Γι'αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος:D(θα μπορούσα να τα πω και πιο μπερδεμένα)
Είχες δίκιο Δημήτρη εγώ μπερδεύτηκα.Έχω την αίσθηση πως αν χάθηκε,ήταν φαιομελανίνη και όχι ευμελανίνη.
Βασικά είπες δύο πράγματα στην τιμή του ενός, αλλά δεν έχει σημασία γιατί αυτό που θες να δείξεις με την παρατήρησή σου είναι σαφές και δεν αλλάζει.Είχες δίκιο Δημήτρη εγώ μπερδεύτηκα.
Πολύ ξεχωριστό και όμορφο μωσαϊκό! Απορώ πώς εξαφανίστηκε το περισσότερο από το μαύρο του μπάλωμα! Ίσως του χρόνου να μην υπάρχει ούτε καν αυτό που έμεινε. :)Και ένα που γεννηθηκε με τικ στο λαιμο και στην πτεροροια σχεδόν χαθηκε, μαυρης σειρας.
View attachment 57643 View attachment 57644 View attachment 57645
Λοιπον το δερμα είναι καθαρο, το υποπτερομα οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το δω καλα, δεν καθοταν και ησυχα το πουλι, ισως με την βοηθεια ενος ακομα ατομου να τα καταφερνα καλυτερα, το σημειο που ειχε το τικ σχεδόν εχει εξαφανιστη, αλλα να παρουμε τα πραγματα από την αρχη, η μανα του ειχε και αυτή τικ μεχρι και μετα την πρωτη πτεροροια, στην δευτερη πτεροροια εχει ελαχιστο, το ιδιο ζευγαρι μου εδωσε και ένα θηλυκο με κοκκινα μελιτζανι ματια και ένα ακομα αγνωστου φυλου που δεν τα καταφερε παλι με κοκκινα μελιτζανι ματια.Nα κοιτάξεις Νίκο το υποπτέρωμα και το δέρμα στο συγκεκριμένο σημείο και να επανέλθεις
Αν είχες πάρει δύο θηλυκούς απογόνους, που μόνο ο ένας είχε μελιτζανί μάτι φωλιάς,τότε ο αρσενικός σου είναι φορέας καφέ.το ιδιο ζευγαρι μου εδωσε και ένα θηλυκο με κοκκινα μελιτζανι ματια και ένα ακομα αγνωστου φυλου που δεν τα καταφερε παλι με κοκκινα μελιτζανι ματια.
Πράκτορας ο τύπος... Το δαχτυλίδι του είναι 007
Ευχαριστώ Βασίλη να σε καλά!Πανέμορφα πουλάκια, να τα χαίρεσαι Νίκο!![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας