Αναπαραγωγή Η αγορά, η γνωριμία και τα αυγά των κοκατίλ μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Fotis_K
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Να σου ζησει Φωτη!
Με το καλο κ τα υπολοιπα! 🙂

Να σου ζήσει, και με το καλό τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι με τις συνεχείς περιγραφές και φωτογραφίες που μας στέλνεις, πήραμε μέρος στην χαρά και την αγωνία σου, είναι σπάνια συναισθήματα που μόνο η ίδια η ζωή προσφέρει...

Χτες ξεκινησε να βγαινει το δευτερο μικρο. Το πρωι σημερα ανοιξα την φωλια κι ακομα δεν ειχε βγει. Οταν γυριζα με περιμενε μια ασχημη εξελιξη. Το μωρο ειχε βγει απο το αυγο αλλα ηταν νεκρο.☹Επισης το μικρο του αλλου αυγου ειχε αρχησει να βγαινει κι αυτο αλλα πεθανε κι αυτο. Ετσι τωρα ειναι ενα μικρο. Παρακατω φωτογραφιες του. Η πρωτη φωτογραφια ειναι σημερινη. Η δευτερη ειναι δεν ειναισ ημερινη αλλα ειναι ωραια. Την τραβηξα την στιγμη που το ταιζε η θηλυκια.

Συνημμένα

• P5070748.webp
    P5070748.webp
    67,6 KB · Προβολές: 116
  • P5050748.webp
    P5050748.webp
    65 KB · Προβολές: 157
Φτου του! Μια κιτρινη μπαλίτσα...
Και όντως η δευτερη φωτογραφία είναι το κατι αλλο

Τελειο το μικρο Φωτη μου:)
Τι ωραια που ειναι ετσι κιτρινα μωρε...
Οσο για τα αλλα δυο μη στενοχωριεσαι, συμβαινου αυτα τα ξερεις τωρα εσυ...
Εννοειται οτι περιμενουμε κι αλλο "πρηξιμο"😛

κριμα για τα αλλα δυο... Ελπιζω την επομενη φορα να εχεις 100% επιτυχια!
το μωρακι ειναι για ζουλιγμα... Αντε.. Θα μεγαλωσει και ουτε που θα το καταλαβεις...

Λυπάμαι πολύ για τα δύο μωράκια! Όμως θεωρώ οτι την επόμενη φορά θα ξέρουν καλύτερα και οι γονείς τί να τα κάνουν. Πάντως πάω στοίχημα οτι θα δεθείς πολύ με το πρώτο.

Λυπάμαι πολύ για τα δύο μωράκια! Όμως θεωρώ οτι την επόμενη φορά θα ξέρουν καλύτερα και οι γονείς τί να τα κάνουν. Πάντως πάω στοίχημα οτι θα δεθείς πολύ με το πρώτο.

Κι εγω ετσι πιστευω... Ειμαι περιεργος να δω τα χρωματα του,🙄

Να σου ζησει Φωτη και μην στεναχωριεσαι για τα αλλα. Σου ευχομαι την επομενη φορα να εισαι πιο τυχερος.

Φωτη κουκλακι ειναι το μωρο! Αχ λυπηθηκα για τα αλλα δυο.Αλλα δεν πειραζει την αλλη φορα. Θα δεθεις πολυ με το πρωτο μωρακι!

Kαι 2 σημερινες φωτογραφιες του μικρου. Εχω αρχησει και το βγαζω απο την φωλια. Κανει και το ωραιο χχχ χχχ χχχ.:DΠρος το παρον βγαζει κιτρινο τσουλουφι με λιγο γκρι γκριζα και φτερα με λιγα κιτρινα... Ειναι δηλαδη mix των γονιων. Ολα βαινουν καλα το μονο κακο ειναι οτι οι γονεις αρχησαν παλι να ζευγαρωνουν.Αν κανει αυγα η θηλυκια θα της τα παρω γιατι νομιζω δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για νεες γεννες.

YΓ:Φτυστε το μην το ματιασετε.😛
picture_264_0_tn.jpg

Συνημμένα

• P5160758.webp
    P5160758.webp
    38 KB · Προβολές: 117
  • P5160759.webp
    P5160759.webp
    41 KB · Προβολές: 115
Φώτη συγχαρητηρια για τα μικρά σου! Σε ζηλεύω πραγματικά! αμα σου πω πως τώρα θα προτιμουσα το cockatielακι και απο το cockatoo 😉 xixixixixixixi
Άντε γερά να'ναι και δεν σου χρειάζονται φυλαχτα :D

Φτου φτου σκορδα! Καλε τι μικρη κοκατιλομπαλιτσα ειναι αυτη;Να το χαιρεσαι και να περασετε ομορφες στιγμες μαζι!

κουκλακι πραγματικο! Μεγαλωνει πολυ γρηγορα.. Μερα με την μερα...
θα το κρατισεις τελικα αυτο το μικρο;

Φώτη μου δεν θέλω να παρεξηγηθείς, αλλα συναγωνίσεται σε ασχήμια το μικρό δικό μου "τερατάκι" :D!
Αν η παροιμία : Ασχημο στην κούνια, όμορφο στην ρούγα" βγει αληθινή... φαντάσου το όμορφο θα γίνει και ποσες καρδιές θα κάψει όταν μεγαλώσει!
Να σου ζήσει! Και ξέρεις κατι; ...ζήλεψα... 😉

Back