Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.. Κ σενα stavros κ σενα jk21.. Μετα απο τοσο καιρο κοπων κ προσπαθειων δεν βλεπω το επιθυμητο αποτελεσμα κ εχω αρχισει να απογοητευομαι.. Τοσες αλοιφες,fucidin,bactroban,celestoderm δοκιμασμενες μια μια, αντιβιωσεις απο τις καλυτερες (Baytril,flagyl) κ επιθυμητο αποτελεσμα δεν εχω δει 100%, αντιθετα στην προσπαθεια μου να τον κανω καλα κ λογω της επιμονης του να τρωει οτι αλοιφη βαζω, ματωσε και εχασε και ενα δαχτυλο...Αυτο με την αλοιφη το σκεφτηκα και γω jk21.. Δεν θα του βαλω τιποτε αλλο στα ποδια..Αντιβιωση εχω αλλες 4 μερες ακομα, αν και βελτιωση στο αρρωστο ποδι δεν εχω δει απο θεμα ποδοδερματιτιδας.. Ευτυχως δεν υπαρχει επιπλοκη, δεν εχει μαυρισει πανω απο κομμενο δαχτυλο αλλα στην ποδοδερματιτιδα το σπυρι υπαρχει ακομα, αν και μικροτερο απο πριν και το πρωι που τον επιασα ειχε και λιγο κιτρινο ξερο υγρο διπλα..Αν με τοση αντιβιωση απο 17/12 και Baytril + flagyl δεν εχει γινει ακομα καλα, ειλικρινα δεν ξερω τι να υποθεσω.. Θα περιμενω να τελειωσει κ η flagyl σε 4 μερες και θα παρω το γιατρο..Αλλα η εύλογη απορια μου ειναι ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ?Μενει κατι που δεν εκανα/εδωσα;Δεν θα το ταλαιπωρησω αλλο με αντιβιωσεις, εχει ηδη παρει για ενα μηνα, δεν θα το συνεχισω να το καταστρεψω το ζωακι εσωτερικα σε στομαχι κλπ με τοση αντιβιωση.. Αλλα απο περιεργεια ρωταω,τι αλλο μενει να θελει απο θεμα θεραπειας;