Εrnesto Pablo Escoparrotlet.Δεν μασάει ο Ερνεστο στο παρελθον οταν ηταν μικρος κ αμυαλος μετεφερε drugs στην Βενεζουελα με το cessna κι του
View attachment 55990
Ενα χωράφι λεω να αγορασω Τακη και να αρχισω τη σπορα να προλαβω το χειμωνα να βγαλω μερικα δεκακιλα μπροκολο :DΜια φυτεία μπροκολο γλαστρας θα σε σωσει πιστευω:D
Να στελνεις και σε μας!Ενα χωράφι λεω να αγορασω Τακη και να αρχισω τη σπορα να προλαβω το χειμωνα να βγαλω μερικα δεκακιλα μπροκολο :D
Χρυσες δουλειες θα κανουμε :DΝα στελνεις και σε μας!
Δεν την βγαζω ακομα πολλες φωτο για να μη τη στρεσσαρω (αν και οταν βλεπει το κινητο παιρνει... Ποζα) κυριως επειδη γυρναω σπιτι κατα τις επτα-επταμιση οποτε ειναι σε φαση "γλαρωματος" σιγα σιγα και εχω απλα λιγα λεπτα να "παιξω" μαζι τουςΥπέροχα τα νέα σας.
Αλλα βρε Διονύση μου... ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ! :D
Δεν είναι η εποχή τους δυστυχώς, κι εδώ μόνο τίποτα ξέμπαρκα υπαρχουνε. Ε,θα το βολέψουμε με καμια πιπεριτσα, κανα χορταρικουλι, κατι θα κανουμε για τα χαϊδεμένα μας.Πανέμορφη.
Εμείς εδώ και δύο εβδομάδες δεν βρίσκουμε πια μπρόκολο και έχουμε πέσει σε κατάθλιψη ☹
Σε κατεψυγμένα γνωστής μάρκας λαχανικών κοίταξες;Πανέμορφη.
Εμείς εδώ και δύο εβδομάδες δεν βρίσκουμε πια μπρόκολο και έχουμε πέσει σε κατάθλιψη ☹
Σαν το μπρόκολο δεν έχει. :DΔεν είναι η εποχή τους δυστυχώς, κι εδώ μόνο τίποτα ξέμπαρκα υπαρχουνε. Ε,θα το βολέψουμε με καμια πιπεριτσα, κανα χορταρικουλι, κατι θα κανουμε για τα χαϊδεμένα μας.
Τους παίρνουμε κι εμείς "Μπαρμπα Σταθη" (αυτη πρεπει να λες, το μολογάω εγω) αλλα δεν τα προτιμανε τα ατιμα. Θέλουνε το φρέσκο τους.Σε κατεψυγμένα γνωστής μάρκας λαχανικών κοίταξες;
Ενα θα σου πω δυο σταλιες πραματακια, ενα μπροκολο το πενθήμερο θελουνε :DΣαν το μπρόκολο δεν έχει. :D
Όχι δεν έψαξα για κατεψυγμένα. Θα κάνει υπομονή λίγους μήνες. Ευτυχώς του αρέσουν πολύ και οι πιπεριές και τα κολοκυθάκια οπότε μικρό το κακό.Σε κατεψυγμένα γνωστής μάρκας λαχανικών κοίταξες;
Σας ξεπερνάμε. Στο δικό μας σπίτι το τρώμε και εγώ και ο Σελιμ και η σκυλίτσα. Δύο μπρόκολα την εβδομάδα.Ενα θα σου πω δυο σταλιες πραματακια, ενα μπροκολο το πενθήμερο θελουνε :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας