμε αυτά θα προχωρήσουμε σε εκ νέου θεραπεία για τη ψιττακωση.. Το θέμα είναι πως μέχρι και αυτή την ώρα δεν μου έχει έρθει το μέιλ που περιμένω για να ξεκινήσω.. Ούτε τηλέφωνο πρόλαβα να τους πάρω γιατί είχα αλλά τρεξίματα.. Τους έστειλα όμως εγώ μέιλ και θα τους πάρω και τηλέφωνο το πρωί.. Το μόνο φάρμακο που σημείωσα την ώρα που μιλήσαμε είναι αυτό για τα παράσιτα.
Το πήρα σήμερα και λέω να τους το δώσω αύριο.. Θα το δώσω και στα άλλα δύο καλού κακού.. Αν δεν κάνω λάθος για μια μέρα μου είπε ότι θα τους το δώσω..
Θα μιλήσω και αύριο πάλι μαζί του..
Παιδιά.. Αυτή τη φορά θέλω να τα κάνω όλα σωστά.. Ολόσωστα όμως.ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μιας και απ' ότι φαίνεται η κατάσταση του πουλιού παραμένει αρκετά σοβαρή... Ο άνθρωπος που μίλησα στα εργαστήρια της Κομοτηνής ήταν παραπάνω από πρόθυμος να μου εξηγήσει όσο καλύτερα μπορούσε τη κατάσταση και να μου λύσει την όποια απορία.. Και ο κύριος Ακρίβος που μας παρακολουθεί επίσης.. Δεν μπορώ όμως όπως είναι φυσικό να τους ενοχλώ και συνεχεια.. Οπότε εσάς θα ζαλίζω συχνά απ' ότι φαίνεται.. Τις γνώσεις και την εμπειρία σας έχω περισσότερο ανάγκη στην προκειμένη περίπτωση..
️
Τον κ Ακρίβο δεν τον έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο.. Δεν υπάρχει άμεση ανάγκη πιστεύω να τον επισκευτω ακόμα αλλά περιμένω να έχω και τις απαντήσεις αναλυτικά στα χέρια μου..
Πέρα από την οποία γραμμή θεραπείας που θα μου δώσει ο γιατρός χρειάζομαι επιπλέον πληροφορίες όσο αφορά κάποια πράγματα που θεωρώ εξίσου σημαντικό για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πληροφορίες για τη σωστή απολύμανση που πρέπει να γίνεται σε όλα ας πουμε..η για το ποια θα πρέπει να είναι η σωστή θερμοκρασία για να κρατάω το πουλάκι ώστε να αισθάνεται καλύτερα και να βοηθηθεί αλλά και πως να το καταφέρω κάτι τέτοιο χωρίς νο το ψήσω κιόλα.ς. Και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα βρω μπροστά μου..
Πήγε αργά όμως και ήδη σας ζάλισα αρκετά.. καλό μας βράδυ λοιπόν..