Γενικά Επισκεψη σε ενα πετ σοπ στη Βουλιαγμενης

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Οντως οι κακατου ειναι αξιολατρευτοι, οχι μονο ο συγκεκριμενος αλλα ολοι τους μαλλον ειναι, κατεβηκα σημερα Αθηνα για δουλειες κ ειχα την ευκαιρια να δω απο κοντα 4 απο αυτους.3 σε ενα πετ στο Χαλανδρι κ 1 στη Ν. Ερυθραια, εκει ειχε κ ζακο κ μακαο. Οι κακατουα ομως κλεβαν την παρασταση, απλα φοβεροι ολοι τους! Τοσο ναζι πρωτη φορα ειδα σε παπαγαλους,τυχεροι οσοι εχουν τετοια πουλια!
 
Πολυ καλα ολα τα πουλακια, ειδικα ο κοκατου,τα μονκακια και τα Lovebirds παραταγμενα! Μακαρι το συγκεκριμενο πετ σοπ να μην αποκτησει τη φημη του αλλου και να διατηρησει ολα τα πουλια ετσι οπως ειναι τωρα.

Δυστυχώς αυτό της Αθήνας είναι άθλιο. Συνάντησα τον ιδιοκτήτη και του το είπα. Όπως φυσικά του είπα και τα καλά λόγια που έχω ακούσει γι αυτό της Βουλιαγμένης.
Δεν ξέρω αν το έκανε για να με εντυπωσιάσει αλλά όταν επισκέφτηκα το κατάστημα του για να μου δείξουν το τάισμα …φώναζε στους υπαλλήλους του για την καθαριότητα …
Οι παπαγάλοι στο ποστ 1 στην φοτο 4 και 5 ήρθαν μαζί με τον δικό μου…;
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ εξυπηρετικοί σε αντίθεση με άλλες φορές που δεν μου έδιναν σημασία. Όπως επίσης μου έδωσαν πολλές πληροφορίες σχετικά με το μεγάλωμα του παπαγάλου μου.Ίσως όλα αυτά οφείλετε στο γεγονός ότι δεν ντράπηκα και του είπα ότι στο παρελθόν με είχε εξαπατήσει πουλώντας μου ένα Αλεξανδρινό για ήμερο και ομιλητικό και αυτός ήταν άγριος……
παντος προσοχη, σε ερωτηση για africa grey πριν μηνες μου ειχε ζητησει 1700 ευρο😱
 
Back
Top