Ευχαριστώ Ηλέκτρα!Η θυλικια δεν τραγουδάει ιδιαίτερα, βγάζει καποιες φωνουλες αλλα καμια σχέση με το αρσενικό! Αλλωστε το αρσενικό πρέπει να τραγουδάει για να προσελκύσει το θυλικο!Η θηλυκια τραγουδαει; Ωραιο βιντεο και ωραιο κλουβι :)
Ευχαριστώ Ηλέκτρα!Η θυλικια δεν τραγουδάει ιδιαίτερα, βγάζει καποιες φωνουλες αλλα καμια σχέση με το αρσενικό! Αλλωστε το αρσενικό πρέπει να τραγουδάει για να προσελκύσει το θυλικο!Η θηλυκια τραγουδαει; Ωραιο βιντεο και ωραιο κλουβι :)
Να είσαι καλά Νώντα, ευχαριστώ πολύ! Εχω κάνει γερό στομάχι με της καρδερινες αλλά νομίζω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και να παίρνεις δύναμη για την επόμενη χρονιά!Κάθε χρόνο και πιο άσπρα.. Θα μας τρελάνεις.. Να τα χαιρεσαι Κώστα
Να είσαι καλά φίλε μου Νικόλα!Μπραβο Κωστα. Πολύ ομορφα πουλακια!
Να είσαι καλά Τάσο, ευχαριστω πολύ! Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχεις επιτυχίες!φοβερο, καλη υγεια να εχει. Αντε και στα δικα μας σιγα σιγα
Αν δεν κάνω λάθος η γραβάτα είναι ελάττωμα...Με τέτοια γραβατα πάει για γαμπρός
Όχι σε αυτούς που γνωρίζουν...πωλουνται σημαντικα παραπανω απο τις αρχεγονες
Η αλήθεια είναι ότι όντως θεωρείται ελλατωμα αλλά ειναι επισης αλήθεια ότι είναι πουλια με μοναδική ομορφιά και δυσευρετα. Οταν από τέτοια πουλιά μπορείς να πάρεις λευκά παρδαλά η ασπροκεφαλα νομίζω ότι είναι λογικό να μην εχουν την ιδια τιμή με τα αρχεγονα! Και στο εξωτερικό οι τιμές τους είναι στα ύψη σε σχεση με τα αρχέγοναΌχι σε αυτούς που γνωρίζουν...
Δημήτρη κάπου το έχω διαβάσει για τον ασιανισμο αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτο οτι θεωρείται ελλατωμα λόγο έλλειψης μελανίνης. Δεν ξέρω όμως εάν είμαι σωστος και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Εσυ ίσως το ψάξεις περισσότερο!Τι εννοείτε βρε παιδιά με το "ελάττωμα" ; Ως προς τι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας