Γενικά Αυτή είναι η Winter

Ούτε στον Κόκι (επί 28 χρόνια) είχα παρατηρήσει αυτή την συμπεριφορά.

H αλήθεια είναι ότι δεν έχω διασταυρώσει μέχρι στιγμής αυτήν την πληροφορία σχετικά με το χτύπημα του ποδιού αλλά δεν έχω και λόγο να μην πιστέψω αυτόν που μου το είπε διότι δείχνει άνθρωπος με εμπειρία κι επίσης στην κουβέντα συμμετείχαν κι άλλα μέλη που τον γνώριζαν διαδικτυακά.

Απο την άλλη σκέφτομαι ή μάλλον παρηγορώ τον εαυτό μου με το ότι δείχνει να είναι ένα πουλί που έχει ζήσει με ανθρώπους που το αγαπούσαν (με βάση αυτά που λέει "I love you", "pretty bird" "wanna gimme a kiss") σε συνδυασμό με το ότι είναι ένα είδος χωρίς πολύ καλή ικανότητα ομιλίας με κάνουν να σκεφτώ ότι είτε την έφεραν πολύ μικρή και μεγάλωσε με ανθρώπους κι έμαθε να μιλάει είτε πέφτει έξω αυτός που μου είπε τα προηγούμενα κι είναι πουλί εκτροφής.

Θα μείνουμε με την απορία όπως φαίνεται καθώς το κέντρο που την είχαν δώσει όποιοι την είχαν, έχει κλείσει εδώ και 3 χρόνια.
 
Mπήκε η άνοιξη για τα καλά και αρχίσαμε τις βόλτες. :D Πρώτη έξοδος για το 2019.
w1.webpw3.webpw4.webp

Από την παιδική χαρά πέρασε κι ένα κορίτσι σε αναπηρικό καροτσάκι το οποίο κόλλησε να κοιτάζει τη Winter. Οι γονείς της ξεκίνησαν να μου μιλάνε ρωτώντας για το πουλί και πλησίασα βλέποντας στα μάτια της πόσο θαύμαζε αυτό που έβλεπε. Την ρώτησα αν θέλει να ανέβει ο παπαγάλος στο χέρι της και είπε κάπως διστακτικά "ναι" δίνοντάς μου την αίσθηση ότι δεν είχε επαφή ξανά με παπαγάλο απο τόσο κοντά. Η Winter ανέβηκε εύκολα και κάθισε στο μπράτσο της απολαμβάνοντας την ασφάλεια που της έδινε το να ακουμπάει στο σώμα της. Μιλήσαμε για το κέντρο απο όπου την πήραμε και κράτησαν τις πληροφορίες για να το ψάξουν. Η χαρά μου ήταν μεγάλη σκεπτόμενος ότι αυτό ίσως να ήταν το καλύτερο γεγονός στη μέρα αυτού του κοριτσιού που κράτησε για λίγο τη Winter, κάτι τόσο απλό για εμάς που ζούμε μαζί της. :)
 
😍
Πανέμορφα τα κορίτσια σου και πολύ τυχερά που ζουν τέτοιες στιγμές!
Μπράβο και σε εσάς αλλά και στην πανέμορφη Χιονάτη σας που κάνατε ευτυχισμένο το κοριτσάκι και ελπίζω οι γονείς της να αποφασισουν να προσφέρουν και σε αυτήν αλλά και σε ένα ακόμη πουλάκι ευτυχία για πολλά πολλά χρόνια!
 
😍
Πανέμορφα τα κορίτσια σου και πολύ τυχερά που ζουν τέτοιες στιγμές!
Μπράβο και σε εσάς αλλά και στην πανέμορφη Χιονάτη σας που κάνατε ευτυχισμένο το κοριτσάκι και ελπίζω οι γονείς της να αποφασισουν να προσφέρουν και σε αυτήν αλλά και σε ένα ακόμη πουλάκι ευτυχία για πολλά πολλά χρόνια!
Ευχαριστώ Ζωή! Μακάρι, υπάρχουν αρκετά ακόμη πουλιά που ψάχνουν οικογένειες, ας ενημερωθούν κι ας τα γνωρίσουν απο κοντά κι αν το αποφασίσουν (και το μάθω) θα χαρώ διπλά αν σε αυτό θα έχει βοηθήσει η Γουιντερούλα. :)
 
Άπαιχτη η Winter Ανέστη! Φαντάζομαι την χαρά και την συγκίνηση που θα ένιωσες εσύ αλλά και το κοριτσάκι! Μακαρι να βρει ακόμη ένα υπέροχο πλάσμα την αγάπη και την φροντίδα που του χρειάζεται!
 
Καλησπέρα Ανέστη! Η βόλτα σας πήγε πολύ καλά και χαίρομαι για αυτό! Όμορφες εικόνες και στιγμιότυπα! Με συγκίνησε πολύ η επαφή και η αντίδραση του κοριτσιού με την Winter, που αποτέλεσε την πιο συναισθηματική και ωραία στιγμή της εξόδου σας! Δώσατε έναυσμα σε μία οικογένεια να υιοθετήσει ένα φτερωτό πλάσμα, αναβαθμίζοντας την ζωή τόσο εκείνου, όσο του παιδιού τους προπαντός! Συγχαρητήρια και μπράβο σας! 🙂😊
 
Back
Top