Μπραβο Αλεξαντρε να ναι γερα και να μας τα δειχνεις συχνα
Ειναι φοβερη εμπειρια και σε ευχαριστω γιατι δεν ειχα δει ποτε μικρα τερατινια()απο πιγκουινακια!
Καλησπέρα σας! Τα μωράκια έχουν γίνει κακάσχημα..Θέλω να μου πείτε πώς μπορώ να κάνω μια σχετική καθαριότητα στη φωλιά! Στην ουσία να βοηθήσω τα πουλάκια μου στη καθαριότητα που ήδη κάνουν! Αφαίρεσα τα άσπορα. Έβαλα ένα εξεταστικό γάντι και τα έπιασα! Ενα μικρό με τσιμπησε... Τσαμπουκάς μας βγήκε..... Το πίο σοβαρό είνια ότι η πιτσιλωτή είχε πέντε μωρά και τώρα έχει και μεγαλώνει τρια.. Τα άλλα δύο που πήγαν;δε μπορώ να τα βρώ γιατι θα κάνω ανω κάτω τη φωλία...
Πρεπει να τα βρεις ακομα και αν κανεις τηνφ ωλια ανω κατω. Μπορει να ναι κατω απο τα χαρτια να ναια ταιστα η ακομα και να χουν ψηφησει.Βγαλε τα υλικα που υπαρχουν στην φωλιες και κοψε νεες λωριδες χαρτιου και βαλτες. Ενημερωσε μας...
βλεπω κατι καφε μικρα; Δεν εχω δει καφε πιγκουινακια..
Εκανα ότι μου είπες και το μικρό το βρηκα νεκρό! Τη φωλία την ελεγχα καθημερινα αλλα μετα όταν είδα οτι μεγαλώνανε σταμάτησα για να μην τα ενοχλώ! Οχί το είχα παρατηρήσει πιο πρίν αλλα έλεγα πάει θα μου πέθανε...Βασικά αυτό πρεπει να έγινε να πέθανε και να το απομάκρυναν απο τη φωλία... Εβαλα νεό υλικό και όλα κυλούν ομαλά... Δε πιστευω να έκανα καμια Μ@κια έγω και να πέθανε το πουλάκι γιατι θα πάθω καταθληψη...
Νικο όχι δε νομιζω να είναι κανίβαλοι όπως φαντάζεσαι τη σημασία της λέξης, αλλα τα ζώα έχουν τάσεις κανιβαλισμού...Άλλα για επιβίωση... (τρώνε τα αδύναμα για να σωθούν τα δυνατά... Κι άλλα απο βαρεμάρα και μόνο.. Ποντίκια)!
αυτο το ειχα δει με τα χαμστερ μου που ειχα, οταν γενναγαν μετα απο λιγο τα μικρα τα τρωγαν σαν ηλιοσπορο. Παντως εχω ακουσει για ζεμπρακια οτι τρωγαν τα μικρα τους.
Πανεμορφα ειναι. Τρελαθηκα. Ειναι σπανιος χρωματισμος; Μπας και ειναι νεα μεταλλαξη του Αλεξανδρου; Εψαξα στο google και δεν βρηκα κατι αναλογο. Γιωργια τα φωτα σου.
Κοιτα Φωτη μου, απο νεοσσους κι εγω δεν ξερω πολλα.
Ως γνωστον κι εγω εκανα 10 χρονια να ζησω τετοια χαρα.
Δεν θα μεινουν ετσι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Γι'αυτο ειπα πριν οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι την ενηλικιωση...
Eνα πολυ καλο σαιτ με διασταυρωσεις κ τα αποτελεσματα τους ειναι αυτο: Anything to do with genetics can seem daunting
Αλλα δεν ξερουμε και πως ηταν οι προγονοι του πιτσιλωτου ζευγους
Καλο θα ηταν να εγραφε καποιος που τα εκτρεφει πολλα χρονια, αλλιως θα πρεπει απλως να περιμενουμε...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.