GreekMan72
PB Known Member
Ασχολουμε μονη μου προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω οσα βλεπω οτι εχουν προβλημα τα πηγαινω σε πτηνολογο
Και πάλι μπράβο σου!
Ασχολουμε μονη μου προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω οσα βλεπω οτι εχουν προβλημα τα πηγαινω σε πτηνολογο
Σε ευχαριστω εννοειτε θα την ακουσω δεν θελω να παιδευονταιΑρχικά συλλυπητήρια για τον παππού σου. Εύχομαι να ακουσεις την συμβουλή μου για την Α. Ν.Ι. Μ.Α και να κάνεις το σωστό για τα πουλακια σου!
Πολύ χαίρομαι για αυτό!Σε ευχαριστω εννοειτε θα την ακουσω δεν θελω να παιδευονται
Μεσα τα εχω οταν εχει καλο καιρο τα βγαζω εξω πρωι και τα μαζευω κατα της 5 το απογευμα
Θα τα ειχα μονιμα εξω προστατευοντας τα αναι αλλα η εναλλαγη θερμοκρασιας θα τα αρρωστησει καποια στιγμη και τα πουλακια σου δειχνουν ηδη σημαδια
Θα τα ειχα μονιμα εξω αλλα εχουν προσβαση γατες αν τα αφηνω μονιμα μεσα δεν θα μου αρρωστησουν επειδη δεν θα υπαρχει επαρκης φωτισμος;ναι αλλα η εναλλαγη θερμοκρασιας θα τα αρρωστησει καποια στιγμη και τα πουλακια σου δειχνουν ηδη σημαδια
Δημήτρη ξεχνάς πως αν είναι έτσι όπως τα λες θα πρέπει η κυρία Δόμνα να βρίσκει κάτι να σκαρφαλώσει ή να πηδήξει για να φτάσει τα πουλιά.Αν το κατώτερο μέρος του κλούβιου είναι περίπου στα 1,9 - 2m και δεν υπάρχει γύρω γύρω κάτι το οποίο οι γάτες θα το χρησιμοποιήσουν για να σκαρφαλώσουν ή να πηδήξουν από εκεί προς το κλουβί, είσαι μια χαρά.
ο εξωτερικος χωρος που εχω ειναι αυτος και ο αποροφητηρας εκει βγαινει ειναι και το μπουρι της σομπας ειναι και οι ντουλαπες που ανετα πατανε οι γατες και ανεβαινουν θελω μεγαλη διαμορφωση για να τα εχω εξω μονιμα[/QUOTE]Μέτα την επιλογή του μέρους απομένει η προστασία των κλούβιων από αρπακτικά, κουνούπια κλπ. Πολλοί και ποικίλοι οι τρόποι προφύλαξης αναλόγως γούστου, ικανοτήτων και βαλαντίου.
Δεν ειναι στο ιδιο δωματιο η ξυλοσομπα συν οτι την αναβω σπανιαΑσχετο, αλλα εγω θα απέφευγα να ειχα πτηνα σε εσωτερικο χωρο, με σομπα πετρελαιου η ξυλοσομπα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας