θα παραβλεψω το γεγονος οτι ειπα εντελως εγωιστικα οτι προτιμω τα πουλακια (καναρινια και καρδερινες) μεσα στο σπιτι μου, διοτι κατα την γνωμη μου δε θελω να εχω ενα "κοτετσι" σε εξωτερικο χωρο, το οποιο θα επισκέπτομαι καθε πρωι να αλλαξω τροφη και νερο και μονο αυτο, αν δεν τα βλεπω, αν δε τα ακουω ειναι σαν να μην τα εχω, πως να το εξηγησω, ειναι σαν να ζω σε ενα βουνο που δεν εχει δρομους για περασει ουτε τανκ , αλλα εγω εχω ferrari εξω απο το σπιτι, μονο και μονο να την πλενω. Ισως ειναι ηλιθιο παραδειγμα διοτι μιλαμε για ζωες, οπως μπορει να παρεξηγηθω ως εγωιστης.
Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου, αγαπώ τις καρδερίνες και θα ήθελα κάποια στιγμή όταν φτάσω στο σωστό επίπεδο γνώσεων να αποκτήσω ένα ζευγάρι και γι΄ αυτό δε συμμετέχω ενεργά. Μου άρεσε πολύ όπως το έθεσες το παραπάνω και ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!
Η ενασχόλησή μας αυτή που μας τρώει χρόνο και χρήμα είναι για να μας ευχαριστεί, οπότε δεν είναι καθόλου εγωϊστικό αυτό που είπες. Πλην όμως, για να νιώθεις και εσύ καλύτερα, δώσε στα πουλάκια σου αυτό που χρειάζονται και "προσαρμόσου" λίγο ώστε να είναι καλύτερα αυτά και κατά συνέπεια και εσύ πιο ευχαριστημένος. Ένα τραπεζάκι, μια τέντα, δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος πως θα το βρεις γιατί έχεις πολύ αγάπη για τα πουλάκια σου και φαίνεται. Συνέχισε έτσι!
Υ. Γ. Τα φιλιά μου στην Κύπρο. Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια εκεί!