Λυπάμαι πολύ
... Οι περισσότεροι νιώθουμε πως αισθάνεσαι...
Έστω και κατόπιν ''εορτής'' θέλω ν΄αναφερθώ σ΄ένα δυο θέματα, τα οποία μ΄έβαλαν σε σκέψεις... Κάποια στιγμή θα ρωτήσω γιατρό για να πάρω απαντήσεις...
Να τον ξανά πάω αύριο στον γιατρό; Ή δεν θα μου πει τίποτα παρά πάνω; Με καθησυχάζουν οι απαντήσεις σας. Ελπιζω να έχει πάμε καλύτερα από αύριο.
Ο γιατρός εξ αποστάσεως συνέστησε αντιβίωση και πολύ σωστά...
Γνωρίζουμε όμως ότι το πουλί σίγουρα δεν είχε πχ δηλητηρίαση;
, δεν κουνιέται απλά αναπνέει και βγάζει μαύρες κουτσουλιές με νερό.
Οι μαύρες αραιές κουτσουλιές=αίμα, ως σύμπτωμα την δικαιολογούν.
Το ερώτημα είναι θα μπορούσε ο γιατρός να διαγνώσει αν πρόκειται για δηλητηρίαση; (πιθανά ίσως από το φάρμακο για τα σκουλήκια ή από κάτι άλλο). Και αν ναι, η αντιβίωση ενδείκνυται για τις δηλητηριάσεις; Μπορεί δηλαδή να δράσει κατά της τοξικότητας... (δεν πιστεύω, αλλά δεν είμαι γιατρός, γι΄αυτό θα ρωτήσω ειδικό κάποια στιγμή).
Λόγω της αργίας και της ήδη προχωρημένης ασθένειας, δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά, αυτό είναι σίγουρο!
Απο εκει που ψωνιζω τροφες μου ειχε πει να του δινω σταγονες tabernil προληπτικα, καθε 6μηνο νομιζω εναν κυκλο για τυχον σκουλήκια! Βεβαια οι αποψεις στο φορουμ ηταν αρνητικες για προληπτικη αντιβιωση και ενω αγορασα, δεν εδωσα τελικα!
Η γνώμη μου είναι πως καλά έκανες Τάκη.
Εφόσον ως κάτοχος πουλιού οφείλεις
να γνωρίζεις-είσαι υποψιασμένος και καθημερινά
συνειδητά παρακολουθείς ένα-δυο πράγματα:
τις κουτσουλιές, την διάθεση του πουλιού καθώς και την γενική εικόνα του... Με το παραμικρό, ακόμα καλύτερα με την υποψία... Τρέχεις στον γιατρό!