Για Αθήνα (απλά υπενθυμίζω) ότι υπάρχει ένα κέντρο για εξέταση και καλλιέργεια κουτσουλιάς.
Είχα πάει το Σπύρο και την έδωσε ολόφρεσκη.
Εδώ
Δεν είχα μετρητά, μου είπε θα μου πει πως θα πληρώσω τηλεφωνικά, μιλήσαμε να μου πει αποτελέσματα και το είχε ξεχάσει... Αλλά νομίζω ελάχιστα θέλουν.. Κάτω από 10€..Τιμη Γιωργο;
Για Αθήνα (απλά υπενθυμίζω) ότι υπάρχει ένα κέντρο για εξέταση και καλλιέργεια κουτσουλιάς.
Είχα πάει το Σπύρο και την έδωσε ολόφρεσκη.
Εδώ
Σίσσυ, αν δεν είναι μεγάλος κόπος, ενημέρωσε σε παρακαλώ και την παρουσίαση. Είναι χρήσιμο το μήνυμά σου.Τηλεφώνησα στο Κέντρο Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων Αθηνών
Ευχαριστούμε Αμβρόσιε καταλαβαίνεις πως ένιωσα; έχω πάρει μεγάλο φόβο μετά το λοβακι...Καλησπέρα Βάσω! Διαβάζοντας την αρχή της συζήτησης, στενοχωρήθηκα για τον Jim και για την αγωνία και την απελπισία σου. Ωστόσο, με την ανάγνωση των τελευταίων δύο σελίδων χάρηκα πάρα πολύ για την επιτυχή θεραπεία και την αποκατάσταση της υγείας του! Πολλά μπράβο! Καλή σας συνέχεια, χωρίς δυσάρεστα! ✌
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας