Ασθένειες Κονούρα με στραβό ράμφος ψαλίδι

Λοιπόν επειδή εδώ το μέρος είναι μικρό έμαθα από κοντινό του άτομο ποιος ήταν ο λόγος για το τρέμουλο και την ολη κατάσταση νευρικότητας. Λόγος για τον οποίο πρέπει επειγόντως να του πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
ΟΝΤΩΣ?? ΤΡΑΓΙΚΟΣ😡😡
[automerge]1660844739[/automerge]
Βαμπιρακι έχει ολίγα νεύρα γιατί έχει ξεκινήσει η περίοδος πτερορροιας και τον ενοχλούν τα φτερακια του. Κατά τα άλλα μια χαρά φαίνεται. ❤️
Χαχαχχα λογικό να έχει νευραλγία μωλεεεε😍 Τόσα έχει περάσει...Τώρα και με την πτερορροια είναι λογικοτατο!🥰

Νευρακια*
[automerge]1661111503[/automerge]
Πώς είναι το Βαμπιρακι? Βγήκαν τα αποτελέσματα;;;
Καλημέρα! Ακόμα δεν έχουν βγει. Περιττό να πω ότι είμαι με το στομάχι σφιγμένο και ταχυκαρδία. Μπορώ να τα βάλω με τα πάντα αλλά όχι με έναν ιό που δεν έχει θεραπεία.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!!!!!!
Αρνητικό και στους 2 ιούς
Και είμαστε κορίτσι!!!!!!
@Φοίβος σ'ευχαριστώ για το καλό που μου έκανες, δε θα το ξεχάσω ποτέ.

PARTY TIME 🥳🥳🥳

Συνημμένα

• IMG_20220821_151504_copy_976x1302.webp
    IMG_20220821_151504_copy_976x1302.webp
    49 KB · Προβολές: 15
@VampireConure Πόσο ευχάριστα νέα! Τα καλύτερα της ημέρας! Τώρα όλα παίρνουν το δρόμο τους!🎉🍾🦜🧿
Τώρα που ξέρεις ότι είναι κορίτσι μήπως από vampire να γίνει Βαμπιρίνα - Ρίνα;😁

@VampireConure Πόσο ευχάριστα νέα! Τα καλύτερα της ημέρας! Τώρα όλα παίρνουν το δρόμο τους!🎉🍾🦜🧿
Τώρα που ξέρεις ότι είναι κορίτσι μήπως από vampire να γίνει Βαμπιρίνα - Ρίνα;😁
Έγινε ήδη 😁😍
[automerge]1661159334[/automerge]
@VampireConure ΑΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΧΑΊΡΟΜΑΙ!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! ❤️🤗

@VampireConure τέλεια!!! Φανταστικά νέα!!! Βρε την Βαμπιρουλα! Για κορίτσι την ειχα. Ίσως γιατί έτσι στην αρχή την ανέφερες. Πάντα έτσι χαρούμενα νέα Σπυριδούλα μου. 💖😄😄😄😄😄😄😄😄
ΥΓ. Πολύ ωραίο το όνομα της @ΜΑΡΙΑαα!!!

Ανακουφιστήκαμε όλοι...πόσο μάλλον εσύ! (και μας έφτιαξες τη μέρα!)
Εύχομαι καλή πορεία στο εφεξής, χωρίς αγωνίες και με διαρκώς επαυξανόμενη συντροφικότητα μεταξύ σας.

Πολύ χαίρομαι για την βαμπίρ σου😍. Δηλαδή η κακή ποιότητα φτερώματος ήταν καθαρά θέμα διατροφής και φροντίδας;
Ναι, φαίνεται πως η αιτία ήταν η ταχύτατη ανάπτυξη του ράμφους λόγω διατροφής ελλιπούς και πλούσιας σε λιπαρά (μόνο σπόροι) και η ανυπαρξία πρόσβασης σε αντικείμενα για τρίψιμο, ραμφισμα και μασούλημα.

Η Βαμπιρίνα και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους!

@VampireConure Φανταστικά τα νέα! Παρατήρησε την εξέλιξη του και ξανασυζητάμε. Καλό θα ήταν να ήξερες τι γίνεται και με το συκώτι του, φοβάμαι όμως να σου προτείνω κι άλλη εξέταση αίματος μιας και είσαι στην Κέρκυρα και μετά απ'ότι σας συνέβη με τον προηγούμενο γιατρό. Προς το παρόν θα επικεντρωνόμουν στην καλή διατροφή και σε ένα συμπλήρωμα γαϊδουράγκαθου (προσοχή να είναι χωρίς αλκοολ) στο νερό ή αν δεν βρεις τότε ίσως σπόρους γαϊδουράγκαθου.

@VampireConure Φανταστικά τα νέα! Παρατήρησε την εξέλιξη του και ξανασυζητάμε. Καλό θα ήταν να ήξερες τι γίνεται και με το συκώτι του, φοβάμαι όμως να σου προτείνω κι άλλη εξέταση αίματος μιας και είσαι στην Κέρκυρα και μετά απ'ότι σας συνέβη με τον προηγούμενο γιατρό. Προς το παρόν θα επικεντρωνόμουν στην καλή διατροφή και σε ένα συμπλήρωμα γαϊδουράγκαθου (προσοχή να είναι χωρίς αλκοολ) στο νερό ή αν δεν βρεις τότε ίσως σπόρους γαϊδουράγκαθου.
Καλημέρα! Όταν είχα μιλήσει με τη βοηθό της Patricia Gray μου είχε πει να δίνω γαϊδουραγκαθο 1 πρέζα 2 φορές τη μέρα στο φαγητό. Υποθέτω ότι εννοούσε τριμμένα φύλλα; Τελικά είχα πάρει και σπόρους και φύλλα και 1 μείγμα βοτάνων της evia που περιλαμβάνει και γαϊδουραγκαθο. Το θέμα είναι ότι όπως παίρνει τα πελετς ένα ένα η ποσότητα χάνεται και οι σπόροι δεν της πολυαρεσουν οπότε ζήτημα να φάει έναν πλέον.
Εχω και τις κάψουλες της superfoods που έχουν πούδρα μέσα, μήπως να διαλύω αυτές στο νερό ή να βάζω πάνω σε ένα αγαπημένο της φρούτο; Ποια είναι η Δοσολογία όμως;

Συνημμένα

• IMG_20220823_082217.webp
    IMG_20220823_082217.webp
    75,3 KB · Προβολές: 6

Σχετικά θέματα

Back