Eσύ είσαι τότε που πρέπει να ξεκινήσεις φυτεία μπρόκολου στο σπίτι :DΣας ξεπερνάμε. Στο δικό μας σπίτι το τρώμε και εγώ και ο Σελιμ και η σκυλίτσα. Δύο μπρόκολα την εβδομάδα.
Eσύ είσαι τότε που πρέπει να ξεκινήσεις φυτεία μπρόκολου στο σπίτι :DΣας ξεπερνάμε. Στο δικό μας σπίτι το τρώμε και εγώ και ο Σελιμ και η σκυλίτσα. Δύο μπρόκολα την εβδομάδα.
Μα τόσο χαριτωμενηηη η μικρή μας :)Μετα την απαίτηση του λαού, το φωτομοντέλο μας παίρνει πόζα λίγο πριν βγει στη βεράντα για "ηλιοθεραπεία" (και πιθανό μπανάκι). Φυσικά το μπρόκολο "δεν υπάρχει" πια και το μίγμα σπόρων λιγοστεύει καθως είμεθα και λίγο κοιλιοδουλίτσες.
View media item 21229
Eίναι η ατιμη αλλα είναι τοσο χαλβαδιάρικα τα σερνικουλια μας που βλεπω να τους βγαζουνε το λαδι μεχρι να "ενδώσουν" :DΜα τόσο χαριτωμενηηη η μικρή μας :)
Εντελώς... Εμένα τώρα όλη μέρα είναι κολλητά το ένα στο άλλο κάντε υπομονή και θα δείτε ποσό θα αγαπηθούν μετά τον πεπερ νομίζω που υπέκυψε στην γοητεία της λυδα νομίζω πως όλα μπορούν να συμβούν χεχεχεχεχ :DEίναι η ατιμη αλλα είναι τοσο χαλβαδιάρικα τα σερνικουλια μας που βλεπω να τους βγαζουνε το λαδι μεχρι να "ενδώσουν" :D
Ε, δεν εχει κι αυτη παράπονο. Δυο μέτρα παλικάρι :D της έχουμε, τι θαραλλέο, τι δυνατό, τι κούκλοΦαγανο το κορίτσι!
Ο Ερνέστο το παίζει δύσκολος αλλά θα υποκύψει στη γοητεία της σίγουρα γιατί του πήρατε μια κούκλα.
:D Τελικά μάλλον ισχύει και με τα πτηνά αυτό που ισχύει και με τα παιδιά. Όλα τα αγαπάς το ίδιο αλλά το πρώτο είναι άλλο πράγμαΕ, δεν εχει κι αυτη παράπονο. Δυο μέτρα παλικάρι :D της έχουμε, τι θαραλλέο, τι δυνατό, τι κούκλο
Οταν τον είδε άρχισε κωλοτουμπες, χαρουλες πεταγε στα κάγκελα και του εκανε φωνούλες, αλλο πραγμα. Αυτος... Βαρύς. Αλλα είναι καταφερτζού η ομορφούλα, θα τον ρίξει
Αγόρια παιδί μου, τι περιμένεις! Είναι θέμα χρόνου, αργότερα θα πέσει με τα μούτρα. Καθώς ο νεαρός, τραυματίας-ξετραυματίας, άρρωστος-ξεάρρωστος βρήκε το σχέδιο πτήσης για να δει ποια... Τσιρίζει. Η πρώτη "επαφή" ας την πούμε ήταν χαρούλες απ' αυτήν ψιλοαδιαφορία και περιέργεια απ' τον Ερνι, που δεν έδωσε "συνέχεια'. Είδε, ικανοποίησε την περιέργειά του και γύρισε στα καπάκια του...
Αμ αυτή η αγάπη για το πρώτο μας ''αναγκάζει'' να πάρουμε και δεύτερο :):D Τελικά μάλλον ισχύει και με τα πτηνά αυτό που ισχύει και με τα παιδιά. Όλα τα αγαπάς το ίδιο αλλά το πρώτο είναι άλλο πράγμα
Είναι όντως και κούκλος και δυνατός και πάρα πολύ τυχερός που έπεσε σε τέτοια οικογένεια.
Αγόρια παιδί μου, τι περιμένεις! Είναι θέμα χρόνου, αργότερα θα πέσει με τα μούτρα
Αμ αυτή η αγάπη για το πρώτο μας ''αναγκάζει'' να πάρουμε και δεύτερο :)
Και μόνο που σκεφτομαι τη στιγμή που αυτη θα βγει έξω και θα πλησιάσει το καπάκι ή το μπουκάλι του αγχώνομαι μεν αλλά γελάω και μόνος μουΌπως πολύ καλά γνωρίζεις Διονύση μου, όσο κι αν έγιναν φίλοι, το μαριόνι δεν κατάφερνε να τα βρει για πολλή ώρα με την Λήδα... Όλοι εμείς που πήραμε από μωρά τους παπαγάλους μας, έτσι μεγάλωσαν... Μόνοι.
Εσείς εύχομαι ν΄ακολουθήσετε το παράδειγμα του Πέπερ με τη Λήδα που όλα εξελίχθησαν όπως υπολογίζαμε!
Eυχαριστώ πολύ.Πολυ πολυ ομορφη η Ταμου σου! Μοντελο κανονικο! Δεν υπαρχει περιπτωση με τετοια ομορφια, χαρη και τσαχπινια, να μην τον ριξει τον κυριο! Αλλωστε ποιος να αντισταθει σε τετοια γυναικα;!
Να τα χαιρεσαι και τα δυο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας