Από σήμερα ξεκίνησα "εντατικά" 3 φορές την ημέρα (γιατί έλειπα από το σπίτι). Το κρατάω σταθερά στην πετσέτα, και κλείνω τα δάχτυλα μου πλαγίως στο ράμφος του ώστε να τα φέρω να είναι το ένα πάνω στο άλλο. Το επάνω δεν μετακινείται, αυτή την εντύπωση έχω, οπότε ευελπιστώ στην ελαφρά μετακίνηση του κάτω.
Ξέρω ότι είναι χάλια αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το βοηθήσω ☹
Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις! Θα στρεσαριστεί θα χάσει τη θερμοκρασία του θα θα θα.. Πολλά! Ίσως μπορεί ο γιατρός, με λίγα χρήματα παραπάνω, να έρθει στο σπίτι να το δει.. Ξέρω πολυτέλεια. αλλά είναι η μόνη λύση...Μια ερωτηση αν μπορει να απαντηθει, σκεφτομαι σημερα που δεν γραφω μαθημα να παω το μικρο στον κτηνιατρο, σε πετσετα τυλιγμενο, μπορω να το κανω και αν ναι σε ποση ωρα πρεπει να το γυρισω; Σκεφτομαι μηπως δεν κανει να το παρω απο τη φωλια για αρκετη ωρα.
Θα του κανω ενα τηλεφωνο γιατι εχει ιατρειο να δω αν θα μπορεσει να ερθει προς τα εδω. Αλλιως θα περιμενω να μεγαλωσει λιγο το τερατακι μου :ΡΆλλο μέσα στο σπίτι που έχει ζέστη και άλλο να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία! Αν έστω και 3 βαθμοί κάτω μπορεί να επηρεάσουν ένα ενήλικο καναρίνι, φαντάσου έναν νεοσσό! Εγώ επιμένω να μην το κάνεις. Γιατί δε λες στον γιατρό αφού είναι δίπλα, να περάσει να το δει με το αζημίωτο φυσικά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας