και τι να κανω μαρια αν με δαγκωση αυτος θα μου κοψει κοματι τι λες να μην βαλω γαντια; σκεφτηκα και το αλλο για να μεταφερω το κλουβι μεσα εξω να τον πιανω με τα χερια γαντια να τον πηγαινω να πετα λιγο συνφωνεις η δεν πρεπει
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εύκολα μπορεί να σου ξεφύγει στην διαδρομή, μην γυρεύεις μπελάδες :)σκεφτηκα και το αλλο για να μεταφερω το κλουβι μεσα εξω να τον πιανω με τα χερια γαντια να τον πηγαινω να πετα λιγο συνφωνεις η δεν πρεπει
Βέβαια θα το αγριέψεις, οποιαδήποτε πίεση, προσπάθεια επιβολής παρά την θέλησή του, το σοκάρει, το αγχώνει και το κάνει να σε βλέπει καχύποπτα.το θεμα αν κανει ειναι θα τον αγριεψω η θα το συνηθειση σιγα σιγα
Άλλη μία; :)θα πετα μια φορα την εβδομαδα του φτανει
Αυτός το λέει όχι εγώ, γι αυτό το έβαλα σε " εισαγωγικά :)0χι και παλιοσκυλο το κοριτσακι μου![]()
Ανάλατες και σε μικρές ποσότητες.μαρια κανει να φαει ο παπαγαλος ελιες;
Όχι δυστυχώς, δεν δίνουμε ελιά.μαρια κανει να φαει ο παπαγαλος ελιες;
Αλήθεια; Πρόσφατα διάβασα ότι επιτρέπεται αν είναι αναλατες.Όχι δυστυχώς, δεν δίνουμε ελιά.
Όχι σε όλες τις λίστες περιλαμβάνονται στα τοξικά, τόσο η ελιά όσο και ο πυρήνας της.δεν δινουμε καθολου;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας