Αναπαραγωγή Η αναπαραγωγή των cockatiel μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης evans
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πανεμορφο! Κατασπρη κουκλα σαν τη χιονατη😛( Προσεχε μην την κακομαθεις την πριγκιπισσα😛)
Μ'αρεσει που τη βλεπεις και ασπρη αν ειναι κοριτσι κοιτα το μονο ασπρο που εχω δει ειναι στις φτερουγες πανω πανω εκει που ενωνονται με το σωμα...Ανεστη ευχαριστημενος τωρα🙄;

• Like
Αντιδράσεις: Foivos
Πολύ! 😛 Βιαζόμουν πριν και δεν έγραψα. Τυχερό και γερό! Να το καμαρώνουμε καθώς μεγαλώνει. Ξέρεις ε, ανα 2-3 μέρες θέλουμε φωτο.:D
Βεβαίως και θα βγάζω φωτογραφίες μόλις βγάλει φτερά και το αφήνουν με το κινητό θα 'μαι ολη την ώρα:D

Παιδιά τις τελευταίες μέρες λόγω της υγρασίας το συρτάρι απο όπου ανοίγει η φωλιά συστέλλεται και ανοίγει με τα χίλια ζόρια λέω να τα μεταφέρω μέσα σιγά σιγά για να μπορώ να έχω τον έλεγχο.

Μπήκαμε μέσα οι γονείς ήθελαν λίγο χρόνο να προσαρμοστουν αλλά τώρα κάθονται και προσέχουν το μονάκριβο μωρό τούς

Παιδιά μόλις κοίταξα να δω το μικρό μιας και οι γονείς ήταν έξω βλέπω αίμα πάνω του το πήρα καθαρισα τη φωλιά του έβαλα μπεταντιν στη μία φτερούγα και στον προβολο δεν είμαι σίγουρος για το που είναι η πληγή οταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες!

Παιδιά μόλις κοίταξα να δω το μικρό μιας και οι γονείς ήταν έξω βλέπω αίμα πάνω του το πήρα καθαρισα τη φωλιά του έβαλα μπεταντιν στη μία φτερούγα και στον προβολο δεν είμαι σίγουρος για το που είναι η πληγή οταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες!
Ελπιζω να ειναξ ολα καλα.

Παιδιά το μωρό είναι παγωμένο το πήρα τι να κανω για να ζεσταθεί δεν Γίνεται να το κάνω με Την ανάσα μου για πάντα και τι να το ταΐσω βοήθεια!

Εκοψα μια ζακετα και βαμβακι και εχω βαλει λαμπα απο πανω δεν ξερω τι αλλο να κανω...☹

τώρα θα δείξει αν μπορέσει να επιζήσει... έχεις κρέμα για νεοσσούς; (αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε γίνει με τα budgie σου.. ☹)

τώρα θα δείξει αν μπορέσει να επιζήσει... έχεις κρέμα για νεοσσούς; (αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε γίνει με τα budgie σου.. ☹)
Κρεμα οχι δεν εχω δεν ξερω τι να κανω...
αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχε γίνει με τα budgie σου.. ☹)
Οχι ακριβως απλα τα μαδουσε η μανα τους!

Ναι να φανταστεις κυνηγησα τη μανα του να μπει μεσα γιατι το βρηκα παγωμενο με το που μπηκε το πατησε και εφυγε☹
Δεν επρεπε να τη φοβισεις.. Μπορει να το ειχαν αφησει για λιγο και οχι εντελως.. Θελει καποια πηγη θερμοτητας οπως λαμπα ή μια θερμοφορα σε χλιαρη θερμοκρασια τυλισμενη σε πετσετα.. κρεμα εχεις;

. Μπορει να το ειχαν αφησει για λιγο και οχι εντελως.
Καθισαν λιγο μαζι του το μεσημερι μετα σουλατσαριζαν για πανω απο μιση ωρα με το μωρο να γκρινιαζει!

Βαγγέλη κράτα το κάπου ζεστά σήμερα και προσπάθησε να το ταΐσεις μόλις αδειάσει ο πρόλοβος με λίγο αυγό σφιχτό και λίγα ψίχουλα και αν ζήσει αύριο πάνε απο δευτέρα που ανοίγουν τα μαγαζιά να πάρεις κρέμα

Back