Kiki kk
PB New Member
Σίγουρα δεν έφταιγε το φαγητό. Αρχικά σταμάτησε να κελαηδαει τόσο συχνά αλλά υπέθεσα πως λόγο πτερροροιας είναι φυσιολογικό. Καθόταν κανονικά στον ένα πόδι μέχρι που για μια μέρα κοιμόταν υπερβολικά πολύ και έκανε διάρροια. Τότε τον πήγα στον γιατρό. Είδε την Κουτσουλια και μου είπε πως έχει πολλά σκουλίκια αλλά είχαμε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μου έδωσε οδηγίες διατροφής ( μόνο σπόρους, μπάρες, ηλιόσπορους και γενικά ότι παχυντικο μπορω να του δίνω) και μου είπε πως θα αναρρώσει σε τρεις μήνες. Καλυτερέψει με τις σταγόνες για τα παράσιτα και μετά με τα αντιβιοτικά και τον ξανά πήγα για έλεγχο όπου ήταν καθαρός αλλά πολύ αδύνατος ακόμα. Μου έδωσε τις αντί στρες σταγόνες και την επόμενη μέρα άρχισαν οι μαύρες κουτσουλιές. Γενικά μου έχει πει να δίνω για αποπαρασιτωση προληπτικά κάθε δύο μήνες δύο σταγόνες σε 50ml
[automerge]1558556581[/automerge]
[automerge]1558556581[/automerge]
Δεν θα έπρεπε να νοσήσει και το άλλο όμως; Αφού από τα ίδια τρώνε και πίνουν κ όλας η θηλυκιά τρώει πολύ πολύ περισσότερο.Πιθανότατα... Εγώ πάντως όπως ανέφερα, δεν είμαι σίγουρη πως δεν υπήρξε δηλητηρίαση... Μόνο η νεκροψία και οι εξετάσεις ρίχνουν φως.