Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Λαλίστατος ο Μάριος! Μπράβο και στους δυό σας!

Ευχομαι γρήγορα να σου λεει και τραγουδάκια!:D

Μπραβο και παλι στον Μαριο αλλα και σε σενα Σισσυ που τον αγαπας και τον φροντιζεις τοσο! Σιγουρα η καθε προσπαθεια ανταμειβεται βημα βημα! Περιμενουμε και βιντεακι να τον χαρουμε να μιλαει!

Ααα, θέλουμε αποδείξεις!
Δεν μπορείς κυρία μου να λες οτι το πουλί σου μιλάει και να το χαίρεσαι μόνη σου! Θέλουμε και εμείς να το ακούσουμε! Οπότε πες στον Μάριο να καθαρίσει τη φωνή του και να στηθεί με το καλό προφίλ στην κάμερα!

Σας ευχαριστουμε παιδια!
:)Πραγματικα θελω κι'εγω πολυ να σας τον δειξω να μιλαει. Το βρισκω λιγο δυσκολο προς το παρον, διοτι μιλαει οταν ειναι μονος του στο δωματιο. Μολις δει καποιον η' καταλαβει πως τον παρακολουθω σταματαει αμεσως. Πιστευω πως ειναι θεμα χρονου να 'ξεπαρει' και τοτε θα τραβηξω βιντεακι για να τον δειτε και να τον ακουσετε:D

Μπραβο Μαριε κ Σισσυ!
Η αγαπη κ η φροντιδα πιανουν παντα! 🙂

να το χαιρεσε τι ομορφο! (ερωτηση κρισεως)Το παρροτλετ εχει και αλλα χρωματα;

τα parrotlets τα νορμαλ(αυτα που βρισκουμε στην φυση) ειναι τα πρασινα περα απο εκει μεσα στα κλουβια υπιρχαν και mutation (μεταλαξεισ) αφτα ειναι τα μπλε τα μπλε παστελ και τα μπλε τα φαλοου (που εχουν κοκκινα ματια και ειναι παστελ μπλε). τα κιτρανια με μαβρα ματια τα λουτινο τα τιρκουαζ τα λευκα τα αλμπινο, τα πρασινα τα παστελ τα pied με πιτσιλιεσ και τα american yellow kai american white νομιζω αφτα ειναι εαν ξεχασα κατι συγνομι.

• Like
Αντιδράσεις: mariah
Με χιλια βασανα καταφερα να τον ηχογραφησω. Ειναι απο τις φορες, δεν τα μιλαει καθαρα αλλα σκεφτηκα να τον ακουσετε. Για οσους δεν καταλαβουν τι λεει, σας κανω την μεταφραση
Στην αρχη δινει φιλακια, στο 04-03 λεει: Μαριε, Μαριε
στο 03-01: Σισσυ τι κανεις; και στο τελος τσιριζει: Σισσυ
Ας μην ξεχναμε πως τον εχω μολις 4 μηνες. Θεωρω πως εχει κανει μεγαλη προοδο!
th_1-3.jpg

Η αληθεια ειναι οτι αλλες φορες μιλαει πολυ καθαρα. Παντα ομως μιλαει, οταν αισθανεται μονος του! Ποτε μεχρι τωρα δεν εχει πει κατι, οταν βρισκεται καποιος κοντα του😎🙄

Μπράβο! Τα φιλάκια και το Σίσσυ ακούγονται πεντακάθαρα Να τον χαίρεσαι Σισσσούλι!

Ευχαριστω Μαιρουλα! 🙂
Φανταζομαι πως για καποιον που δεν τον εχει ακουσει να επαναλαμβανει καθαρα τις υπολοιπες λεξεις, πρεπει να ειναι δυσκολο να καταλαβει τι λεει

φοβερη προοδος για τοσο λιγο διαστημα.. Μπραβο περιμενουμε
και αλλα απο την προοδο του

Οχι απλα μεγαλη αλλα τεραστια προοδο!
Μπραβο Σισσυ για την φροντιδα σου αλλα μπραβο και στο Μαριο! :D Περιμενουμε ν'ακουσουμε κι αλλα πολλα που θα μαθει με τον καιρο! :D:)

Σχετικά θέματα

Back