Γιάννη δεν φοβάσαι που θα πάρουν και κάποιες φωνές απο τα κανάρια;
Δεν ξέρω αν μπορούν και σε τι βαθμό (ρεαλιστικά) να πάρουν άλλες φωνές...παίρνουν φωνές απο κανάρια
Παρ' ότι δεν είμαι και ο ειδικότερος στις φωνές μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τίποτε από το τραγούδι της καρδερίνας δεν έχει αλλάξει στην εκτροφή μου.ακούς μια καρδερίνα και όπως πλέκει πετάει κάτι τσιου τσιου και ήχους απο καναρι
Η εποικοδομητική συζήτηση ακόμη και οι διαφωνίες δεν χαλούν το θέμα όταν προσφέρουν γνώσεις... και για μένα αυτές οι γνώσεις είναι επίσης μεγάλη χαρά... και ασφαλώς ως τέτοιες μπορούν να υπάρχουν και μέσα εδώ.Καλύτερα να γίνει νέο θέμα διότι εδώ έχουμε τις χαρές του Γιάννη!
Από τα παραπάνω ασφαλώς βγαίνει και η απάντηση.Γιάννη δεν φοβάσαι που θα πάρουν και κάποιες φωνές απο τα κανάρια;
Αν μάλιστα δεχτούμε απριόρι τον ισχυρισμό σου... Τότε οι καρδερίνες στη φύση πιθανόν να υιοθετούσαν ρεπερτόριο από τα υπόλοιπα πουλιά της φύσης... κάτι που ευτυχώς δεν γίνεται.
Παρ' ότι δεν είμαι και ο ειδικότερος στις φωνές μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τίποτε από το τραγούδι της καρδερίνας δεν έχει αλλάξει στην εκτροφή μου.
Ίσως σε αυτό βοηθά και το γεγονός πως εναλλάξ με τις φωνές των καναρινιών ακούγονται τραγούδια από καρδερίνες τους καλοκαιρινούς μήνες στο εκτροφείο μου.
Δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας, γράφω πάντα αυτά που πιστεύω βάση των δικών μου εμπειριών αλλά και άλλων εκτροφεων που έχω γνωρίσει απο κοντά και έχω δει τους χώρους εκτροφής.Η εποικοδομητική συζήτηση ακόμη και οι διαφωνίες δεν χαλούν το θέμα όταν προσφέρουν γνώσεις... και για μένα αυτές οι γνώσεις είναι επίσης μεγάλη χαρά... και ασφαλώς ως τέτοιες μπορούν να υπάρχουν και μέσα εδώ.
Δεν θα το κάνω στις καρδερίνες..δοκιμασε να παρεις τα αυγα
Δεν θα το κάνω στις καρδερίνες..
Το κάνω δεκαετίες με τα καναρίνια αλλά στις καρδερίνες δε θέλω.
Σοφότατο! αλλά εκ των πραγμάτων συζητήσιμο.καθε εκτροφέας αποφασίζει πως θα διαχειριστεί το κουμάσι του
Σέβομαι όλα όσα σκέφτεστε, όπως το ίδιο κάνετε κι εσείς... χωρίς αυτόματα αυτό να σημαίνει πως το ένα είναι λάθος και το άλλο σωστό.προσωπικα θα το διαχειριζομουν με τροπο ωστε να μην χαθει ο νεοσσος.
Θέλω να έχω υγεία στην εκτροφή μου και έχω 8-10 χρόνια να βάλω οποιοδήποτε φάρμακο στα πουλιά.. (και στις ελάχιστες φορές μόνο με συμβουλή γιατρού)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας