Σισηη μου διαβαζα το θεμα σου... Εχει περασει καιρος κ ηθελα να ρωτησω πως παει τωρα ο μαριος; Ειναι καλυτερα ο μικρουλης πρωταγωνιστης μας
Είχε τόσο καλές σχέσεις με την σκυλίτσα που λες να του λείπει;Φταίει η ελάττωση της δόσης;έπαιξε ρόλο η απώλεια της Τζο;
Πάντα την παρακολουθούσε (από το κλουβί), παλιά την φώναζε κοιτώντας κάτω (το κλουβί βρίσκεται ψηλά), την θεωρούσε φίλη του και όταν τον έβγαζα από το κλουβί ήθελε να την πλησιάζει και της μιλούσε... Ποιος ξέρει;...Είχε τόσο καλές σχέσεις με την σκυλίτσα που λες να του λείπει;
* Αυτό που του είχε φτιάξει ο γιατρός ήταν σαν του Λέλου (κολάρο Βικτωρίας)Δεν ξέρω τι άλλο να πω, παραπάνω δηλαδή από όσα έχουμε πει τόσα χρόνια. *Τι είδος κολάρου είχε βάλει, δεν θυμάμαι καθόλου. Μήπως να δοκίμαζες ένα άλλο μιας κι έχει κάμποσες πατέντες; Αλλά κι αυτό για πόσο;
**Εγώ δεν θα μείωνα το φάρμακο, ίσως να δοκίμαζα και το άλλο που σου είχε πει παλιότερα, με ότι ρίσκο αυτό ενέχει.
*Αν θυμάμαι σωστά, έχουν εξαλειφθεί όλες οι πιθανότητες να προκειται για κάτι σωματικό, όπως έξω ή και ενδο παράσιτα, έλλειψη σε κάποιο διατροφικό συστατικό, φαγούρα και ο,τι την προκαλεί, έτσι δεν ειναι;
**Μήπως, λέω μήπως αν ήταν συνέχεια έξω απο το κλουβι, αν κι εφόσον υπήρχε η δυνατότητα, αν επισης μπορούσες να τον εχεις πιο πολυ μαζί σου, ***αν έβαζες κάτι πάνω του, ενα σπρέι ας πούμε πικρό το οποίο όμως δεν θα επηρέαζε την υγεία του, ώστε συμπεριφορικά πλέον να αποθαρρύνονταν απο αυτην την συνήθεια;
Λέω τωρα, προσπαθώντας να σκεφτώ out of the box, ****γιατί έχω την εντύπωση οτι εχεις κάνει ο,τι ειναι δυνατό μέχρι σημερα για την πτεροφαγία του.
*Είχε πει πως το πρόβλημα πρέπει να είναι ορμονικό (αφού ξεκίνησε με την ενηλικίωσή του). Είχε προτείνει να εισάγει ορμόνη από την Αμερική και να του κάνει ενέσεις (αφού βρει την ακριβή δόση).....*η γιατρος η πατρισια γκρει τι σας ειχε πει;...
Έχω προσπαθήσει να τους φέρω κοντά Αλίκη μου, μήνες τώρα... Ο Μάριος όμως δεν είναι ένα ''φυσιολογικό'' πουλί οπότε δεν αντιδρά κι έτσι. Όταν έχουν το χώρισμα είναι όλα μέλι γάλα, μόλις βγάλω το χώρισμα τον πιάνει τρόμος και κατεβαίνει στον πάτο. Λογικό μετά από αυτές τις αντιδράσεις του είναι η κυρία ''ν΄απλώνεται''.... Με την Lida, αν ίσως έρθουν πιο κοντά λες να τον βοηθήσει ψυχολογικά; Δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ... Πάντως εγώ (η άσχετη) θα δοκίμαζα να τα φέρω πιο κοντά μπας και δεθεί με την Lida... Και σταματήσει την πτεροφαγία..
!Θα τον "βάλει στο βρακί της" τον κύριο
Εγω αυτο νομιζω ευσι χτενιζετε κ το πεπερονι..Μοιάζει να περιποιείται τα φτερά του κι όχι να τα τρώει.
Κάνω λάθος @Sissy;
Μοιάζει να περιποιείται τα φτερά του κι όχι να τα τρώει.
Κάνω λάθος @Sissy;
Κ
Εγω αυτο νομιζω ευσι χτενιζετε κ το πεπερονι..
Μοιάζει να περιποιείται τα φτερά του κι όχι να τα τρώει.
Κάνω λάθος @Sissy;
*Αυτό ακριβώς!Nαι χτενίζεται σε αυτό το βίντεο, αλλά *και μόνο που βλέπεις ένα πουλί που μαδιέται να ασχολείται με τα φτερά του, σε πιάνει ενα σφίξιμο στο στομάχι.
Το λεγόμενο (over preening) πολλές φορές καταλήγει στο μάδημα.
Τι να πω, μακάρι, για το καλό και των δυο!Νίκος Υ είπε: https://community.petbirds.gr/threa...ιου-ένα-πράσινο-parrotlet-η-lida.26619/page-2
Θα τον "βάλει στο βρακί της" τον κύριο
!
Για το καλό του βεβαίως βεβαίως!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας