Άρα τι σκέφτεσαι να κάνεις Βάσω;
Το ξέρω Ζαχαρια ότι είναι υπερβολή αλλά προτιμώ να είμαι υπερβολική στο θέμα υγείας του γιατί αν είναι κάτι θέλω να το προλαβω έστειλα παλι στο ίδιο ούτως ώστε να είμαι σίγουρη για το φάρμακο που πρέπει να πάρει και επίσης δεν είχα άλλη λύση για απαντήσεις άμεσες. Αν έβγαινε το ίδιο αποτέλεσμα όλα καλά θα ξεκινούσα αμέσως την θεραπεία αφού εχω ήδη προμηθευτεί τα φάρμακα... αλλά τώρα τι να κάνω είναι το θέμα... Ότι θα το πω... Θα το πω... Το πώς δεν ξέρω όμως... Αφού είπα παραπάνω ότι είναι από άλλο πουλάκι το δείγμα;Καταρχην να πω πως το θεωρω υπερβολη να στελνουμε καθε διμηνο, τριμηνο και να κανουμε εξετασεις οταν εχουμε ενα πουλακι μονο και δεν ερχεται σε επαφη με αλλα για να κολλησει κατι! απο κει κ περα οι τριχωμοναδες υπαρχουν στα πουλια, απλα πιθανον να ειδε αυξημενη αποικια στο δειγμα που εστειλες! Καλο ειναι να τους μιλησεις ομως ειναι η αποψη μου! Επισης οταν εχεις αμφιβολια εξαρχης καλο ειναι να απευθυνθεις αλλου εφοσον δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη καποιος! τις κουτσουλιες τις βλεπουμε κ μεις αλλα κανεις απο δω δεν ειναι γιατρος! Οπτικα μπορει να ειναι οκ αλλα μεχρι εκει μπορουμε να σου πουμε ολοι!
Σκέφτομαι να πάρω τν Γκρευ αύριο τηλ. Για να στείλω δείγματα χωρίς να της αναφέρω κάτι.. Να δω τα αποτελέσματα και αναλόγως να πράξω, Ζωή μου.Άρα τι σκέφτεσαι να κάνεις Βάσω;
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες παραπάνω και τα τόνισα στην ανάρτηση μου... Προς Θεού άνθρωποι είμαστε... Αλλά εγώ τι να τους πω δεν ξέρω. Αφού είπα για άλλο παπαγάλο; ίσως έπρεπε εξ αρχής να τους πω την αλήθεια αλλά και πάλι πως θα το έκανα αυτό θεωρώντας τους ως αν αξιόπιστους; Είναι δύσκολο για μένα γιατί είναι κι πολύ καλοί άνθρωποι...
Καλά θα κάνεις. Με τον εναν ή τον άλλον τρόπο πρέπει να βρεθεί λύση και αν έχει κάτι να ξεκινήσει θεραπεία άμεσα. Αν δεν τα καταφέρεις να στείλεις Αθήνα, συμφωνώ με τον Αντώνη πως πρέπει να τους πεις την αλήθεια γιατί μόνο έτσι θα βγει άκρη.Το ξέρω Ζαχαρια ότι είναι υπερβολή αλλά προτιμώ να είμαι υπερβολική στο θέμα υγείας του γιατί αν είναι κάτι θέλω να το προλαβω έστειλα παλι στο ίδιο ούτως ώστε να είμαι σίγουρη για το φάρμακο που πρέπει να πάρει και επίσης δεν είχα άλλη λύση για απαντήσεις άμεσες. Αν έβγαινε το ίδιο αποτέλεσμα όλα καλά θα ξεκινούσα αμέσως την θεραπεία αφού εχω ήδη προμηθευτεί τα φάρμακα... αλλά τώρα τι να κάνω είναι το θέμα... Ότι θα το πω... Θα το πω... Το πώς δεν ξέρω όμως... Αφού είπα παραπάνω ότι είναι από άλλο πουλάκι το δείγμα;
[automerge]1561890228[/automerge]
Σκέφτομαι να πάρω τν Γκρευ αύριο τηλ. Για να στείλω δείγματα χωρίς να της αναφέρω κάτι.. Να δω τα αποτελέσματα και αναλόγως να πράξω, Ζωή μου.
Νομίζω ότι τα παραφουσκωσε ο μανάβης ίσως να του δίνει φαγητό καμιά φορά, αλλά νομίζω ότι πουλακι που δεν φροντιζεται σωστά δεν ζει 12 χρόνια.Ζωή μου δεν ξέρω πραγματικά αν η διατροφή κ το θέμα καθαριότητας θα με καθησυχάζαν. Θεωρώ ότι τα παρεχ ω όλα... Κι όμως... Να τα αποτελέσματα..
Είχα πάει σε ένα μανάβικο και του πήρα αρακά φρέσκο και πήρα πέντε κομμάτια του λέω του μαγαζάτορα μην με παρεξηγήσεις που πήρα μόνο πέντε αλά τα θέλω για τον παπαγάλο μου.. Εκείνος μου απάντησε έχω κι εγώ κικατιλ αλλά δεν τρώει καθόλου λαχανικά
Και τι τρώει τον ρωτάω
Τρώει ότι κι εμείς μου λέει μακαρόνια με κιμά και ότι έχουμε κάθε μέρα...
Δεν πρέπει να τα τρώει αυτά του λέω..
Μου λέει τον έχω δωδεκα χρόνια και πότε δεν μου έπαθε τίποτα.
Και επίσης πόσοι έχουν παρατημένο ένα πουλάκι και ζει πολλά πολλά χρόνια; ίσως είμαι λάθος αλλά το σκέφτομαι πολλές φορές μήπως η πολύ φροντίδα φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις;
Νομίζω ότι τα παραφουσκωσε ο μανάβης ίσως να του δίνει φαγητό καμιά φορά, αλλά νομίζω ότι πουλακι που δεν φροντιζεται σωστά δεν ζει 12 χρόνια.
Από την άλλη η υπερβολική αγάπη μας καμιά φορά φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Από την αγωνία μας να τους παρέχουμε τα πάντα κανουμε λάθη. Για παράδειγμα τι θα πάθαινε ο μικρός αν δεν έτρωγε γαϊδουράγκαθο; Τίποτα. Αντιθέτως τρώγοντας χύμα γαϊδουράγκαθο από πετ σοπ ; Τίποτα δεν θα πάθει πάλι, μην αγχωθεις , αλλά σου φέρνω ένα πιασαρικο παράδειγμα μια και σύμφωνα με τον πτηνιατρο μας στη Θεσσαλονίκη ο no 1 τρόπος μεταφοράς κοκκιδιων αλλά και άλλων ασθενειών είναι οι χύμα τροφες. Το ίδιο μπορεί να την πατήσουμε και με ένα παιχνιδάκι που θα ξεχάσουμε να πλύνουμε.
Η σωστή φροντίδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Οι υπερβολές, οι υστερίες και το να φτάνουμε στο άλλο άκρο ψάχνοντας λεπτομέρειες του τύπου πόσο τοις εκατό του τάδε θρεπτικού συστατικού έχει η υπουσία μιας ουσίας τροφής και άλλα σχετικά, δεν κάνει καλό. Η φροντίδα γίνεται εμμονή που μας οδηγεί σε λάθος ενέργειες.μήπως η πολύ φροντίδα φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις;
να στείλω δείγματα χωρίς να της αναφέρω κάτι.. Να δω τα αποτελέσματα και αναλόγως να πράξω
Το πρώτο που έχεις να κάνεις Βάσω μου είναι να σταματήσεις να έχεις ΕΝΟΧΕΣ!Συμφωνώ σε όλα όσα είπες παραπάνω και τα τόνισα στην ανάρτηση μου... Προς Θεού άνθρωποι είμαστε... Αλλά εγώ τι να τους πω δεν ξέρω. Αφού είπα για άλλο παπαγάλο; ίσως έπρεπε εξ αρχής να τους πω την αλήθεια αλλά και πάλι πως θα το έκανα αυτό θεωρώντας τους ως αν αξιόπιστους; Είναι δύσκολο για μένα γιατί είναι κι πολύ καλοί άνθρωποι...
Αντώνη, δηλαδή μπορεί να μην φανηκαν τα κοκκιδια επειδή υπήρχαν λίγες κουτσουλιές στο αλουμινόχαρτο;
Θα ήθελα να συμπληρωθεί στο πεδίο της διάγνωσης ότι η συλλογή των προς μικροσκοπική εξέταση (ωοκυστών) περιττωμάτων, είναι καλύτερα να γίνεται κατά τις μεσημβρινές ώρες κατά τις οποίες θεωρείται ότι αποβάλλεται μεγαλύτερη ποσότητα "ώριμων" ωοκυστών, συγκριτικά με το πρωί.
Μου το είχε πει πτηνίατρος... Τώρα δεν θυμάμαι στα σίγουρα, αλλά μάλλον η Κα Δουκάκη. Δεν είναι ότι δεν φαίνονται στις κουτσουλιές το πρωί, είναι απλά που το μεσημέρι η συγκέντρωσή τους είναι μεγαλύτερη.
Πωπω τι όμορφο πιτσιρικακιΣας ευχαριστώ για όλα View attachment 64763View attachment 64764
Ναι ναι αρκετά μας ταλαιπώρησε.. ️️️️Πωπω τι όμορφο πιτσιρικακι
Τελείωσε η πτερορροια;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας