Ωραίος! +1Καποια πραγματα ειναι στανταρ τα γνωριζουν ολοι εσεις κ το πιο απλο το κανετε κοσμο ιστορικο γεγονος διαφωνειτε για το αν η καρδερινες εχουν φτερα!
Ωραίος! +1Καποια πραγματα ειναι στανταρ τα γνωριζουν ολοι εσεις κ το πιο απλο το κανετε κοσμο ιστορικο γεγονος διαφωνειτε για το αν η καρδερινες εχουν φτερα!
Μαρία, νομίζω ότι ο Παναγιώτης αναφέρεται στην τεκμηρίωση της διαφορετικής άποψης και όχι απλά στη διαφορετική άποψη για χάρη της διαφωνίας. Δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο σε μια διαφωνία αν ο καθένας δεν θέλει, δεν μπορεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν μπαίνει στη διαδικασία να υποστηρίξει την άποψη, το λόγο της διαφωνίας του.Οι διαφορετικές απόψεις προωθούν την γνώση, δεν προϋποθέτουν άγνοια κάποιου μέρους.
SDC καπως ετσι! Καποια πραγματα ειναι στανταρ τα γνωριζουν ολοι εσεις κ το πιο απλο το κανετε κοσμο ιστορικο γεγονος διαφωνειτε για το αν η καρδερινες εχουν φτερα!
Ε πες τα ντε! Το πα και γω οχι προσωπα κτλ...Το θέμα δεν είναι ο Μιχάλης και κανένας συγκεκριμένος Μιχάλης. Το θέμα αφορά συμπεριφορές και όχι άτομα.
Νομίζω πρέπει να ηρεμήσουμε λιγο γιατί σα μου φαίνεται πάμε για σφαγή! Ας μείνουμε στο θέμα μας
μέσα στο κάθε φόρουμ συνυπάρχουν άτομα των οποίων οι απόψεις μπορεί να μας αρεσουν ή όχι... Καθετί που διαβάζουμε πρέπει να το φιλτράρουμε και αν μας αρέσει το κρατάμε...Το θέμα δεν είναι ο Μιχάλης και κανένας συγκεκριμένος Μιχάλης. Το θέμα αφορά συμπεριφορές και όχι άτομα.
Και ίσως η μόνη ασφαλής!Μαρία, νομίζω ότι ο Παναγιώτης αναφέρεται στην τεκμηρίωση της διαφορετικής άποψης και όχι απλά στη διαφορετική άποψη για χάρη της διαφωνίας. Δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο σε μια διαφωνία αν ο καθένας δεν θέλει, δεν μπορεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν μπαίνει στη διαδικασία να υποστηρίξει την άποψη, το λόγο της διαφωνίας του.
Εκεί νομίζω ότι δικαιολογημένα μένει στον αναγνώστη η εντύπωση ότι δεν θέλουμε να εμβαθύνουμε στις συζητήσεις για να μην αποκαλυφθούν τυχόν μυστικά μας. Είναι η πιο απλή εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς.
Και γω τι νομιζεις οτι κανω εδω περα απο το δικηγορο του διαβολου; :)@Myra με τον ορο να ηρεμήσουμε εννοώ επίσης να μην επεκταθούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατι προς τα κει παει το θεμα το βλέπω!
Αν είναι αλήθειες... ακόμη και οι "θιγόμενοι" θα πρέπει να λένε - λέμε..."ευχαριστώ"...@Myra με τον ορο να ηρεμήσουμε εννοώ επίσης να μην επεκταθούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατι προς τα κει παει το θεμα το βλέπω!
Τον κερβερο! :D(Μην παρεξηγήθεις αστειεύομαι)Και γω τι νομιζεις οτι κανω εδω περα απο το δικηγορο του διαβολου; :)
Γιατι θεος μεν, αλλα και η αμαρτια του να παρακους το θεο ειναι γλυκιαΝαι δεν αντιλεγω ευαγγελιο δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα αφου ειναι ευαγγελιο γιατι συνεχιζεται ν διαφωνειτε μαζι του σε καθε απαντηση; Και εσυ στο παρελθον αλλα και ο κυριος νικος παιανας διαφωνειται συχνα πυκνα
Ναι δεν αντιλεγω ευαγγελιο δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα αφου ειναι ευαγγελιο γιατι συνεχιζετζι ν διαφωνειτε μαζι του σε καθε απαντηση; Και εσυ στο παρελθον αλλα και ο κυριος νικος παιανας
Μα δεν είναι το θέμα μας τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα σήμερα βρίσκονται στο χώρο και αύριο δεν βρίσκονται. Για τον ίδιο λόγο, γενικά δεν θα πρέπει να γίνονται συζητήσεις με βάση τα πρόσωπα. Αυτό που έχει σημασία είναι οι συμπεριφορές και η νοοτροπία που εγκαθίσταται από αυτές, γιατί μέσω αυτών μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα ή να μείνουν μια ζωή στάσιμα.@Myra με τον ορο να ηρεμήσουμε εννοώ επίσης να μην επεκταθούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατι προς τα κει παει το θεμα το βλέπω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας