Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Νομίζω πως θέλει πικ νικ κάθε μέρα το παιδί. :D Έτσι θα είναι τρισευτυχισμένος! 👍

Κάποτε συζητώντας με τον γιατρό Ακρίβο (για τον Μάριο) του ανέφερα το πόσο ευχαριστιέται τις εκδρομές και τα ταξίδια, συμπληρώνοντας πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε μειώσει σημαντικά και ίσως αυτά να λείπουν στον Μάριο.
Η απάντηση του ήταν: να τον παίρνεις με τον κλουβί και να πηγαίνετε στο πάρκο. Οι Κινέζοι (ή Ιάπωνες;δεν θυμάμαι ποιους είπε) βγάζουν τα πτηνά τους σχεδόν καθημερινά βόλτα στα πάρκα και στους κήπους...
Κακώς αλλά δεν έχω ακολουθήσει τη συμβουλή του...😛 αχ! Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω να πάω βόλτα:D

Κάποτε συζητώντας με τον γιατρό Ακρίβο (για τον Μάριο) του ανέφερα το πόσο ευχαριστιέται τις εκδρομές και τα ταξίδια, συμπληρώνοντας πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε μειώσει σημαντικά και ίσως αυτά να λείπουν στον Μάριο.
Η απάντηση του ήταν: να τον παίρνεις με τον κλουβί και να πηγαίνετε στο πάρκο. Οι Κινέζοι (ή Ιάπωνες;δεν θυμάμαι ποιους είπε) βγάζουν τα πτηνά τους σχεδόν καθημερινά βόλτα στα πάρκα και στους κήπους...
Κακώς αλλά δεν έχω ακολουθήσει τη συμβουλή του...😛 αχ! Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω να πάω βόλτα:D

Αν πάντως αρχίσεις τις καθημερινές βόλτες στοπάρκο πες να σου στείλω και τα δικά μου. Αφού θα πηγαίνεις που θα πηγαίνεις. :D

Αν πάντως αρχίσεις τις καθημερινές βόλτες στοπάρκο πες να σου στείλω και τα δικά μου. Αφού θα πηγαίνεις που θα πηγαίνεις. :D
Οι καλύτερες βόλτες γίνονται στα μέρη σου, στην εξοχή και στον καθαρό αέρα! Φυσικά δεν θα έλεγα όχι (για ένα διάστημα) στο να κάνω τη νταντά στα Φοιβόπαιδα 😉:D

Να πας Σισσυ μου και να βγάλεις βόλτα και τον δρακουλα να τον στρώσει λίγο ο Μάριος!
Φοβαμαι πολυ οτι η συμμορια θα ξεφυγει σε αναζητηση φρεσκου νεανικου αιματος.

Προ ημερών ένας πλανόδιος πωλητής πουλούσε κάτι ''πουλάκια'' που κελαηδούσαν (με μπαταρία).
Ο Μάριος τ΄ακούει δυο μέρες τώρα χωρίς να τα βλέπει.:D
Το πρωί καθώς έπαιζε με σακούλες και 😛σουρωτήρια, τα είδε κιόλας.
Φυσικά ως γνήσιο αρσενικό υπερασπίστηκε τις αγαπημένες του σακούλες απ΄τα άλλα πουλάκια...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Οι αντιδράσεις του ποτέ δεν είχαν καμιά ομοιότητα με του ♥Κάρλο αλλά ούτε και (τώρα) με της Lida...

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Σακούλες χάρτινες...
(για όλες τις δουλειές, αφού όταν διατάζει την Λήδα να τον ξύσει αυτή τρέχει μεν αλλά :Dδεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει...)
, αλλά και πλαστικές
(άλλοι πριν την επίθεση φώναζαν ''Αέρα'' το Μαριόνι φωνάζει ''Αξίζω!''😛 )

Όλα τα λεφτα είναι ο Μάριος. Πανέμορφος. Κάθε φορά που τον βλέπω σε βιντεακι μου ρχεται να τον φάω. Να τον χαίρεσαι Σίσσυ μου!

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Εκεί που ξύνεται μόνος του και σε κοίτα σα να λέει: τι θες; φύγε! Και μετά κάνει επίθεση... Τρελάθηκα στο γέλιο, 😀

• Like
Αντιδράσεις: Sissy

Σχετικά θέματα

Back