Μα πόσο όμορφο μικράκι είναι αυτό! Φτου φτου να μας ζήσει! :D
Μ'αρεσει που τη βλεπεις και ασπρη αν ειναι κοριτσι κοιτα το μονο ασπρο που εχω δει ειναι στις φτερουγες πανω πανω εκει που ενωνονται με το σωμα...Ανεστη ευχαριστημενος τωραΠανεμορφο! Κατασπρη κουκλα σαν τη χιονατη( Προσεχε μην την κακομαθεις την πριγκιπισσα
)
...Ανεστη ευχαριστημενος τωρα;
Βεβαίως και θα βγάζω φωτογραφίες μόλις βγάλει φτερά και το αφήνουν με το κινητό θα 'μαι ολη την ώρα:DΠολύ!Βιαζόμουν πριν και δεν έγραψα. Τυχερό και γερό! Να το καμαρώνουμε καθώς μεγαλώνει. Ξέρεις ε, ανα 2-3 μέρες θέλουμε φωτο.:D
Ελπιζω να ειναξ ολα καλα.Παιδιά μόλις κοίταξα να δω το μικρό μιας και οι γονείς ήταν έξω βλέπω αίμα πάνω του το πήρα καθαρισα τη φωλιά του έβαλα μπεταντιν στη μία φτερούγα και στον προβολο δεν είμαι σίγουρος για το που είναι η πληγή οταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες!
Και γω το ελπίζω η μανα του μπαινοβγαινει δεν κάθεται.Ελπιζω να ειναξ ολα καλα.
Κρεμα οχι δεν εχω δεν ξερω τι να κανω...τώρα θα δείξει αν μπορέσει να επιζήσει... έχεις κρέμα για νεοσσούς; (αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε γίνει με τα budgie σου.. ☹)
Οχι ακριβως απλα τα μαδουσε η μανα τους!αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε γίνει με τα budgie σου.. ☹)
Ναι να φανταστεις κυνηγησα τη μανα του να μπει μεσα γιατι το βρηκα παγωμενο με το που μπηκε το πατησε και εφυγε☹Το παρατησανε σιγουρα δηλαδη;
Δεν επρεπε να τη φοβισεις.. Μπορει να το ειχαν αφησει για λιγο και οχι εντελως.. Θελει καποια πηγη θερμοτητας οπως λαμπα ή μια θερμοφορα σε χλιαρη θερμοκρασια τυλισμενη σε πετσετα.. κρεμα εχεις;Ναι να φανταστεις κυνηγησα τη μανα του να μπει μεσα γιατι το βρηκα παγωμενο με το που μπηκε το πατησε και εφυγε☹
Καθισαν λιγο μαζι του το μεσημερι μετα σουλατσαριζαν για πανω απο μιση ωρα με το μωρο να γκρινιαζει!. Μπορει να το ειχαν αφησει για λιγο και οχι εντελως.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας