Αφού τα καταφέρνει δεν υπάρχει πρόβλημαας κανει οπου θελει η κοπελα! Κι ετσι κουκλα ειναι!
Αφού τα καταφέρνει δεν υπάρχει πρόβλημαας κανει οπου θελει η κοπελα! Κι ετσι κουκλα ειναι!
Δεν το πιστεύω αυτό Ζωή μου.. Αφού έκανε τόσο σύντομα την αρχή...Δεν φοβάται πια αλλά δεν είναι όπως πριν. Μετά το διάλειμμα αρχίσαμε πάλι τη Δευτέρα. Άρχισε να τρώει από το χέρι μου, συνήθως από την πατηθρα. Ανεβαίνει στο χέρι μου τσιμπάει και κατεβαίνει να φάει στην πατηθρα. Σήμερα πρώτη φορά κάθισε αρκετή ώρα στο χέρι μου και έφαγε αλλά δεν ξέρω αν έτυχε και από αύριο θα πάμε πάλι πίσω. Έτσι κι αλλιώς δεν νιώθει στο χέρι μου ασφαλής όπως πριν, το καταλαβαίνω.
Και σήμερα καλά τα πήγαμεΔεν το πιστεύω αυτό Ζωή μου.. Αφού έκανε τόσο σύντομα την αρχή...
Ειδες; Αφου το χεις και φαινεταιΚαι σήμερα καλά τα πήγαμε
Αφού φαίνεται ελπίζω να το δει και η μικρήΕιδες; Αφου το χεις και φαινεται
Αφού φαίνεται ελπίζω να το δει και η μικρή
Σε ευχαριστώ Βάσω μου
Μπράβο Ζωή! Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο! Θα βρείτε σύντομα τις ισορροπίες σας και θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας! Καλή συνέχεια, απτόητη! :)Και σήμερα καλά τα πήγαμε
Σε ευχαριστώ πολύΜπράβο Ζωή! Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο! Θα βρείτε σύντομα τις ισορροπίες σας και θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας! Καλή συνέχεια, απτόητη! :)
Επιτέλους, είμαστε και πάλι αγαπημένες όπως πριν ️️️
Συμφωνώ!Δεν νομίζω πως είχε κανείς αμφιβολία ότι θα ξαναγίνονταν όλα όπως πριν.
Εγώ είχα Ανέστη. Με είχε τρομάξει πολύ η συμπεριφορά της αλλά ευτυχως εδώ και αρκετές μέρες όλα είναι όπως πριν.Δεν νομίζω πως είχε κανείς αμφιβολία ότι θα ξαναγίνονταν όλα όπως πριν
Όχι απλά βοήθησε αλλά έλυσε οριστικά το πρόβλημα. Με το κεχρί ακόμη θα προσπαθούσα. Ελπίζω να συνεχίσω να βρισκω στην αγορά μέχρι να κάνει τα πρώτα της βήματα εκτός κλουβιου ️Εεε, βοήθησε και το μπρόκολο! Μην λέμε και ότι θέλουμε!
Συμφωνώ!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αμβροσιε.Κούκλα η δεσποινίδα σου και το πράσινο φτέρωμα της κάνει ασορτί με τον σωτήρα-μπρόκολο! Χάρηκα πολύ που αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις σας! Πολλά μπράβο! Εύγε! Ήμασταν σίγουροι ότι αυτό θα συνέβαινε! Να είστε πάντα αγαπημένες και "δεμένες" και να χαίρεσαι την καθημερινότητα σου μαζί της! Όλα καλά θα συνεχιστούν! ✌
Έτσι φαίνεταιΞεπέρασε το σταριλίκι για ένα κομμάτι μπρόκολο :)
Μην με ευχαριστείς, αλίμονο, δεν κάνει τίποτα! Η αλήθεια πρέπει να υπογραμμίζεται! Άδικα ανησυχούσες και απογοητευόσουν.Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Αμβροσιε.
Εισαι μια τελεια παπαγαλομαμαΕγώ είχα Ανέστη. Με είχε τρομάξει πολύ η συμπεριφορά της αλλά ευτυχως εδώ και αρκετές μέρες όλα είναι όπως πριν.
Όχι απλά βοήθησε αλλά έλυσε οριστικά το πρόβλημα. Με το κεχρί ακόμη θα προσπαθούσα. Ελπίζω να συνεχίσω να βρισκω στην αγορά μέχρι να κάνει τα πρώτα της βήματα εκτός κλουβιου
[automerge]1555604004[/automerge]
Ευχαριστώ πολύΕισαι μια τελεια παπαγαλομαμα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας