Το πρώτο σοκ είναι στο πρώτο τιναγμα του κεφαλιού! Μετά συνηθίζειςΤι γλυκός μωρέ
Κι εμάς την πρώτη φορά ο τοίχος την πλήρωσε και η μπλούζα μου βεβαίως αφού ούτε κι εμείς είμαστε βρωμιάρηδες
Το πρώτο σοκ είναι στο πρώτο τιναγμα του κεφαλιού! Μετά συνηθίζειςΤι γλυκός μωρέ
Κι εμάς την πρώτη φορά ο τοίχος την πλήρωσε και η μπλούζα μου βεβαίως αφού ούτε κι εμείς είμαστε βρωμιάρηδες
Δεν ξέρω αν συνηθίζεις, πάντως σου γινεται μάθημα και τις επόμενες ημέρες σίγουρα προετοιμαζεσαι καλύτεραΤο πρώτο σοκ είναι στο πρώτο τιναγμα του κεφαλιού! Μετά συνηθίζεις
Έχω "πλάσει" στο μυαλό μου την εικόνα αυτού του σκηνικού! Πώς το κατάφερε; ! Καλή του όρεξη!View attachment 63045 Απώλειες στη μάχη με τη φράουλα :τοίχος, τραπεζομαντηλο, χαρτοπετσέτες μαζί με τη θήκη, πυτζάμες(στις οποίες και σκουπιστηκαμε προφανώς γιατί δεν είμαστε και τίποτα βρωμιαρηδες) Να σημειωθεί ότι έφαγε μέχρι και το τσουλουφι μας.
Και να καθαρίζεις μετά με περισσή αυταπάρνηση και προθυμία!Έχω "πλάσει" στο μυαλό μου την εικόνα αυτού του σκηνικού! Πώς το κατάφερε; ! Καλή του όρεξη!
Και αυτό είναι μόνο το 1ο βήμα της εκπαίδευσής σου.όταν σκυβουν το κεφάλι για να τα χαιδεψετε;
Δε ξέρω τι ακριβώς μπορώ να κάνω για να τον εκπαιδευσω. Δε θέλω να τον παιδεψω σε καμία περίπτωση. Δηλαδή ακόμα και για να τον πιάσω με ένα χέρι νομίζω θα τον πιέσω. Πάντα βάζω το δάχτυλο μου στα πόδια του και περιμένωΚαι αυτό είναι μόνο το 1ο βήμα της εκπαίδευσής σου.
Θα σε εκπαιδεύσει αυτό. Μέχρι στιγμής σου έμαθε το "ξύσε με".Δε ξέρω τι ακριβώς μπορώ να κάνω για να τον εκπαιδευσω. Δε θέλω να τον παιδεψω σε καμία περίπτωση. Δηλαδή ακόμα και για να τον πιάσω με ένα χέρι νομίζω θα τον πιέσω. Πάντα βάζω το δάχτυλο μου στα πόδια του και περιμένω
Άρα περί δικής μου εκπαίδευσης μιλάμε! Δεν είναι χάδια δηλαδή;Θα σε εκπαιδεύσει αυτό. Μέχρι στιγμής σου έμαθε το "ξύσε με".
Θα σου μάθει διάφορα. Ακόμα είναι η αρχή!Άρα περί δικής μου εκπαίδευσης μιλάμε! Δεν είναι χάδια δηλαδή;
Ξετρελαίνονται όλα τους με το να πίνουν από ποτήρι! Εγώ τουλάχιστον αυτή την εμπειρία έχω.... Θέλουν και τα δικά σας να πιουν νερό από το ποτήρι; Εγώ τον έχω αφήσει αρκετές φορές.. Όχι από αυτό που έχω πιει φυσικά. Από καθαρό. Επίσης ο Cookie *όσον αφορά τα λαχανικά θα φάει πολύ πιο εύκολα από το χέρι μου πάρα αν του τα έχω κάτω.. Μας επηρεάζει σε κάτι αυτό;
Και νερό απο ποτήρι,+μπάνιο και λαχανικά, φρούτα και όσπρια τους βάζω σε ένα μικρό πιάτο να τρώνε,έτσι κι αλλιώς έχουμε πλυντήριο πιάτων και δεν ανησυχώ...Παιδιά έχω μια ερώτηση! Θέλουν και τα δικά σας να πιουν νερό από το ποτήρι;
Επίσης,τι εννοείς κάτω; Που του βάζεις να φάει;Επίσης ο Cookie όσον αφορά τα λαχανικά θα φάει πολύ πιο εύκολα από το χέρι μου πάρα αν του τα έχω κάτω.. Μας επηρεάζει σε κάτι αυτό;
Πάντα να ξεπλένετε τα σκεύη που χρησιμοποιείτε (τουλάχιστον) για τα πουλιά και έχουν πλυθεί σε πλυντήριο... Έτσι κι αλλιώς έχουμε πλυντήριο πιάτων και δεν ανησυχώ...
Το ξέρω Σίσσυ μου...Αυτό κάνω... Αν και όταν θέλω να πλύνω κάτι των πουλιών χρησιμοποιώ μόνο ταμπλετα...Πάντα να ξεπλένετε τα σκεύη που χρησιμοποιείτε (τουλάχιστον) για τα πουλιά και έχουν πλυθεί σε πλυντήριο.
Το λαμπρυντικό που χρησιμοποιείται στο ξέπλυμα των πιάτων και ποτηριών δεν είναι αθώο...
Και πάλι, εγώ τα ξεπλένω... φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!Το ξέρω Σίσσυ μου...Αυτό κάνω... Αν και όταν θέλω να πλύνω κάτι των πουλιών χρησιμοποιώ μόνο ταμπλετα...
Στο τραπέζι, στο πάρκο του.. Όχι στο πάτωμα Όταν πίνω τον καφέ μου το πρωί ο Cookie τρώει στο πιατάκι του στο τραπέζι αλλά πάντα θα φάει όταν έρχεται πάνω μου και του το δίνω στο στόμα.. Το πιατάκι ούτε να το φτύσει πια..Και νερό απο ποτήρι,+μπάνιο και λαχανικά, φρούτα και όσπρια τους βάζω σε ένα μικρό πιάτο να τρώνε,έτσι κι αλλιώς έχουμε πλυντήριο πιάτων και δεν ανησυχώ...
Επίσης,τι εννοείς κάτω; Που του βάζεις να φάει;
Πάλι τα ξεπλενω, ακόμη και για τον εαυτο μου... Ενώ οι υπόλοιποι δεν θέλουν...Και πάλι, εγώ τα ξεπλένω... φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!
Ακριβώς ότι έγραψα πιο πάνω...Στο τραπέζι, στο πάρκο του.. Όχι στο πάτωμα Όταν πίνω τον καφέ μου το πρωί ο Cookie τρώει στο πιατάκι του στο τραπέζι αλλά πάντα θα φάει όταν έρχεται πάνω μου και του το δίνω στο στόμα.. Το πιατάκι ούτε να το φτύσει πια..
Ξετρελαίνονται όλα τους με το να πίνουν από ποτήρι! Εγώ τουλάχιστον αυτή την εμπειρία έχω...
* Μας επηρεάζει από την άποψη της εξάρτησης μεταξύ μας και της ''επιβολής'' της άποψης τους...αντιλαμβάνονται μια χαρά πως μας επιβάλουν τους όρους τους και το ένα φέρνει τ΄άλλο
ΕυχαριστούμεSuper ομορφος
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας