Επειδή το κάνουμε όλοι μας όταν βλέπουμε μια θετική εξέλιξη να ατονούμε τις προσπάθειές μας, γι' αυτό λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια :)
Η ρευστότητα της κρέμας πρέπει να είναι σωστή, το ίδιο και η θερμοκρασία της, το ίδιο αυστηροί οι κανόνες αποστείρωσης των εργαλείων.
Προσοχή στα χεράκια του μωρού :)
Οι κουτσουλιές εμένα πολύ καλύτερες μου φαίνονται.
Για την κρέμα να του βάζεις πετσετούλα από χαρτί κουζίνας όταν το ταΐζεις. Όσο μπορείς λιγότερο να λερώνεται. Πιο μικρές ποσότητες σε κάθε μπουκιά.
Με βρεγμένο πανάκι θα το καθαρίζεις και θα το σκουπίζεις καλά μετά.
Το πτέρωμα καθαρίζει μόνο με καλαμποκάλευρο. Τίποτα άλλο δεν βάζουμε πάνω και φυσικά σε άλλη φάση, σκέτο νεράκι ή με λίγο μηλόξυδο μέσα.
Η ρευστότητα της κρέμας πρέπει να είναι σωστή, το ίδιο και η θερμοκρασία της, το ίδιο αυστηροί οι κανόνες αποστείρωσης των εργαλείων.
Προσοχή στα χεράκια του μωρού :)
Οι κουτσουλιές εμένα πολύ καλύτερες μου φαίνονται.
Για την κρέμα να του βάζεις πετσετούλα από χαρτί κουζίνας όταν το ταΐζεις. Όσο μπορείς λιγότερο να λερώνεται. Πιο μικρές ποσότητες σε κάθε μπουκιά.
Με βρεγμένο πανάκι θα το καθαρίζεις και θα το σκουπίζεις καλά μετά.
Το πτέρωμα καθαρίζει μόνο με καλαμποκάλευρο. Τίποτα άλλο δεν βάζουμε πάνω και φυσικά σε άλλη φάση, σκέτο νεράκι ή με λίγο μηλόξυδο μέσα.