Τάκης tsk 03114
fotis 0320 (merged)
Βγαζω φοτο αυριο ακριβεις φοτο.ωστε να καταλαβουμε το προβλημα
βρε Φώτη μου, εδώ ο ίδιος ο εκτροφέας δεν σου απάντησε με σιγουριά!περιμενω σηγουρες απαντησεις! Και λυσεις
Αφού δεν το είδε καν το καναρίνι, πως θα εκφέρει γνώμη...εδώ ο ίδιος ο εκτροφέας δεν σου απάντησε με σιγουριά!
Αυτό να κάνεις... Αν και επιμένω πως αν ήταν κάποια πληγή θα υπήρχε και αίμα.Βγαζω φοτο αυριο ακριβεις φοτο.ωστε να καταλαβουμε το προβλημα
Γιάννη έχεις κάποιες υποψίες για το αντίθετο;αλλά μου φαίνεται πολύ εύκολο όλο αυτό το σκηνικό στο οποίο λέμε ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό.
Όλα όσα γράφουμε ενέχουν σημαντικό ποσοστό λάθους. Γιατί ασφαλώς δεν είμαστε ειδικοί...Υπάρχει κάποιος από εμάς που να μπορεί να πει στα σίγουρα ότι ναι, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Και φυσικά συμφωνώ απόλυτα και με την Ηλέκτρα...Σιγουρη απαντηση θα στην δωσει ο πτηνιατρος.
Εμεις εδω μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.
Γιάννη έχεις κάποιες υποψίες για το αντίθετο;
Για μένα η απουσία ρινικών εκκριμάτων, ερεθισμού κλπ με χαλαρώνει κάπως ως προς τη σοβαρότητα της όλης κατάστασης.
Σίγουρα αν υπάρχει δυνατότητα ειδικών... όλα τα παραπάνω περιττεύουν...
Όλα όσα γράφουμε ενέχουν σημαντικό ποσοστό λάθους. Γιατί ασφαλώς δεν είμαστε ειδικοί...
Και για να μιλήσω για μένα και να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου... Να βοηθήσω προσπαθώ και όχι πάντα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Κατά συνέπεια των παραπάνω ... σε όλες τις περιπτώσεις που προσπαθούμε να βοηθήσουμε... κανείς από μας δεν είναι σίγουρος... ή τουλάχιστο δεν θα πρέπει να είναι σίγουρος. Για τις απαντήσεις του σε "ιατρικά" θέματα.
Γιατι ο εκτροφεας ειναι και γιατρος;Σημερα δεν μπορω γιατι ειναι κλειστα αυριο θα παω στον εκτροφεα να μου πει περι με τι εχω να κανω
Σε ενα αλλο θεμα που ειχα διαβασει παλι με τρυπα στο ραμφος ελεγε για παραμορφωση απο ακαρεα. Κανεις ομως δεν ξερει ακριβως τι μπορει να ειναι..Χθες ειχα παει σε εκτροφεα ιδιας ρατσας οχι εκει που την πηρα, δεν εχω αλλη λυση αφου δεν εχουμε πτηνιατρους θηβα/ξερει κανεις γιατι προκειτε;
Δεν νομίζω.Αρχιζω να βλεπω το προβλημα με αλλη οψη τωρα που βλεπω το κλουβι. Εξηχε ενα σιρμα-σιδερο υπαρχει περιπτωση να χτυπησε εκει να τριβτικε;
Πολυ πιθανο...Αρχιζω να βλεπω το προβλημα με αλλη οψη τωρα που βλεπω το κλουβι. Εξηχε ενα σιρμα-σιδερο υπαρχει περιπτωση να χτυπησε εκει να τριβτικε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας