Γενικά Καταγγελία επειδή την ενοχλούσαν τα καναρίνια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angelwho
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

angelwho

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαρ 2008
Μηνύματα
28
Πόλη
Χαλκίδα
το ειδατε στο mega που εκανε μια γειτονισσα κατεγγαλεια στν νομαρχια επειδη την ενοχλουσαν τα καναρινια μια κυριας
 
Ναι ρε συ το ειδα. Το καναρινι ο 'Παντελης' ενοχλουσε την γειτονησα με το κελα'ι'δημα του. ΕΛΕΟΣ.
 
Τι να κάνουμε. Γούστα είναι αυτά! Κάποιοι προτιμούν να ακούν τον ήχο του πλυντηρίου και της τηλεόρασης... Σε λίγο θα αρχίσουμε να στέλνουμε μηνύσεις και στα σπουργίτια που κουτσουλάν το καθαρό μας και αξιοθαύμαστο μπαλκόνι!
Δεν υπάρχει πια χώρος για τα πουλάκια, τα οποία θα καούν στο πυρ το εξώτερο για τα καμώματα τους
 
Δεν το ειδα αυτο αλλα σιγουρα θα ειχε πολυ πλακα! Και τι θα κανει η νομαρχια θα τα συλλαβει;
 
Ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως.

Η νομαρχία θα πρέπει να συλλάβει το καναρίνι, αυτό με τη σειρά του θα πάρει για δικηγόρο τον Κούγια ο οποίος θα το απαλλάξει από τις κατηγορίες πανηγυρικά και το δικαστήριο θα εκδικάσει αποζημίωση στο καναρίνι για συκοφαντική δυσφήμιση και ψυχική οδύνη που θα πρέπει να πληρώσει η γειτόνισσα που έκανε την καταγγελία.

Ορέ που πάμε...
 
Κακίες, κακίες sakmp 1:D
Στέφανε, εκει που διαφωνώ είναι οτι θα αναλάβει
υπεράσπιση ο Κούγιας.
-Μόνον σε περίπτωση που μιλάμε
για καναρίνια ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ δηλαδή ΜΟΝΤΕΛΑ, βλέπω να πέρνει
την υπόθεση.
 
τι να πουμε; οτι και να πουμε λιγο ειναι, ακου εκει την ενοχλουσαν τα πουλακια... Ελεος.
 
εχουν αποτρελαθει τελειως περα απ'την πλακα... σε λγο θα καθονται τα απογευματα στις βεραντες και εκει που θα απολαμβανουν το καφεδακι τους, θα βγαζουν την σφεντονα και θα χτυπανε οτι πεταει!
 
Λέτε το καναρίνι να μην τηρούσε τις ωρες κοινής ησυχίας;:D Απαπαπαπα μερικά καναρίνια πια το εχουν παρακάνει. Λοιπόν να μάθουμε τροπους, νόμους και κανόνες στα πουλιά μας μην βρεθουμε να τρέχουμε σε κανα δικαστήριο! 😀 Ερε τι τραβάμε...
 
παλια υπηρχε ενα δεντρο κοντα στο σπιτι μου που εκει μαζευοντουσαν παρα μα παρα πολλα πουλια... Ειχαν και φωλιες αν θυμαμαι καλα... Και οπως καταλαβαινετε γινοταν ''πολυ φασαρια''... Εμενα αυτη η φασαρια μου αρεσε πολυ αλλα οχι και στον γειτονα μου που εβγαινε εξω και τρομαζε τα πουλια για να φυγουν.
μετα απο κανα χρονο κοψανε και το δεντρο οποτε τα πουλακια δυστυχως φυγανε☹
 
γνωριζει κανενας αμα υπαρχει ορειο για το ποσα πουλακια μπορει κανεις να εχει στο σπιτι και κυπο του;

τονι
 
γνωριζει κανενας αμα υπαρχει ορειο για το ποσα πουλακια μπορει κανεις να εχει στο σπιτι και κυπο του;

τονι

Απόσπασμα απο Το άρθρο 17 της, με αριθμό Υ1β/2000/1995 Υπουργικής Απόφασης «Περί όρων ιδρύσεως και λειτουργίας πτηνο-κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» προβλέπει κατά λέξη τα εξής για την διατήρηση κατοικίδιων ζώων και πτηνών στις μονοκατοικίες και πολυκατοικίες:

''Επιτρέπεται η διατήρηση ωδικών και παραδείσιων πτηνών σε κατοικίες, ή διαμερίσματα πολυκατοικιών, ακόμα και εκεί όπου ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει την διατήρηση τέτοιων πτηνών, με την προϋπόθεση ότι δεν θα δημιουργούνται προβλήματα κοινής ησυχίας ή άλλες ενοχλήσεις στους περίοικους ή τους ενοίκους της πολυκατοικίας, και ότι τα πτηνά αυτά δεν θα διατηρούνται στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.''

Δεν λέει για ακριβή αριθμό πτηνών αρκεί να τηρούντε τα παραπάνω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: lizard
Το θεμα παιδια δεν ειναι για γελια. Ρωτηστε και μενα που το 'νοιωσα στο πετσι μου. Μου φεραν την αστυνομια για "ηχωρηπανση" και επιδει τα ειχα σε κλουβες και δεν μπωρουσα να τα περνω μεσα τις ωρες κοινης ησυχιας αναγκαστικα να τα μεταφερω με αποτελεσμα να παει η χρονια κατα διαολου
 
Πολύ θα ήθελα νά'χα πέντε έξι τέτοιες καταγγελίες(βραβεία)!
Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
 
οσα πρεπει μάλλων αρκει να μην ενοχλεις αν και η κυρια μονο δυο ειχε αρα εξαρταται απο ποσο παραξενοι ειναι οι γειτονες σου
 
Το ειδα κ εγω. Ο καημενος ο Παντελης, χαρα φερνει με το κελαηδημα. Εχει κ γυναικα μια κιτρινη κουκλα καναρα. Αυτος ειναι πρασινουλης.
Αυτη η κυρια που τα εχει, καθε μεσημερι κ βραδυ τα περνει μεσα.
Μαλλον της γειτονησας θα της αρεσει πιο πολυ ο θορυβος απο τα μηχανακια κ τα αυτοκινητα.
 
Back
Top