Πάρε και κανένα πετσετάκι μαζί σου (λεπτό, κουζίνας ή τραπεζομάντηλου, κομμάτι από παλιό σεντόνι), δεν φαντάζεσαι πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί για σκιά-προστασία από αέρα. Γενικά! Και κάτι για να το στερεώσεις, μανταλάκια-κλιπς κτλ
Μπράβο βρε Σισσυ ούτε καν μου είχε περάσει από το μυαλό.. Οτιδήποτε θυμηθείς γράψε... Σε ευχαριστώ κ πάλι ️️️️Πάρε και κανένα πετσετάκι μαζί σου (λεπτό, κουζίνας ή τραπεζομάντηλου, κομμάτι από παλιό σεντόνι), δεν φαντάζεσαι πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί για σκιά-προστασία από αέρα. Γενικά! Και κάτι για να το στερεώσεις, μανταλάκια-κλιπς κτλ
Αυτό πιστεύω κι εγώ κ. Διονυση. Το πρώτο αλλά κ ευχάριστο ξαφνιασμα θα είναι μόνο κ μόνο όταν καταλάβει ότι πάμε κάπου αλλού και τον παίρνουμε μαζί μας... Όταν βγει από το σπίτι με το κλουβί δεν ξέρω πως θα του ρθει...Στην παραλία πάντως κι εμεις φοβομασταν να παρουμε τον Ερνεστο. Πηγαίναμε όμως τα απογευματάκια που δεν καναμε μπανιο και αραζαμε μαζί του στη θαλασσα. Μια χαρα ραχάτι έκανε ο μικρός.
Με το ξενοδοχείο αν και είχαν ανησυχήσει όταν τους είχαμε πει για πουλί, τελικά δεν είχαμε θέμα, έγινε "μασκοτ" ο μικρός. Τριγυρισμένο με παιδάκια το κλουβί του και αυτός το έπαιζε "αρχοντας". Κάτι μου λέει ότι την είχε καταβρει με την προσοχή το ατιμο.
Αγχος θα υπάρχει πάντα, όπως υπάρχει για ένα μικρό παιδί. Όμως πιστεύω οτι μετα το πρώτο ξάφνιασμα ο Τζιμάκος θα απολαύσει τις διακοπές όσο κι εσείς.
Θ΄ανοίξει το ματάκι του, θα γίνει πιο μαμάκιας, θα ξυπνήσει το μυαλουδάκι του και όταν επιστρέψετε θα γκρινιάζει για να πάτε ξανά διακοπές... Όταν βγει από το σπίτι με το κλουβί δεν ξέρω πως θα του ρθει...
Μα πως θα καταλάβει όμως βρε Γιώργο ότι είναι για βόλτα; να μην τον πάω λες;Προσωπικά θα απέφευγα άσκοπες μετακινήσεις. Μόνο το μικρό κλουβί θα του έδινα να το συνηθίσει πριν το ταξίδι.
Δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό. Γενικά είμαι της γνώμης "όχι αλλαγή περιβάλλοντος χωρίς λόγο".Μα πως θα καταλάβει όμως βρε Γιώργο ότι είναι για βόλτα; να μην τον πάω λες;
Αν διαβάσεις το θέμα ταξιδεύοντας με τον παπαγάλο το αναφέρει ότι είναι καλό για να δούμε αντίδραση... Θα σου πω όμως σε τρεις μέρες την προσωπική μου άποψη και πως το πήρε ο μικρός.Δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό. Γενικά είμαι της γνώμης "όχι αλλαγή περιβάλλοντος χωρίς λόγο".
Το να δει μια φορά το αυτοκίνητο δε θα έχει τρομερά θετική επίπτωση στο να νιώσει πιο άνετα τη 2η φορά.. Σίγουρα θα στρεσαριστει στην αρχή..
Δεν ξέρω όμως... Ετσι το σκέφτομαι.
Να τον αφήνεις για κάποια ώρα στο μικρό κλουβί Βάσω, να συνηθίζει.... Το θέμα είναι ότι θα φύγουμε έξι τα χαράματα... Πως θα του αλλάξω κλουβί; θα κάνουμε στάση στην Θεσσαλονίκη και θα πιούμε καφέ δεν γίνεται να κουβαλάω το μεγάλο κλουβί... *Ούτε να τον αφήσω στο αυτοκίνητο... *Αύριο θα τον πάω βόλτα σε μια φίλη μου για να δω αντίδραση...
Μην τον ακούς! μαμόθρεφτα θα τα κάνει όλα αν βρεθούν στα χέρια του!Δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό.
Το να δει μια φορά το αυτοκίνητο δε θα έχει τρομερά θετική επίπτωση στο να νιώσει πιο άνετα τη 2η φορά.. Σίγουρα θα στρεσαριστει στην αρχή..
Δεν ξέρω όμως... Ετσι το σκέφτομαι...:)
εννοειται οτι το φωτορεπορταζ θα ειναι αφθονοκ. Διονυση! Ειμαι ακομη κι εγω οεριεργη να δω τι σαντιδρασεισ τουΠεριμένουμε το φωτορεπορταζ από τις χλιδάτες διακοπες του Τζιμάκου
Να είσαι σίγουρη πως θα δείξει περιέργεια και όταν ξεθαρέψει θα τα ψέλνει σε όλους και όλα!... Ειμαι ακομη κι εγω οεριεργη να δω τι σαντιδρασεισ του
Ο Ερνέστο τότε στο ξενοδοχείο όταν δεν μαζεύοταν τα παιδάκια γύρω του να τον θαυμάσουν τον έπιαναν τα διαόλια του και τσίριζε μανιασμένα. Οταν κατέφτανε το πλήθος βολτάριζε άνετος σαν λόρδος πέρα δώθε. Είναι κάτι διαολια αυτά... Θα μάθει και η ΒάσωΝα είσαι σίγουρη πως θα δείξει περιέργεια και όταν ξεθαρέψει θα τα ψέλνει σε όλους και όλα!
Πραγματικά, αν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους (όλα τα είδη), έχουν τόσο εμφανείς αντιδράσεις και πόσο ίδιες με ορισμένους ανθρώπους! απλά δείχνουν τα συναισθήματα τους έντονα χωρίς φίλτρα, πρωτόγονα και πηγαία...Ο Ερνέστο τότε στο ξενοδοχείο όταν δεν μαζεύοταν τα παιδάκια γύρω του να τον θαυμάσουν τον έπιαναν τα διαόλια του και τσίριζε μανιασμένα. Οταν κατέφτανε το πλήθος βολτάριζε άνετος σαν λόρδος πέρα δώθε. Είναι κάτι διαολια αυτά... Θα μάθει και η Βάσω
Έτσι ακριβώς, γι' αυτό καταφέρνουν και ξυπνάνε και σε εμάς ενστικτώδη συναισθήματα, πρωτόγονα όπως λες κι εσύ.Πραγματικά, αν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους (όλα τα είδη), έχουν τόσο εμφανείς αντιδράσεις και πόσο ίδιες με ορισμένους ανθρώπους! απλά δείχνουν τα συναισθήματα τους έντονα χωρίς φίλτρα, πρωτόγονα και πηγαία...
Ευχαριστούμε Αμβρόσιε... Τώρα πίνουμε καφεδάκιΤέλεια! Πολύ ωραία! Όλα πήγαν καλά! Και βλέπω οτι περνάτε πολύ όμορφα και ξέγνοιαστα! Καλή συνέχεια στις διακοπές σας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας