Ακροβατική επίδειξη ομορφιάς.

Ακροβατική επίδειξη ομορφιάς.
Μάλλον απόπειρα αυτοκτονίαςΑκροβατική επίδειξη ομορφιάς.
![]()
Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου Βάσω μου. Και τα φιλάκια αναγκαστικά της τα δίνει από φόβοΑχχχ! Καημένε μου Σαχαμπ!️️️
![]()
Εγω βλεπω τον Μικυ ναχει δει στα κρυφα Πετρουνια και γυμνάζεται για τους επομενους Ολυμπιακούς
View attachment 66762View attachment 66763
Ο Λίνκ και η Ίνα ήρθαν να γνωριστούν με τον Μίκυ
Αχου ωραία συνάντηση
Να σου πω, και στη δική σας περίπτωση η μικρή έχει το πάνω χέρι; Διστακτικό τον βλέπω τον λεβέντη.
Στην Τουρκία Κυριακή και yeni rakı πάνε μαζίΠλάκα πλάκα ένα ούζο τώρα είναι ότι πρέπει. Κουκλια και τα δύο.
Ζήλεψε κι ο άλλος και έγινε γκριζακος;
Ζήλεψε κι ο άλλος και έγινε γκριζακος;
Βλέπω τη φωτογραφία με ήλιο και δε διακρίνω καθαρά :)
2 Μίκυ βλέπω :)
Εγώ πάλι τους βλέπω και τους δύο γαλάζιουςΚαι εγω στην αρχη κολλησα αλλα μετα ειδα το μπλε μαγουλακι!
Αντροπαρεα βγαίνουν κάθε μέρα αφού η κοπέλα του σπιτιού μας βγηκε φεμινίστριαΑντροπαρεα βγήκανε σήμερα; :)
Πως το καταφέρνετε. Ασχολούμαι όλοι μέρα μαζί του και δεν κάνει τίποτα;Ο μπεμπουλης μου άρχισε να μιλάει
Πρώτη φορά πριν λίγες μέρες και πάλι σήμερα. Φυσικά άρχισε με μια διαταγή : "κάτω κάτσε κάτω". Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας