Οκ θα το προσπαθησω αλλα επειδη κάθετε ψυλα και με την πλατη απο τα καγκελα τον ενοχλη.Τι εννοεις δε μπαίνει; Απλώς περνεις το τσαμπί και το βάζεις εκεί στο κενό απ' τα κάγκελα
Οκ θα το προσπαθησω αλλα επειδη κάθετε ψυλα και με την πλατη απο τα καγκελα τον ενοχλη.Τι εννοεις δε μπαίνει; Απλώς περνεις το τσαμπί και το βάζεις εκεί στο κενό απ' τα κάγκελα
Μπορείς να αλλάξεις τις πατηθρες για να σε βολευειΟκ θα το προσπαθησω αλλα επειδη κάθετε ψυλα και με την πλατη απο τα καγκελα τον ενοχλη.
Ναι προσπάθησε να βάλεις το χέρι σου με κεχρί μέσα στο κλουβί και να έρθει μόνος τουΕιμαι ενταξη τοσος χρονος; Πια με το που βαζω το κεχρι μεσα κα το παω προς αυτον τρωει αρκετα εως πολυ κεχρι εχουμε τελειώσει αρκετα τσαμπια. Ειναι προοδος;
Οκ απλος περιμενω να μου απαντησει ο @fortunatos διοτι μου ειχε πει πως θα μου λεει ο ιδιος τα βηματα.Ναι προσπάθησε να βάλεις το χέρι σου με κεχρί μέσα στο κλουβί και να έρθει μόνος του
Είδες πως είχες διαφορά; Περίμενε και άκουσε τον προσεκτικάΟκ απλος περιμενω να μου απαντησει ο @fortunatos διοτι μου ειχε πει πως θα μου λεει ο ιδιος τα βηματα.
ΦυσικσΕίδες πως είχες διαφορά; Περίμενε και άκουσε τον προσεκτικά
Πηγαινει το κεφαλακι του προς το κεχρι.Μιχαλη θα το καταλαβεις αν μολις σε εβλεπει ερχεται το πουλακι προς το μερος σου.
Δηλαδή θα του διαβαζω και θα βαζω το χερι μου κοντα του με κεχρι ωστε να ανεβενει και να τρωει.. Και φυσικα κοντα στην πατηθραΟκ...
2ο βήμα : θα βάζεις το χέρι σου πολύ απαλά μέσα στο κλουβί με λίγη λιχουδιά.. Λίγο κεχρί. Και θα το αφήνεις να έρχεται μόνο του. Θα κάνει ό, τι θέλει αυτό.
Θα το επαναλάβεις κάποιες μέρες σε συνδυασμό με όσα έκανες στο 1ο βήμα.
Ναι χωρίς να το πιέζεις. Αυτό θα έχει την πρωτοβουλία...Δηλαδή θα του διαβαζω και θα βαζω το χερι μου κοντα του με κεχρι ωστε να ανεβενει και να τρωει.. Και φυσικα κοντα στην πατηθρα
Δηλαδή για να καταλαβω σωστα κα να μην κανω καποιο λαθος. Διαβαζω και μετα ανοιγω σιγα σιγα την πορτα ενω του μιλαω και βαζω το χερι μου με λιγο κεχρι σε σχετικα μικρα κομματακια και σε πολυ μικρη διαφορα απο τα πόδια του ώστε να ανεβει και να φαει. Δεν κουνιεμαι και περιμενω μονος του να γυρίσει στην πατηθρα.Αν δεν ερθει; Αν ανεβει και μετα δεν κατεβαίνει; Αυτο το βημα μπορει να το κανει και η μητερα μου.Ναι χωρίς να το πιέζεις. Αυτό θα έχει την πρωτοβουλία...
Θα περιμένεις και θα έρθει... Απλά πολύ απαλά.. Καλύτερα εσύ να το κάνεις :)Δηλαδή για να καταλαβω σωστα κα να μην κανω καποιο λαθος. Διαβαζω και μετα ανοιγω σιγα σιγα την πορτα ενω του μιλαω και βαζω το χερι μου με λιγο κεχρι σε σχετικα μικρα κομματακια και σε πολυ μικρη διαφορα απο τα πόδια του ώστε να ανεβει και να φαει. Δεν κουνιεμαι και περιμενω μονος του να γυρίσει στην πατηθρα.Αν δεν ερθει; Αν ανεβει και μετα δεν κατεβαίνει; Αυτο το βημα μπορει να το κανει και η μητερα μου.
Ωραια θα το κανω εγώ. Επίσης το χερι μιυ θα πηγαινει κοντά του δηλαδη στα ποδια του η στην πορτα και θα περιμενω;Θα περιμένεις και θα έρθει... Απλά πολύ απαλά.. Καλύτερα εσύ να το κάνεις :)
Οκ θα βγαλω φωτογραφια με την πρώτη ευκαιρια.Οχι πολύ κοντά του, αλλά ούτε και στην άλλη άκρη
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας