Του έβαζα και γω σε ένα πιατάκι αρχικά, το οποίο ήταν μέσα σε ένα δίσκο με χαρτί κουζίνας. Κατέληγε όλο το περιεχόμενο έξω απ' το πιάτο στο δίσκο, οπότε τώρα τα διασκορπίζω στο δίσκο και του αρέσει πιο πολύ. Δοκίμασε σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Να έχει την αίσθηση ότι τσιμπάει και τρώει από το έδαφος. Απλά σα δοκιμή.Το πιατάκι ούτε να το φτύσει πια..
Όσες φορές κρέμασα πάντως πιο πολύ ενδιαφέρθηκε για το σκοινάκι παρά το φρούτο /λαχανικό!Καλυτερα να τα κρεμας κ πιθανον να τα φαει πιο ευκολα!
Ναι θα δοκιμάσω.. Βέβαια και στο πιατάκι που τα βάζω τα διασκορπίζει σε όλο το τραπέζι και μετά πάει άκρη άκρη και τα ρίχνει κατω! Οπότε Δε ξέρω ίσως να ταΐζει το πάτωμαΤου έβαζα και γω σε ένα πιατάκι αρχικά, το οποίο ήταν μέσα σε ένα δίσκο με χαρτί κουζίνας. Κατέληγε όλο το περιεχόμενο έξω απ' το πιάτο στο δίσκο, οπότε τώρα τα διασκορπίζω στο δίσκο και του αρέσει πιο πολύ. Δοκίμασε σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Να έχει την αίσθηση ότι τσιμπάει και τρώει από το έδαφος. Απλά σα δοκιμή.
Έχω βρει το μάστορα μου φαίνεταιΕγώ του το δίνω μόνο να δοκιμάσει από το χέρι μου και του δείχνω ότι τα βάζω στο πιατακι του και τρώει μια χαρά... Θα σε εκπαιδεύσει αυτός να είσαι σίγουρη και σε πολλά άλλα...είναι γλύκας!
Μια χαρά είναι! Αν χρειαστεί και το υπόλοιπο θα το φάει. Να είσαι σίγουρη!Καλημέρα παιδιά! Αν προτιμάμε το τσοφλι από το αυγό είμαστε καλυμμένοι; Γιατί πραγματικά δε μας συγκινεί τίποτα άλλο!
Να βάζεις πάνω απο το αυγό,το αγαπημένο του βότανο, κάποια στιγμή θα δοκιμάσει σίγουρα.Καλημέρα παιδιά! Αν προτιμάμε το τσοφλι από το αυγό είμαστε καλυμμένοι; Γιατί πραγματικά δε μας συγκινεί τίποτα άλλο!
Τώρα τελευταία δε τα θέλαμε και πολύ τα λαχανικά αλλά με το φασόλι πέσαμε με τα μούτραΩραίος!
Ορεξατος και έχει και τύπο!
Τον καταλαβαίνω. Κι εγώ τα λατρεύωΤώρα τελευταία δε τα θέλαμε και πολύ τα λαχανικά αλλά με το φασόλι πέσαμε με τα μούτρα
Κι εγώ το ίδιο! Μόνο άσπρα δε κάνει να φάει;Τον καταλαβαίνω. Κι εγώ τα λατρεύω
Κάνει να φάνε βρε...Κι εγώ το ίδιο! Μόνο άσπρα δε κάνει να φάει;
Κάπου είχα δει για τα άσπρα γι αυτό! Άρα Όλα τα όσπρια!Κάνει να φάνε βρε...
Όχι επιτρέπονται...Κάπου είχα δει για τα άσπρα γι αυτό! Άρα Όλα τα όσπρια!
Πολύ γλυκούλης... :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας