Ασθένειες Μαύρες κουτσουλιές Κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kiki kk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Η εξέταση κουτσουλιάς πρέπει να γίνει πριν ξεκινήσει αντιβίωση... Το θέμα είναι ότι στα άρρωστα πουλιά δεν υπάρχει χρόνος να περιμένεις. Γρήγορα περαστικά σας!
 
Πολύ στεναχωρη κατάσταση, την έχουμε περάσει σχεδόν όλοι και καταλαβαίνουμε την αγωνία σου.
Αν έφαγε εστω και λίγο και πήρε και την αντιβίωση καλύτερα να μην επιμείνεις παραπάνω. Έχει ανάγκη να ξεκουραστεί τώρα.
 
Χειροτερεύει. Πριστικαν τα ρουθούνια του και βαριανασενει χωρίς να κουνιέται. Με το ζόρι τον ταιζω δεν θέλει

Μόνο ζέστη (30 βαθμούς) και λίγο νερό που και που σε σταγόνες στο ράμφος. Μόλις ξημερώσει να το πας άμεσα στην πανεπιστημιακή κλινική του ΑΠΘ. Άστο να ξεκουραστεί τώρα είναι πολύ αργά.
 
Απλά τον παίρνω και τον πηγενω ή πρέπει να τηλεφωνήσω πρώτα; Και μήπως ξέρετε πόσα λεφτά πρέπει περίπου να έχω πάνω μου;
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει πτηνιατρο εκεί κάθε μέρα. Νομίζω πως είχα ακούσει ότι συγκεκριμένες μέρες δέχονται πτηνά. Ίσως να μην ισχύει πια.
 
Απλά τον παίρνω και τον πηγενω ή πρέπει να τηλεφωνήσω πρώτα; Και μήπως ξέρετε πόσα λεφτά πρέπει περίπου να έχω πάνω μου;

Εγώ θα πήγαινα κατευθείαν εκεί. Δοκίμασε αν θέλεις το τηλέφωνο το πρωί αλλά αν δεν βγάλεις άκρη καλύτερα πήγαινε. Από την περιγραφή σου, έχω το κακό προαίσθημα ότι το πουλάκι θα καταλήξει σύντομα αν δεν νοσηλευτεί.
 
Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει πτηνιατρο εκεί κάθε μέρα. Νομίζω πως είχα ακούσει ότι συγκεκριμένες μέρες δέχονται πτηνά. Ίσως να μην ισχύει πια.
Μέχρι και πριν δύο χρόνια αυτό ίσχυε... Τώρα δεν γνωρίζω.
Ακόμη και σοβαρή κατάσταση να υπήρχε το ραντεβού το έκλειναν ημέρα Τρίτη και μόνο.
Εγώ στη θέση σου,το πρωί,θα τον πήγαινα στον Σαντοριναιο,Τούμπα και αν τυχόν δεν έβγαζα άκρη θα έστελνα τις κουτσουλιες για ανάλυση...

Αλλιώς αν θέλεις πάνε στα Πεύκα...η εξέταση δεν θα σου βγει πάνω απο 20 η 25 ευρώ...
https://community.petbirds.gr/threads/Κτηνιατρικό-Κέντρο-Πεύκων.35532/
 
Λυπάμαι. Από την περιγραφή της κατάστασης χθες φαινόταν ότι είχε προχωρήσει αρκετά. Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι περισσότερο την παρούσα στιγμή, μην νιώθεις άσχημα για αυτό.

Θα ξέρω από εδώ και πέρα και θα είμαι ακόμα πιο οργανωμένη.
Έτσι πρέπει. Αν τελικά αποφασίσεις να πάρεις άλλο πουλάκι, προσπάθησε να ενημερωθείς για το είδος του όσο περισσότερο μπορείς πριν από την αγορά του. Εμείς θα είμαστε εδώ αν χρειαστείς κάτι.
 
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Το ζευγαράκι του η Μίκα δεν το έχει πάρει πολύ καλά. Είναι πολύ δύσκολο...
Θα ασχοληθεις λίγο περισσότερο μαζί της και θα το ξεπεράσει. Το σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να κάνεις μια ανάλυση περιττωμάτων και στη μικρή για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει κολλήσει κάτι. Ακολούθησε και αυτή την ίδια θεραπεία για σκουλίκια; Ήταν μαζί στο ίδιο κλουβί; Στον ίδιο χώρο;
 
Κανε μια ανάλυση περιττωμάτων, ειναι πολυ βασικο, οπως τα λενε και τα παιδια ποιο πανω, μην εχει κ το αλλο σου πουλακι το ιδιο θεμα και απλα δεν εχει ακομα συμπτωμα!
Κριμα για τον θανατο του, εζησες ολη την αγωνια των τελευταιων του στιγμων !☹
 
Ναι τον είχα αγκαλιά όταν πέθανε. Κάνει την ίδια θεραπεία και η μικρή αλλά είναι ζωντανή και η μικροσκοπική ανάλυση έδειξε ότι καθάρισε εντελώς απλά χρειάζεται βιταμίνες. Το αγοράκι ήταν πολύ χάλια από την αρχή.
 
Back
Top